NAJlepsi FOTOmobil
NAJlepsi FOTOmobil
aky je podla vas najlepsi fotomobil na europskom trhu???
podlete sa o vas nazor,alebo aj skusenosti
podlete sa o vas nazor,alebo aj skusenosti
tak ty si asi vela mobilov v ruke nedrzal, ked tvrdis totokrasko napísal: co som videl, ze najlepsie votky robi bol iPhone, kamarat si dal doniest z ameriky, ale ake fotky to robilo.... v papieroch bolo 2mpx, ale z mojim 2mpx SE sa to porovnavat nedalo....proste krasa
jednoznacne najlepsie 5 Mpix fotaky v mobiloch ma dvojica Samsung G800 a Sony Ericsson K850i.
take mensie porovnanie:
- Samsung G800 ma aj 3x OPTICKY ZOOM
- Samsung G800 ako mobil je strasne velka krava
- Sony Ericsson K850i (teda jeho prve kusy) mal s fotakom problemy a niekedy odfotil len ciernu fotku. ale to bola zalezitost firmware, malo by to byt uz vyriesene (popripade u SE je obrovskou vyhodou to, ze si firmware vies prehrat aj sam doma)
Su dostupne aj v europe, coskoro maju byt (vraj) na slovenskunosooo napísal:to krasko:vyssie som vravel o mobiloch ktore su na europskom trhu nie dovezene z USA
Nehovorim, ze som v ruke mal kazdy mobil s fotakom. Ja som len povedal vl, skusenosti, co robilo (zatial) najkrajsie fotky.Ing. FijoK napísal:tak ty si asi vela mobilov v ruke nedrzal, ked tvrdis toto![]()
![]()
ved uz len oznacenie iPhonu ako Fotomobilu je sprostost najvyssieho stupna
![]()
![]()
jednoznacne najlepsie 5 Mpix fotaky v mobiloch ma dvojica Samsung G800 a Sony Ericsson K850i.
take mensie porovnanie:
- Samsung G800 ma aj 3x OPTICKY ZOOM
- Samsung G800 ako mobil je strasne velka krava
- Sony Ericsson K850i (teda jeho prve kusy) mal s fotakom problemy a niekedy odfotil len ciernu fotku. ale to bola zalezitost firmware, malo by to byt uz vyriesene (popripade u SE je obrovskou vyhodou to, ze si firmware vies prehrat aj sam doma)
no dobre, ale iPhone aj tak a v ziadnom pripade NIE JE fotomobilkrasko napísal:Nehovorim, ze som v ruke mal kazdy mobil s fotakom. Ja som len povedal vl, skusenosti, co robilo (zatial) najkrajsie fotky.
v dnesnej dobe sa za kvalitne fotomobily mozu povazovat len mobily s minimalnym rozlisenim fotaku 3,2 Mpix
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
nemam moc moznost porovnavat, kedze fotak je jedna z poslednejsich veci kere ma na mobiloch uputali ... kazdopadne pekne fotky z tych co som videl/drzal/fotil robi W810i, N95, N93i ... ale cosi mi hovori ze ten novy samsung s 3xopt zoomom bude robit dobre fotky .. vychadzam z toho ze ked je v objektive aj zoom, tak musi mat vacsiu a lepsiu konstrukciu ako kasicke "okienko" ...
-
->slavo<-
Addict
Najlepsi fotomobil je Momentalne spomenuty SAMSUNG G800
najlepsi fotomobil CENA VYKON je stale SONY ERICSSON D750i,K750i,W800i (rovnaky mobil iba iny kryt a SW)
osobne co som testoval mobily tak CElkom dobre sa ma natom aj K850i
takze najlepsi FOtomobil unas je
1.Samsung G800 (5Mpx
2.Sony Ericsson K850i (5Mpx
3.Nokia N95 (5Mpx
4.Samsung D900,D900i,(3Mpx
5.Sony Ericsson K800i,K810i,K770i (3Mpx
6.Sony Ericsson D750,K750i,W800i (2Mpx
A vobec nespravite chybu ked si kupite alebo zozeniete hociktory tu s tabulky . je to vsetko AF a velmi pekne ostre fotky . Osobne pouzivam W800i ( a fotky su nadherne nato ze to je 2(mpx ,
A testoval som vsetky tu uvedene mobili takze mnou zoradenie berte fakt vazne s Mobilmi robim kazdy den a rukami mi presli take telefony ako . 8910i , az po VERTU za 180tisic korun ,
Foteniu zdar.
I LOve SE .
ja osobne ma SE K850i a momentalne som uz s fotkami velmi spokojny,ked som ho dostal tak to bol horor pretoze FW ktory v nom bol bol strasny a na tie fotky sa nedalo ani pozerat.akonahle som si FW updateol tak som maximalne spokojny.
no ten samsung ma tiez zaujima musi robit nenormalne fotky a k tomu este opticky zoom no bomba
no ten samsung ma tiez zaujima musi robit nenormalne fotky a k tomu este opticky zoom no bomba
veru, veru, ta rada bola vynikajuca, tiez som Claru (K750i) pouzival s radostou 2,5 roka.->slavo<- napísal:Osobne pouzivam W800i ( a fotky su nadherne nato ze to je 2(mpx ,
A testoval som vsetky tu uvedene mobili takze mnou zoradenie berte fakt vazne s Mobilmi robim kazdy den a rukami mi presli take telefony ako . 8910i , az po VERTU za 180tisic korun ,
Foteniu zdar.
I LOve SE .
a k tej druhej casti... hm, zeby MM.sk?
z vlastnej skusenosti: Spokojny som bol s Nokiou N73. Co sa tyka SE, mal som k800i a tam sa mi fotky vobec nepacili. Teraz mam LG KU990 s 5mpx a fotky su tiez onicom. Znamy ma Samsung G800 a malokedy sa mu podari spravit peknu fotku.Nezalezi na pocte MPX!!! Ale napr. co sa tyka videa, tak si LG KU990 neviem vynachvalit
Ale urcite niesom z tych , co si kupuju mobil koli fotaku .... 
-
->slavo<-
Addict
tak potom naco ti je ta tehla KU990 skaredsi telefon som nevidel a funkcie nic moc , okrem multimedii, a fotaku , inacjerik napísal:z vlastnej skusenosti: Spokojny som bol s Nokiou N73. Co sa tyka SE, mal som k800i a tam sa mi fotky vobec nepacili. Teraz mam LG KU990 s 5mpx a fotky su tiez onicom. Znamy ma Samsung G800 a malokedy sa mu podari spravit peknu fotku.Nezalezi na pocte MPX!!! Ale napr. co sa tyka videa, tak si LG KU990 neviem vynachvalitAle urcite niesom z tych , co si kupuju mobil koli fotaku ....
kazdemu by som odporucil LG KS20 ponuka asi vsetky funkcie okrem klavesnice, a gps, no ale zasa je aj fakt odolny mne moj KS20 preslo auto
na telfone som sid al vymenit po mojom 2mesacnom patrani po LCD display a telefon ide dalej a najvacsia sranda ze to schytal iba display a na celom telefone su mozno 2 malinke skrkance ,je to proste kvalita (mal som ho v takej kapsicke ked mi to preslo auto)
ja by som povedal ze je to PRADA PRE MUZOV . taky pracovny telefon
ma to WM6 a kopu funkcii. 2 MPX s AF, ktory robi celkom schopne fotky,aj videa cavte .