ako zmeniť ip/ako sa odpojiť
ako zmeniť ip/ako sa odpojiť
mám otázočku mám net od T-comu turbo2 a mám modem DSL Ethernet modemb Glitel GT-318RI a mám problém ťahám z rapidu ale neviem ako sa mám odpojiť aby sa mi zmenila ip tak ak by niekto vedel pomôcť okrem pomoci nech si kúpim premium bol by som vám vďačný
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
njn, niesi sam komu sa tak dlho net pripaja po restartovani modemu,ci routra.Takze aj keby si pouzil nejky program,ktory by ti automaticky restartovaval modem v nejakom casovom intervale, tak by ti to stale tak dlho nabiehalo.Marko033 napísal:no hej to ma hned napadlo ale potom mi blbne pripajanie bud ma nepripojí alebo musím čakať poriadne dlho
Skus ked tak chodit cez proxy servre,budes si ich prepinat, alebo mozno aj existuje nejaka utilitka na prepinanie proxy.
-
audiotrack
VIP
mne robilo presne tento problém a mám ten istý modem. lenže ja som mal 2 antiviry, skúšal som v nastaveniach firewallu dať výnimky a nič, hrabal som sa v nastaveniach a tiež nič:( potom som druhý antivirus vyhodil a už to ide v pohode:) skús vypať firewall úplne, alebo skús odznovu celý postup inštalácie modemu.
aj ja sa pridam k tejto teme..
problem je s tymto modemom.. GLITEL GT-318RI
dal som si zaviezt novu linku, novy 4G net turbo2plus
http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... &ktzid=756
piste, kto mate podobny net, alebo skusenosti s tymto..
mam zapnuty pc, zapnuty modem, vsetko ide, (net nabehne asi minutu po zapnuti modemu)
ked chcem vypnut net a napr. preinstalovat nod, alebo tahat z rapidu, aby sa mi resetla IP, tak vypnem manualne modem a vtedy mi zamrzne PC..
neskor sa k tomu prida aj pisklavy zvuk a neda sa pohnut s mysou..
ked zapnem znova modem (manualne tlacitkom), PC odmrzne a vsetko ide zase normalne... lenze net nenabehne.. musim iba vypnut pc aj modem, pockat a znova zapnut.. (restart nestaci)
otazka je: ked je modem vypnuty (a PC zamrznute) nemozem ten cas nic robit... da sa s tym nieco robit alebo kde je problem? ma niekto podobny problem?
dakujem za info
problem je s tymto modemom.. GLITEL GT-318RI
dal som si zaviezt novu linku, novy 4G net turbo2plus
http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... &ktzid=756
piste, kto mate podobny net, alebo skusenosti s tymto..
mam zapnuty pc, zapnuty modem, vsetko ide, (net nabehne asi minutu po zapnuti modemu)
ked chcem vypnut net a napr. preinstalovat nod, alebo tahat z rapidu, aby sa mi resetla IP, tak vypnem manualne modem a vtedy mi zamrzne PC..
neskor sa k tomu prida aj pisklavy zvuk a neda sa pohnut s mysou..
ked zapnem znova modem (manualne tlacitkom), PC odmrzne a vsetko ide zase normalne... lenze net nenabehne.. musim iba vypnut pc aj modem, pockat a znova zapnut.. (restart nestaci)
otazka je: ked je modem vypnuty (a PC zamrznute) nemozem ten cas nic robit... da sa s tym nieco robit alebo kde je problem? ma niekto podobny problem?
dakujem za info
Mam podobny problem mam FIBERNET a mam 2 problemy:jeden je ten ze mal by som mat dynamicku IP adresu ale stale mam tu istu a neviem ako to zmenit aby som mohol tahat z RS nemam zapojene cez WI-FI ale cez kabel co som mal z predchadzajuceho netu.A druhy problem mam ten druhy variant rychlost 30Mb a taha mi to iba 1MB a malo by to ist o dost viac a viem ze niektore servery ani viac mozno nepojdu ale ani na testoch pripojeniach[speedtest,inet] mi to viac ako 1MB neda.Monter povedal ze to moze byt aj sietovkou ale cem sa spytat tu viacerych ludi mozno mi poradite dakujem 
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Chlape, buď rád. Navyše keď máš venovanú IP adresu len pre seba, nemusíš sa obávať, že Ti lístok uchmatne nejaký sused na LANe.AND! napísal:Mam podobny problem mam FIBERNET a mam 2 problemy:jeden je ten ze mal by som mat dynamicku IP adresu ale stale mam tu istu
A na ten 1MB/s si zavolaj nejakého znalého kamaráta s notebookom, ktorý sa zapichne hneď do smerovača, následne na svojom stroji odmeria rýchlosť čo to dá (keďže u Teba doma je veľa faktorov, ktoré to môžu ovplyvniť, takto to bude len 1m priamy UTP kábel a plne funkčný notebook).
Ja mam tiež t-com, turbo2 a modem Glitel GT-318RI, zmenu ip som riesil timto scriptom http://www.edisk.sk/stahni/51917/1.rar_335.26KB.html
(to si mozes dat do akehokolvek dll manzera, ja mam cryptload). Funguje to v poho ale mne to tiez robi dost dlho (asi 2min
)
-
eNerGy.Mix
Novice
IP
cawte mam n vas jednu otazku mam net od T-Comu a modem mam Microcom AD 2706 a hrajem hru CS 1.6 a chcem, si vytvarat servery mam to uz nainstalovane ale ked ho vytvorim server tak len na server sa pripojy len ja...a nkto viac...ta ako si zmenim ip uz viem ze ked chcem zmenit ip na pc tak mam vypnut net ok... ale aj ked vypnem ta sa mi nemeni ale...ale ked dostanem na tej hre hovori sa ban ze odpojenie od servera a ked vypnem net tak a zapnem tak na ten server mozem ist...newem preco sa mi nemeni ip... pls odpiste...na icq ...
a ako to mám implementovať do môjho Internet Download Managera?Marek9011 napísal:Ja mam tiež t-com, turbo2 a modem Glitel GT-318RI, zmenu ip som riesil timto scriptom http://www.edisk.sk/stahni/51917/1.rar_335.26KB.html(to si mozes dat do akehokolvek dll manzera, ja mam cryptload). Funguje to v poho ale mne to tiez robi dost dlho (asi 2min
)
lebo ako utilitka je to dobrá ale chcem aby mi resetlo modem automaticky po stiahnutí partu a nie aby som to robil ja manuálne:D