Koniec vzťahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
dbbz
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dbbz »

jin napísal:Ok, v tomto prípade však musíš zovšeobecniť aj prostredie internetového diskusného fóra. "Radcovia" vynášajú domnienky na základe opisu, ktorý poskytol zakľadateľ topicu. Samozrejme tie domienky / súdy sa zmenia, pokiaľ autor témy niektorý z nich vyvráti. Dovtedy sa však držíme prvotného opisu. Internetové diskusné fóra Nám totiž nič iného, ako miernu povrchnosť nedovoľujú.
Zváž to :wink:

//Edit: Inak už sme OT, takže s5, ku pôvodnej téme.
suhlasim, len som sa musel vyjadrit k tomu hnusnemu skatulkovaniu ludi podla veku :)
Maki napísal:jin: rozvasneny filozof bez vlasov :D:D ved ta ampex nepochopi ako ja co si teraz napisal :D ... kazdopadne cakam na vyjadrenie zakladatela....
seci trebalo pomalsie precitat ale pochopil som :wink: vyskusaj
ZitePunkom napísal:Ani ja som neveril.. ale keď som stretol svoju Lásku, mal som presne tých 15 rokov(bol to marec, teda v tedy sme už spolu boli) 16 som mal v júli..teraz budem mať 17 o5 v júli..a s priateľkou sme spolu cez rok..milujem ju strašne moc..tak prečo neveríš?..ani ja som neveril..ale teraz verím a viem.. :)
mozno si naozaj vynimka ale obrovske percento ludi,ktori su zalubeni hovori / mysli si nieco typu "toto je moja najvacsia/jedina/prava laska, viem ze laska v takomto veku neexistuje ale ja som vynimka "atd.

nechcem tu pisat ako vseved ale podla mna, ked budes stary a budes mat svoju zenu povies si : "tak toto je laska !" :D

ale uz spat k teme :P
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... pretože žiadna iná, nebude už prvá ...

// celé OT, kym nenapise zakladatel, tak je zbytocne pisat .. aj tak to niekto vyhodnoti ako posthunt a pojde to do ahoj ...
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

nordkapp_pb napísal:... pretože žiadna iná, nebude už prvá ...
podla mna to co som napisal plati nie len u prvej lasky ale plati to u vacsiny vaznejsich vztahov pocas celeho zivota :P

uz som tu dost zaspinil temu, takze ked chcete odpovedat na nieco z mojich reci piste ss, rad odpisem
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

spike97 napísal:Tu by sa asi trebalo porozprávať s tým chlapcom,či je ochotný tolko urobiť kvoli dievčaťu aby stým prestal,lebo ked nie tak to podla mňa fungovať aj tak nebude.
Pravdebodobne už nie. On jej povedal nech si nájde iného. Dosť to všetkých zarazilo. Keď dáva prednosť káve, tak nech sa páči ja ho nebijem ale čo je veľa je veľa.
No pokiaľ chalan vie o tom, že holka sa s ním rozišla kvôli fajčeniu kávy a napriek otmu neprestal, tak verdikt je jasný. Chalan sa toho nemienil vzdať a tým pádom ju v skutočnosti skutočne neľúbil (aj keď v 15tich veľmi diskutabilné pomenovanie) a preto si ju nezaslúžil. A pokiaľ mu bude fajčenie kávy prednejšie, ako udržanie vzťahu, tak si musí spraviť poriadok v hlave a pokiaľ ani to nepomôže, tak z toho musí vyrásť, ale potom bacha na drogy.
To máš veľkú pravdu. Odkedy ja som ho poznal bol to najlepší kamoš, nefajčil, nepil a teraz už je z neho skoro troska.
Keby nemal toho svojho kamaráta tak by neťahal kávu. Lenže keď jeho Best Forever Friend povie, že spapaj hovienko tak on ho spapá.
Diki za k+. :D
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Koniec vzťahu

Príspevok od používateľa spike97 »

Online napísal:Pravdebodobne už nie. On jej povedal nech si nájde iného. Dosť to všetkých zarazilo. Keď dáva prednosť káve, tak nech sa páči ja ho nebijem ale čo je veľa je veľa.
Ved chlapec ešte vyrastie a potom zistí,čo mu je lepšie a ked zostane pri tej káve,tak z neho v 30 bude troska a možno aj skôr.
RnT
Amateur
Amateur

hm

Príspevok od používateľa RnT »

podla mna si raz-zacas pofacit,nieje az take nebezpecne(obcas predsa treba nachvilu vypnut),teda ak uz nejde o zavislost,vtedy je uz vsetkemu neskoro(obrazne povedane,samozrejme ze sa s tym vzdy da nieco robit)...ja si tiez obcas lupnem,ale urcite nie pred priatelkou,viem ze by jej to vadilo.keby vsak doslo ku konfrontaciu medzi nami ohladne tochto "zlozvyku",tak asi ustupim,kedze nas vztah ma perespektivu(no najprv by som hladal nejaky kompromis).treba si urcit priority.

