rusenie signalu wifi
-
tominomiki
Novice
rusenie signalu wifi
Ahojte,
Chcem spojazdnit chello cez wifi. Na dome su anteny mobilnych operatorov. Chcem sa spytat ci to nebude mat nejaky vpliv na signal wifi, nejake rusenia a tak.
Chcem spojazdnit chello cez wifi. Na dome su anteny mobilnych operatorov. Chcem sa spytat ci to nebude mat nejaky vpliv na signal wifi, nejake rusenia a tak.
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
Don_Pipino
Darca
-
tominomiki
Novice
nemozem spojazdnit chello cez kabel pretoze je koncovka inde ako pocitac a v tom byte je problem s tym kablom. preto to chcem riesit cez wifi,ale technik z chella hovoril ze tie anteny od operatorov to mozu rusit, a moze signal vypadavat, ja osobne si myslim ze to je blbost ale nemam stym skusenosti tak sa pytam. a dopredu robit zmluvu a potom to nepojde je totalna blbost.
tak si kup wifi router daj ho na miesto odkial ma ist signal a testuj ak bude signal stale ok tak mozes podpisat zmluvutominomiki napísal:nemozem spojazdnit chello cez kabel pretoze je koncovka inde ako pocitac a v tom byte je problem s tym kablom. preto to chcem riesit cez wifi,ale technik z chella hovoril ze tie anteny od operatorov to mozu rusit, a moze signal vypadavat, ja osobne si myslim ze to je blbost ale nemam stym skusenosti tak sa pytam. a dopredu robit zmluvu a potom to nepojde je totalna blbost.
myslim ze ale tam problem vobec nebude
-
Don_Pipino
Darca
-
Stoporko
VIP
heh, nechcem robit temu naviac. Domam mam wifi router hned za stenou a na moj spanok to nema najlepsi vplyv. Da sa sirenie vln obmedzit dajme tomu na vysec pol metra krat pol metra - nieco ako tieneny stvorec co bude medzi routerom a mojou hlavou? Napadlo mi dat tam obraz s olovenou platnou vzadu, ale...
mozno hlinik-alobal?
-
Stoporko
VIP
klietka: spavat s hlavou v mikrovlnke...
to bude komfort... nevyznam sa do vlastnosti vlnenia bluetooth, wifi a gsm, no mobil mi pozorovatelne znizuje kvalitu spanku ak je zapnuty a do 2metrov od mojej hlavy. Ten router je za fakt tlstou stenou z tehly (cca 60-80cm), zatial ma hlava neboli (klop klop), ale prevencia je lepsia. Teda hlinik nepomoze? Vychadzam z predpokladu ze vlnenie sa siri ako sustredne guloplochy. Cize ak odtienim stvorec 60x60cm napriklad, vznikne tam diera, ktora sa sice zapcha z postupujucich guloploch, ale uz vysledok nebude tak silny. Alebo sa mylim? Tato fyzika mi uz davno vyfucala z hlavy 
-
fikus-kukis
Guru wannabe
blbost, hlava by ta bolela keby si sa nachadzal v takom 100Khz el. poliStoporko napísal:klietka: spavat s hlavou v mikrovlnke...to bude komfort... nevyznam sa do vlastnosti vlnenia bluetooth, wifi a gsm, no mobil mi pozorovatelne znizuje kvalitu spanku ak je zapnuty a do 2metrov od mojej hlavy. Ten router je za fakt tlstou stenou z tehly (cca 60-80cm), zatial ma hlava neboli (klop klop), ale prevencia je lepsia. Teda hlinik nepomoze? Vychadzam z predpokladu ze vlnenie sa siri ako sustredne guloplochy. Cize ak odtienim stvorec 60x60cm napriklad, vznikne tam diera, ktora sa sice zapcha z postupujucich guloploch, ale uz vysledok nebude tak silny. Alebo sa mylim? Tato fyzika mi uz davno vyfucala z hlavy