Steaky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
nosooo
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Steaky

Príspevok od používateľa nosooo »

sem piste vsetko o steakoch
ci vam chutia,aky mate nazor na konzumovanie steakov,kde a kedy ste jedli najlepsi al najhorsi steak...atd
popripade mozte napisat aj recept na nejaky fakt dobry steak :)
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

jednoznacne najepsi steak som jedol v jednej restauracii v PN konkretne Tosca ... chuti mi to velmi a hentam to je fakt lahodka...mnam :) ...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

nikdy som steak nejedol..a myslím, že tu na slovensku ani fakt dobrý steak nezoženieš(dúfam,že sa mýlim)

"fakt kvalitná téma.. :)"

//Mi-chau: neber to tak tragicky.. a dýchaj.. :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ty kokos tak to uz je moc... oblubenu mineralku som nejako prehryzol, ale este aby tu temy o kare a krkovickah zakladali... zabite ma!
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

podla mna aj na slovensku vedia pripravit dobre steaky ako napr v Harley Chopper Pub-e tam robia uplne skvele steaky a nielen z klasickej svieckovice ale aj napr z krokodila z muflona z bizona atd
to mi-chau:ked sa ti tema nepaci tak do nej nelez a nepis tam zbytocne debiliny,dakujem
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

mi-chau napísal:Ty kokos tak to uz je moc... oblubenu mineralku som nejako prehryzol, ale este aby tu temy o kare a krkovickah zakladali... zabite ma!
No tak myslim, ze toto je lepsie ako mineralky, pretoze mineralok je iba par druhov, ale pripravit dobry steak je umenie, cize sa tu mozu rozoberat rozne namety na pripravu, pripadne dobre restauracie.
K teme: ja som sa zatial spolahol iba na vlastne schopnosti, steaky sa celkom podarili, ale aj tak si myslim, ze to nebolo idealne. Najlepsi sa podaril spolubyvajucemu, to bolo fakt žúžo, ale aj on tvrdi, ze sa mu len tak pomerne nahodou podarilo trafit dlzku pripravy :)
PS: pecieme ich na medium, bloody as hell mi nechuti :)
Globusko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Globusko »

Jedeol som steak asi 3 razy v zivote, pdola mna nic specialne :?
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Jedla som steak asi 2x v živote a keďže celkovo veľmi neholdujem mäsu, tak by ma na steak asi nikto nezbalil. Ale chutil mi steak z tuniaka, ktorý vie výborne pripraviť jeden známy.
Inak podľa viacerých pozitívnych ohlasov usudzujem, že táto reštika v BA je veľmi dobrá.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

najlepsi steak je ten, ktory si spravis sam ;)
ajked hovadziemu masu velmi neholdujem, preto si robim radsej bravcove vzdy ked ideme na chatu a bereme grill. naposledy som robil steaky na vine (mnam, mnam) a este predtym som robil so specialnou zmesou korenia... tie boli vynikajuce ale neviem najst recept :(

mi-chau: ty nemas rad kare a krkovicky? :smt047
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

zuzkazuzka napísal:Jedla som steak asi 2x v živote a keďže celkovo veľmi neholdujem mäsu, tak by ma na steak asi nikto nezbalil. Ale chutil mi steak z tuniaka, ktorý vie výborne pripraviť jeden známy.
Inak podľa viacerých pozitívnych ohlasov usudzujem, že táto reštika v BA je veľmi dobrá.
a na co by ta zbalil ? ;) sry za OT .. ja som steak jedol len raz. a tiez sa mi to nezda ako nieco specialne
Gothar
Moderátor
Moderátor

stanulik napísal:a na co by ta zbalil ? ;) sry za OT .. ja som steak jedol len raz. a tiez sa mi to nezda ako nieco specialne
No mozno si nejdeol ten pravy :) Aspon mne ide pri steaku o to, ze mas fajnove polkilove maso, ktore je spravne nakorenene a jemne upecene, pricom ostava stavnate. K nemu mas minimum prilohy a vychutnavas iba masko :) Inak pocul som aj to, ze pri steaku ma vyniknut prirodzena chut masa, ale to mi az tak nechuti, radsej mam taky silnejsie nakoreneny.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

