preco vravi lubim ta?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Shark_360
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Ja som mojej priatelke lasku vyznal po 6ich dnoch. Najprv to s nami bolo skepticke, davali sme tomu mesiac, zrazu to boli mesiace dva, tri, pol roka, rok, rok a pol, odrazu sme spolu 2 roky a stale nam to klape
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

ahojte ...ako tak citam prispevky vela ludi je tu s podobnym osudom..bola som tu nahodne po 3 mesiacoch a citala joshov prispevok...vedela som o tom skor ako to sem napisal takze neslo mu o to aby som si to precitala..odkaz pre toho co mal blbu poznamku..toto je diskusne forum..preberalo sa to tu pred dvomi rokmi a len chel napisat ako to dopadlo..noooo..zatial nijako:DDDD
puzzle
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa puzzle »

5-ula napísal:nevravim ze laska na prvy pohlad neexistuje tvrdim len ze lubit je nieco silne a neda sa to citi po tyzdni..that´s all... :(
No bola by si naozaj prekvapená ako rýchlo sa to dá ... to mi ver ... samozrejme každý to prežívame inak ... preto tá rozdielnosť názorov :)
freelancerko
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa freelancerko »

lubit a zalubit sa su dve rozdielne veci
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Tak to máš teda pravdu, ale myslím, že to ide opačne.. :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

podľa mna ju neľúbiš..
si sa len neskutočne namotal..až si si to tie dva roky sugeroval den po dni až ti z toho preskočilo..
ved prvé čo ma napadlo po prečítaní tvojho "terajšieho" príspevku bolo ..
citujem: "bože to je dilino" tak nechceš jej to kaziť, chceš aby bola štastná a vyvolávaš jej a tlačíš do hlavy ako ju ľúbiš?
ved to nieje normálne. si zožen jej fotku a ked chceš aby bola štastná tak ticho nariekaj nad fotkou po večeroch a ju s tým neobtažuj.. tomu sa hovorí "chcem aby bola štastná"
A ked budeš takto dva roky nad tou fotkou nariekať každý boží večer si môžeš povedať že ju ľúbiš.. ved povedz pravdu ako často si si na nu spomenul za posledný rok až kým sa nozvala? si zacítil príležitosť a chraps chlapský rozum.. (ona sa ozvala ona ma chce)
zamysli sa prosím ťa
puzzle napísal:No bola by si naozaj prekvapená ako rýchlo sa to dá ... to mi ver ... samozrejme každý to prežívame inak ... preto tá rozdielnosť názorov :)
jj ja si myslím že iná (medzi mužom a ženou) ani nieje .. tá na prvý pohľad je tá pravá orechová.. veď o čom to je ked potrebuješ čas aby sa človek zaľúbil do človeka.. na to aby si sa zamyloval už samozrejme čas treba

Edit.// po dôkladnejšom prečítaní upravujem citát..o slovo "čistý" pred dilino..
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: preco vravi lubim ta?

Príspevok od používateľa Tommyno »

5-ula napísal:tak moja otazka na vas je!!preco chalan s ktorym som sa zoznamila po tyzdni zacal tvrdit ze ma lubi..da sa to vobec?da sa lubit po tyzdni??nejde mi to do hlavy..on tvrdi ze hej..ja to tak ale necitim aj ked je skvely chalan ale necitim k nemu lasku ..mozno aj tym ma odradil ze hned na mna vysypal slova lubim ta..tak chcem pocut vas nazor..dakujem
HA ja som tez to vravel abe do ktortej som ani nebol chalany su uz taky!nevermu never mu!
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: preco vravi lubim ta?

Príspevok od používateľa triple »

Tommyno napísal:HA ja som tez to vravel abe do ktortej som ani nebol chalany su uz taky!nevermu never mu!
to hádam nie
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa x-nina »

u mňa to bolo tak,ze som najprv toho chalana rada nemala :D a po pol roku kedže sme chodili vonku som si uvedomila,že som sa zaľubila.Boli sme spolu rok aj niečo a z našej obrovskej lásky je zrazu akoby nič... 8) ..ber to tak že V3ETKO KRASNE SA RAZ MUSÍ SKONČIŤ
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

x-nina napísal:u mňa to bolo tak,ze som najprv toho chalana rada nemala :D a po pol roku kedže sme chodili vonku som si uvedomila,že som sa zaľubila.Boli sme spolu rok aj niečo a z našej obrovskej lásky je zrazu akoby nič... 8) ..ber to tak že V3ETKO KRASNE SA RAZ MUSÍ SKONČIŤ
Nuz tomuto sa horovi Puberta :) Amen
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa x-nina »

midnight_man napísal:Nuz tomuto sa horovi Puberta :) Amen
..No v podstate mas pravdu uznavam.Ale su aj vynimky.Napríklad jedna teta čo žije na našej ulici mala prveho frajera v 15nastke chodili spolu do školy a nakoniec sa aj vzali.A su sťastný doteraz.tak toto je už podľa mňa veľmi pekne... :P
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

x-nina napísal:..No v podstate mas pravdu uznavam.Ale su aj vynimky.Napríklad jedna teta čo žije na našej ulici mala prveho frajera v 15nastke chodili spolu do školy a nakoniec sa aj vzali.A su sťastný doteraz.tak toto je už podľa mňa veľmi pekne... :P
Ano to ano :) ale to bolo XY rokov dozadu, doba ina, ludia ini...to sa neda ani nahodou porovnat :wink:
Napísať odpoveď