naskenujLinkman napísal:mam doma fotku hieroglyfov z egypta kde je jasno vidno helikopteru
UFO!!!
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Co sa toho predpovedania buducnosti, tak je asi dost mozne. Cital som jednu knihu, tentokrat nieco s reinkarnaciou a tam autorka pisala, ze v jednom zo svojich minulych zivotov zila v Egypte a ich proroci videli ako v nasom obdobi na obleho lietaju "fazule". Zeby to boli lietadla? Alebo rovno materske lode UFO? 
Clovek nikdy nevie nas pretechnizovany svet nemoze vediet veci ktore su medzi nebom a zemou.vedci sa vsetko snazia zistit iba vedeckymi postupmi ale verim tomu ze keby sa zacali skumat vsetky zahady ezoterickymi metodami viac informacii by doslo na svetlo sveta.
Obycajni astralni cestovatelia vedia viac ako vedci ktory sa zaoberaju skumanim nadprirodzenych javov.
Obycajni astralni cestovatelia vedia viac ako vedci ktory sa zaoberaju skumanim nadprirodzenych javov.
-
Linkman
Darca
Les - tá fotka bola uverejnená v magazíne 2000 záhad. Je originálna bez fotomontáže
zaujmavy link:
zaujmavy link:
Kód: Vybrať všetko
http://www.ufo.cz-
q-parser
Professional
Najprv treba presvedcit vedcov, ze take nieco ako astralne cestovanie je vobec mozne. Samozrejme tazko ich presvedcit, ked oni veria len tomu, co vedia chytit, rozobrat, rozbit atd.Avalong napísal:Clovek nikdy nevie nas pretechnizovany svet nemoze vediet veci ktore su medzi nebom a zemou.vedci sa vsetko snazia zistit iba vedeckymi postupmi ale verim tomu ze keby sa zacali skumat vsetky zahady ezoterickymi metodami viac informacii by doslo na svetlo sveta.
-
mastermind
VIP
ja verim v ufo aj v mimozemsku civilizaciu ale toto je uz vazne podfuck.
podla mna sa vsetci mylite.
moja verzia je taka ze daleko v buducnosti ludia vymyslia stroj casu a pojdu daleko do minulosti a budu sa povazovat za bohov a vlastne preto vznikli podla mna aj bohovia. ak tie hireglyfy su prave tak len toto sa mi zda najrealnejsie. Preca nie je mozne ze v tedy daky egyptania zostojili vrtulmik no nie?

podla mna sa vsetci mylite.
moja verzia je taka ze daleko v buducnosti ludia vymyslia stroj casu a pojdu daleko do minulosti a budu sa povazovat za bohov a vlastne preto vznikli podla mna aj bohovia. ak tie hireglyfy su prave tak len toto sa mi zda najrealnejsie. Preca nie je mozne ze v tedy daky egyptania zostojili vrtulmik no nie?
-
mastermind
VIP
-
q-parser
Professional
Vrtulnik urcite nezostrojili. Nemali asi na to technologie. Ale ako potom do certa postavili pyramidy? Pochybujem, ze na tom robili tisice ludi. Podla mna im "niekto" s tym musel pomoct. Ved si priznajme, ze aj dnes by bol problem take nieco postavit!
2 Linkman: jj, vyvoleni kontakty maju, ci uz fyzicke alebo "len" telepaticke. A dokonca tito ludia vravia, ze mimozemstania ziju medzi nami.
2 Linkman: jj, vyvoleni kontakty maju, ci uz fyzicke alebo "len" telepaticke. A dokonca tito ludia vravia, ze mimozemstania ziju medzi nami.