suhlasim, len som sa musel vyjadrit k tomu hnusnemu skatulkovaniu ludi podla vekujin napísal:Ok, v tomto prípade však musíš zovšeobecniť aj prostredie internetového diskusného fóra. "Radcovia" vynášajú domnienky na základe opisu, ktorý poskytol zakľadateľ topicu. Samozrejme tie domienky / súdy sa zmenia, pokiaľ autor témy niektorý z nich vyvráti. Dovtedy sa však držíme prvotného opisu. Internetové diskusné fóra Nám totiž nič iného, ako miernu povrchnosť nedovoľujú.
Zváž to
//Edit: Inak už sme OT, takže s5, ku pôvodnej téme.
seci trebalo pomalsie precitat ale pochopil somMaki napísal:jin: rozvasneny filozof bez vlasov:D ved ta ampex nepochopi ako ja co si teraz napisal
... kazdopadne cakam na vyjadrenie zakladatela....
mozno si naozaj vynimka ale obrovske percento ludi,ktori su zalubeni hovori / mysli si nieco typu "toto je moja najvacsia/jedina/prava laska, viem ze laska v takomto veku neexistuje ale ja som vynimka "atd.ZitePunkom napísal:Ani ja som neveril.. ale keď som stretol svoju Lásku, mal som presne tých 15 rokov(bol to marec, teda v tedy sme už spolu boli) 16 som mal v júli..teraz budem mať 17 o5 v júli..a s priateľkou sme spolu cez rok..milujem ju strašne moc..tak prečo neveríš?..ani ja som neveril..ale teraz verím a viem..
nechcem tu pisat ako vseved ale podla mna, ked budes stary a budes mat svoju zenu povies si : "tak toto je laska !"
ale uz spat k teme