GothaR napísal:No mozno si nejdeol ten pravy :) Aspon mne ide pri steaku o to, ze mas fajnove polkilove maso, ktore je spravne nakorenene a jemne upecene, pricom ostava stavnate. K nemu mas minimum prilohy a vychutnavas iba masko :) Inak pocul som aj to, ze pri steaku ma vyniknut prirodzena chut masa, ale to mi az tak nechuti, radsej mam taky silnejsie nakoreneny.
jaaaj,takze tebe na masu chuti iba korenie :lol: :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

stanulik napísal:jaaaj,takze tebe na masu chuti iba korenie :lol: :lol:
Tak to nie :D Ale ide o ten spravny pomer, lebo spravne pripraveny steak sa ma korenit az po upeceni, cize vo vnutri mas len ciste maso, do ktoreho neprenikli ziadne chute...ked ho nakorenis uz pri peceni, tak do neho trocha chuti prenikne a povodna chut masa ostava iba niekde v strede, co vytvori prijemnu zmes chuti, cize vnimas povodnu chut masa, ale nie je na prvom mieste, iba o nej vies :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

a co ja mam 6-8 kil na taky priemerny steak?
Gothar
Moderátor
Moderátor

SRneC napísal:a co ja mam 6-8 kil na taky priemerny steak?
No prave preto je lepsie pozriet recepty na nete, kupit si za 100 korun 600g dobre odrezaneho hovadzieho masa a dat sa do prace :)
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

no je pravda ze dobry steak u nas vedia robit iba v lepsich restikach a su pomerne drahe
ak ma niekto nejake osvdcene vlstne ci uz aj z inakadial prevzate napiste ich sem alebo hodte link,budem len rad.
ja mam tak isto rad stredne prepeceny,ked je este krvavy zvnutra a k tomu grilovanu slaninku a nejake to pivecko napr capovany plzen,no proste idylka :D
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

1. je to nezdrave
2. preto to mam rad

mam rad grilovane, ale aj bezne :)

v skole robia trochu mastne a male.. ale inak v pohode
a najlepsie steaky robi mama :)
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

ja som jedol najlepsi steak v nemecku..ale inak staci aj doma pripraveny :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nooo nebezpecna tema, dostal som nehoraznu chut na taky poriadny king size medium ... napácovaný v bylinkách a steakovej marináde .. k tomu nejaka ta grilovana rajcina, poriadny kus chleba, steaková omáčka so zeleným korením a pivo ... ach jaj normlane zaludok zaplakal :-( ...

... inak ja som toho nazoru ze najlepsie je naucit sa robit steaky sam ... tam sa vlastne neda nic pokazit, ked tam das veci ktore ti chutia a nepadne ti na zem :-) ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

nordkapp_pb napísal:nooo nebezpecna tema, dostal som nehoraznu chut na taky poriadny king size medium ... napácovaný v bylinkách a steakovej marináde .. k tomu nejaka ta grilovana rajcina, poriadny kus chleba, steaková omáčka so zeleným korením a pivo ... ach jaj normlane zaludok zaplakal :-( ...

... inak ja som toho nazoru ze najlepsie je naucit sa robit steaky sam ... tam sa vlastne neda nic pokazit, ked tam das veci ktore ti chutia a nepadne ti na zem :-) ...
Presne tak, staci dobra zmes korenia a spravny cas pecenia ;)
Inak aj mna tato tema podnietila k vareniu, ale to som si zatial spravil iba pecene bravcove masko, knedliky a k tomu pivo :) Hned mam krajsi den.
//zelovoc: juuuj no tatarak to teda hej, minule som mal v restauracii jeden vyborny, mnaaam.
Napísať odpoveď