ci vam chutia,aky mate nazor na konzumovanie steakov,kde a kedy ste jedli najlepsi al najhorsi steak...atd
popripade mozte napisat aj recept na nejaky fakt dobry steak
No tak myslim, ze toto je lepsie ako mineralky, pretoze mineralok je iba par druhov, ale pripravit dobry steak je umenie, cize sa tu mozu rozoberat rozne namety na pripravu, pripadne dobre restauracie.mi-chau napísal:Ty kokos tak to uz je moc... oblubenu mineralku som nejako prehryzol, ale este aby tu temy o kare a krkovickah zakladali... zabite ma!
a na co by ta zbalil ?zuzkazuzka napísal:Jedla som steak asi 2x v živote a keďže celkovo veľmi neholdujem mäsu, tak by ma na steak asi nikto nezbalil. Ale chutil mi steak z tuniaka, ktorý vie výborne pripraviť jeden známy.
Inak podľa viacerých pozitívnych ohlasov usudzujem, že táto reštika v BA je veľmi dobrá.
No mozno si nejdeol ten pravystanulik napísal:a na co by ta zbalil ?sry za OT .. ja som steak jedol len raz. a tiez sa mi to nezda ako nieco specialne
jaaaj,takze tebe na masu chuti iba korenieGothaR napísal:No mozno si nejdeol ten pravyAspon mne ide pri steaku o to, ze mas fajnove polkilove maso, ktore je spravne nakorenene a jemne upecene, pricom ostava stavnate. K nemu mas minimum prilohy a vychutnavas iba masko
Inak pocul som aj to, ze pri steaku ma vyniknut prirodzena chut masa, ale to mi az tak nechuti, radsej mam taky silnejsie nakoreneny.
Tak to niestanulik napísal:jaaaj,takze tebe na masu chuti iba korenie![]()
Presne tak, staci dobra zmes korenia a spravny cas pecenianordkapp_pb napísal:nooo nebezpecna tema, dostal som nehoraznu chut na taky poriadny king size medium ... napácovaný v bylinkách a steakovej marináde .. k tomu nejaka ta grilovana rajcina, poriadny kus chleba, steaková omáčka so zeleným korením a pivo ... ach jaj normlane zaludok zaplakal...
... inak ja som toho nazoru ze najlepsie je naucit sa robit steaky sam ... tam sa vlastne neda nic pokazit, ked tam das veci ktore ti chutia a nepadne ti na zem...