problém s vyplnením prihlášky na VŠ

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Marko033
Light Expert
Light Expert

problém s vyplnením prihlášky na VŠ

Príspevok od používateľa Marko033 »

potreboval by som poradiť ohľadom vyplnenia prihlášky na VŠ presnejšie s vyplnením prospechu tj. známok z koncoročných vysvedčení problém je v tom že som ako najprv mál 3ročný učebný odbor a potom 2roky nadstavbové štúdium a teraz neviem čo respektíve známky z ktorých ročníkov mám napísať do prihlášky ako v podmienkach školy je že sa príma na základe poradia podľa prospechu čo sa vypočítava a je tam (priemeru známok za jednotlivé posledné 3 ročníky štúdia na SŠ a maturitu) je to technika Košice škola no ale dal som triednemu že potvrdiť na škole prihlášku a on mi ju vyplnil tak že mi tam napísal len koncoročné známky z prvého ročníka nadstavbového štúdia a ja teraz neviem č to stačí že či mi tú prihlášku zoberú alebo ako keďže sa tam vypočítava priemer on povedal na môj dotaz že tak mu to povedal zástupca že má urobiť tak neviem preto sa to chcem opýtať tu ak mi vie niekto pomôcť tak by som bol veľmi rád
Monako2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

ja som mal zas problem taky, ze sa mi tam nezmestili vsetky predmety co som za 4 roky na stavebnej priemyslovke vystriedal... ale ako som sa dozvedel tak sluzi to len na statistiku prospechu pre skolu. cize nemal by s tym byt ziaden problem
Marko033
Light Expert
Light Expert

Re: re

Príspevok od používateľa Marko033 »

Monako2 napísal:ja som mal zas problem taky, ze sa mi tam nezmestili vsetky predmety co som za 4 roky na stavebnej priemyslovke vystriedal... ale ako som sa dozvedel tak sluzi to len na statistiku prospechu pre skolu. cize nemal by s tym byt ziaden problem
no hej ale oni mi podľa priemerov vypočítajú miesto na zozname podľa ktorého budú primať žiakov chápeš a ked to tam všetko nenápíšem tak potom mi to ako zistia
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

no tak v tom ti neporadim. ja som totizto uz nejaky ten rok po strednej a pytal som sa len kamarata co chodi na vysku. co sa mi zmestilo som vyplnil a na ostatne sa kaslem. on mi tvrdil, ze ide len o ich statistiku. viac ti poradit bohuzial ja neviem kedze tebe ide o to aby si sa zmestil do toho priemeru. najlepsie keby zavolas priamo do tej skoly a oni ti poradia najlepsie
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: re

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Monako2 napísal:ja som mal zas problem taky, ze sa mi tam nezmestili vsetky predmety co som za 4 roky na stavebnej priemyslovke vystriedal... ale ako som sa dozvedel tak sluzi to len na statistiku prospechu pre skolu. cize nemal by s tym byt ziaden problem
Brat mal ten isty problem, jednoducho dal do jedneho policka cez lomitko 2 predmety a znamky tiez cez lomitko a bolo.

Marko033 - ved mate na skole poradcu ohladom VS nie, to by mali mat vsade, sa informuj u neho/nej.
Napísať odpoveď