...drzim vam palce,tak dotoho :)
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Prosím ťa, šak on to musí mať skoro každý deň. Veď aj včera som ho stretol a mal buď vypité alebo bol nakúrený. Z ním už nik neporadí.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Online napísal:Prosím ťa, šak on to musí mať skoro každý deň. Veď aj včera som ho stretol a mal buď vypité alebo bol nakúrený. Z ním už nik neporadí.
poznam takych. imho je to beznadejne.on sa fajcenia nevzda aj ked tu babu mozno lubi. holka to bud bude musiet vydrzat alebo to nechat plavat a po case na nho zabudnut
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

pinacolada napísal:poznam takych. imho je to beznadejne.on sa fajcenia nevzda aj ked tu babu mozno lubi. holka to bud bude musiet vydrzat alebo to nechat plavat a po case na nho zabudnut
Fakt beznadejne...a ona aj ked to teraz vydrzi, tak dlhsie uz nie, lebo dlhodobe fajcenie travy lezie na mozog. Cize ak s tym on neprestane, tak to nema cenu.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

ZAP napísal:fajcit kavu? nie je pan nahodou z kosic?
Neviem preco ale aj ja som mal okamzite ten pocit :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

mam taky pocit ze zacni na neho kaslat - ani sa nim netrap a kamoske odporuc presne toto iste...tak to bude najlepsie... keby si slehol raz za mesiac tak ok... ale ked pises ze takto casto... ruky od neho prec
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Online napísal:Prosím ťa, šak on to musí mať skoro každý deň. Veď aj včera som ho stretol a mal buď vypité alebo bol nakúrený. Z ním už nik neporadí.
Potom to dievča prečo chce ešte stále toho chalana???
Jediné čo tu vieš urobiť,skús sa porozprávať s dievčaťom,že si zaslúži ovela lepšieho anech naňho rýchlo,ale rýchlo zabudne.
RnT
Amateur
Amateur

...

Príspevok od používateľa RnT »

vy ste iní fajsmekri,nieje take lahke zabudnut na niekoho koho mate radi,aj ked je ako vidim z tych prispevkou pekny vol...ale musi sa vam uznat,ze mate pravdu a nech dievca hlada lasku niekde inde,inak sa bude trapit este viac..respekt a boh s vami :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

spike97 napísal:Potom to dievča prečo chce ešte stále toho chalana???
Jediné čo tu vieš urobiť,skús sa porozprávať s dievčaťom,že si zaslúži ovela lepšieho anech naňho rýchlo,ale rýchlo zabudne.
Spike to je ako hadzat hrach o stenu..je to zbytocna robota...pokial na to nepride sama nestane sa nic...tieto situacie poznam, je to skoda reci a namahy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

No tak dali sa znova do kopy. Neviem akým zázrakom ale je to tak. Včera večer som sa to dozvedel. No sánka mi spadla. Potom som sa dozvedel, že kamoš kvôli tomu plakal. No som bol totálne zarazený. Ale dalo sa to čakať. Je to ich rozhodnutie tak ja nebudem miešať do toho. Téma sa zatial lockne a ak bude niečo veľké tak vás informujem. :)

Poprosím o LOCK témy.:lock:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

To je asi vekom, neprekvapilo by ma keby buduci tyzden boli zase rozideni.

//Maki, sak ona z toho vyrastie
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

zensku by som preplieskal - klasicky typ baby co nema rozum omg.... ale nejdem sa vyjadrovat
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

nj asi bude zalubena...keby myslela hlavou tak toto nespravi, akoze lol, keby bol toto moj kamarat ta mu stale hucim do hlavy jaky je fetak a davam prednasky nech mu to aspon kusok vrta v lebeni :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Maki napísal:zensku by som preplieskal - klasicky typ baby co nema rozum omg.... ale nejdem sa vyjadrovat
maki to je skoda reci...a skutkov
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

mozno zacali slukovat spolu :)

//jasne maki ja som len zapotil lebo ak ho nechala kvoli kave a on s tym neprestal tak nic ine ako napisat blbost neostava
Zamknuté