problém s vyplnením prihlášky na VŠ
problém s vyplnením prihlášky na VŠ
potreboval by som poradiť ohľadom vyplnenia prihlášky na VŠ presnejšie s vyplnením prospechu tj. známok z koncoročných vysvedčení problém je v tom že som ako najprv mál 3ročný učebný odbor a potom 2roky nadstavbové štúdium a teraz neviem čo respektíve známky z ktorých ročníkov mám napísať do prihlášky ako v podmienkach školy je že sa príma na základe poradia podľa prospechu čo sa vypočítava a je tam (priemeru známok za jednotlivé posledné 3 ročníky štúdia na SŠ a maturitu) je to technika Košice škola no ale dal som triednemu že potvrdiť na škole prihlášku a on mi ju vyplnil tak že mi tam napísal len koncoročné známky z prvého ročníka nadstavbového štúdia a ja teraz neviem č to stačí že či mi tú prihlášku zoberú alebo ako keďže sa tam vypočítava priemer on povedal na môj dotaz že tak mu to povedal zástupca že má urobiť tak neviem preto sa to chcem opýtať tu ak mi vie niekto pomôcť tak by som bol veľmi rád
re
ja som mal zas problem taky, ze sa mi tam nezmestili vsetky predmety co som za 4 roky na stavebnej priemyslovke vystriedal... ale ako som sa dozvedel tak sluzi to len na statistiku prospechu pre skolu. cize nemal by s tym byt ziaden problem
Re: re
no hej ale oni mi podľa priemerov vypočítajú miesto na zozname podľa ktorého budú primať žiakov chápeš a ked to tam všetko nenápíšem tak potom mi to ako zistiaMonako2 napísal:ja som mal zas problem taky, ze sa mi tam nezmestili vsetky predmety co som za 4 roky na stavebnej priemyslovke vystriedal... ale ako som sa dozvedel tak sluzi to len na statistiku prospechu pre skolu. cize nemal by s tym byt ziaden problem
re
no tak v tom ti neporadim. ja som totizto uz nejaky ten rok po strednej a pytal som sa len kamarata co chodi na vysku. co sa mi zmestilo som vyplnil a na ostatne sa kaslem. on mi tvrdil, ze ide len o ich statistiku. viac ti poradit bohuzial ja neviem kedze tebe ide o to aby si sa zmestil do toho priemeru. najlepsie keby zavolas priamo do tej skoly a oni ti poradia najlepsie
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: re
Brat mal ten isty problem, jednoducho dal do jedneho policka cez lomitko 2 predmety a znamky tiez cez lomitko a bolo.Monako2 napísal:ja som mal zas problem taky, ze sa mi tam nezmestili vsetky predmety co som za 4 roky na stavebnej priemyslovke vystriedal... ale ako som sa dozvedel tak sluzi to len na statistiku prospechu pre skolu. cize nemal by s tym byt ziaden problem
Marko033 - ved mate na skole poradcu ohladom VS nie, to by mali mat vsade, sa informuj u neho/nej.