NAJlepsi FOTOmobil

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
nosooo
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

NAJlepsi FOTOmobil

Príspevok od používateľa nosooo »

aky je podla vas najlepsi fotomobil na europskom trhu???
podlete sa o vas nazor,alebo aj skusenosti
krasko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa krasko »

mobil nie je fotoaparat
fotoaparat nie je mobil
tod moj nazor, teraz k teme

co som videl, ze najlepsie votky robi bol iPhone, kamarat si dal doniest z ameriky, ale ake fotky to robilo.... v papieroch bolo 2mpx, ale z mojim 2mpx SE sa to porovnavat nedalo....proste krasa
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

musel by si napisat kategorie.... ja som spokojny s tymi fotkami co robi moja k810i, ale urcite nespravi mobil za 8000 taku fotku ako nokia N95, alebo ako Samsung G810(ci kery to je model) ktore stoja raz tolko...
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

to krasko:vyssie som vravel o mobiloch ktore su na europskom trhu nie dovezene z USA
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

krasko napísal: co som videl, ze najlepsie votky robi bol iPhone, kamarat si dal doniest z ameriky, ale ake fotky to robilo.... v papieroch bolo 2mpx, ale z mojim 2mpx SE sa to porovnavat nedalo....proste krasa
tak ty si asi vela mobilov v ruke nedrzal, ked tvrdis toto :D :D :D ved uz len oznacenie iPhonu ako Fotomobilu je sprostost najvyssieho stupna :D :D

jednoznacne najlepsie 5 Mpix fotaky v mobiloch ma dvojica Samsung G800 a Sony Ericsson K850i.

take mensie porovnanie:
- Samsung G800 ma aj 3x OPTICKY ZOOM
- Samsung G800 ako mobil je strasne velka krava

- Sony Ericsson K850i (teda jeho prve kusy) mal s fotakom problemy a niekedy odfotil len ciernu fotku. ale to bola zalezitost firmware, malo by to byt uz vyriesene (popripade u SE je obrovskou vyhodou to, ze si firmware vies prehrat aj sam doma)
krasko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa krasko »

nosooo napísal:to krasko:vyssie som vravel o mobiloch ktore su na europskom trhu nie dovezene z USA
Su dostupne aj v europe, coskoro maju byt (vraj) na slovensku
Ing. FijoK napísal:tak ty si asi vela mobilov v ruke nedrzal, ked tvrdis toto :D :D :D ved uz len oznacenie iPhonu ako Fotomobilu je sprostost najvyssieho stupna :D :D

jednoznacne najlepsie 5 Mpix fotaky v mobiloch ma dvojica Samsung G800 a Sony Ericsson K850i.

take mensie porovnanie:
- Samsung G800 ma aj 3x OPTICKY ZOOM
- Samsung G800 ako mobil je strasne velka krava

- Sony Ericsson K850i (teda jeho prve kusy) mal s fotakom problemy a niekedy odfotil len ciernu fotku. ale to bola zalezitost firmware, malo by to byt uz vyriesene (popripade u SE je obrovskou vyhodou to, ze si firmware vies prehrat aj sam doma)
Nehovorim, ze som v ruke mal kazdy mobil s fotakom. Ja som len povedal vl, skusenosti, co robilo (zatial) najkrajsie fotky.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

krasko napísal:Su dostupne aj v europe, coskoro maju byt (vraj) na slovensku
uz su v predaji, obe verzie, 8GB aj 16GB
Fiju
Professional
Professional

krasko napísal:Nehovorim, ze som v ruke mal kazdy mobil s fotakom. Ja som len povedal vl, skusenosti, co robilo (zatial) najkrajsie fotky.
no dobre, ale iPhone aj tak a v ziadnom pripade NIE JE fotomobil :)

v dnesnej dobe sa za kvalitne fotomobily mozu povazovat len mobily s minimalnym rozlisenim fotaku 3,2 Mpix
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

S fotkami, ake robi N95 [5 Mpx] som maximalne spokojny.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nemam moc moznost porovnavat, kedze fotak je jedna z poslednejsich veci kere ma na mobiloch uputali ... kazdopadne pekne fotky z tych co som videl/drzal/fotil robi W810i, N95, N93i ... ale cosi mi hovori ze ten novy samsung s 3xopt zoomom bude robit dobre fotky .. vychadzam z toho ze ked je v objektive aj zoom, tak musi mat vacsiu a lepsiu konstrukciu ako kasicke "okienko" ...
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

:lol: ze i phone najlepsie fotky?? tebe musi chlapce asi je* :twisted:

Najlepsi fotomobil je Momentalne spomenuty SAMSUNG G800

najlepsi fotomobil CENA VYKON je stale SONY ERICSSON D750i,K750i,W800i (rovnaky mobil iba iny kryt a SW)

osobne co som testoval mobily tak CElkom dobre sa ma natom aj K850i

takze najlepsi FOtomobil unas je
1.Samsung G800 (5Mpx
2.Sony Ericsson K850i (5Mpx
3.Nokia N95 (5Mpx
4.Samsung D900,D900i,(3Mpx
5.Sony Ericsson K800i,K810i,K770i (3Mpx
6.Sony Ericsson D750,K750i,W800i (2Mpx

A vobec nespravite chybu ked si kupite alebo zozeniete hociktory tu s tabulky . je to vsetko AF a velmi pekne ostre fotky . Osobne pouzivam W800i ( a fotky su nadherne nato ze to je 2(mpx ,
A testoval som vsetky tu uvedene mobili takze mnou zoradenie berte fakt vazne s Mobilmi robim kazdy den a rukami mi presli take telefony ako . 8910i , az po VERTU za 180tisic korun ,
Foteniu zdar.
I LOve SE . :P
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

ja osobne ma SE K850i a momentalne som uz s fotkami velmi spokojny,ked som ho dostal tak to bol horor pretoze FW ktory v nom bol bol strasny a na tie fotky sa nedalo ani pozerat.akonahle som si FW updateol tak som maximalne spokojny.
no ten samsung ma tiez zaujima musi robit nenormalne fotky a k tomu este opticky zoom no bomba :wink:
Fiju
Professional
Professional

->slavo<- napísal:Osobne pouzivam W800i ( a fotky su nadherne nato ze to je 2(mpx ,
A testoval som vsetky tu uvedene mobili takze mnou zoradenie berte fakt vazne s Mobilmi robim kazdy den a rukami mi presli take telefony ako . 8910i , az po VERTU za 180tisic korun ,
Foteniu zdar.
I LOve SE . :P
veru, veru, ta rada bola vynikajuca, tiez som Claru (K750i) pouzival s radostou 2,5 roka.

a k tej druhej casti... hm, zeby MM.sk? :D
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

z vlastnej skusenosti: Spokojny som bol s Nokiou N73. Co sa tyka SE, mal som k800i a tam sa mi fotky vobec nepacili. Teraz mam LG KU990 s 5mpx a fotky su tiez onicom. Znamy ma Samsung G800 a malokedy sa mu podari spravit peknu fotku.Nezalezi na pocte MPX!!! Ale napr. co sa tyka videa, tak si LG KU990 neviem vynachvalit :) Ale urcite niesom z tych , co si kupuju mobil koli fotaku .... :oops:
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Samsung G800 :?
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

jerik napísal:z vlastnej skusenosti: Spokojny som bol s Nokiou N73. Co sa tyka SE, mal som k800i a tam sa mi fotky vobec nepacili. Teraz mam LG KU990 s 5mpx a fotky su tiez onicom. Znamy ma Samsung G800 a malokedy sa mu podari spravit peknu fotku.Nezalezi na pocte MPX!!! Ale napr. co sa tyka videa, tak si LG KU990 neviem vynachvalit :) Ale urcite niesom z tych , co si kupuju mobil koli fotaku .... :oops:
tak potom naco ti je ta tehla KU990 skaredsi telefon som nevidel a funkcie nic moc , okrem multimedii, a fotaku , inac
kazdemu by som odporucil LG KS20 ponuka asi vsetky funkcie okrem klavesnice, a gps, no ale zasa je aj fakt odolny mne moj KS20 preslo auto :!:
na telfone som sid al vymenit po mojom 2mesacnom patrani po LCD display a telefon ide dalej a najvacsia sranda ze to schytal iba display a na celom telefone su mozno 2 malinke skrkance ,je to proste kvalita (mal som ho v takej kapsicke ked mi to preslo auto)
ja by som povedal ze je to PRADA PRE MUZOV . taky pracovny telefon
ma to WM6 a kopu funkcii. 2 MPX s AF, ktory robi celkom schopne fotky,aj videa cavte .
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

hovno dpc
kazdy len pozerate 5 mpix och ci boha to bude krasa ale bacov kkt.

Naozaj som kukal na ten iPhone a s K850i sa to ani vobec nedalo porovnat ja osobne cez prazdniny si iPhone kupim aj keby stal 50litrov.

iPhone is the best!
tot moj nazor
Fiju
Professional
Professional

To akoze chces povedat, ze ajFon, ma lepsi fotak ako K850i? :lol: :lol: :lol: Nedaj sa vysmiat :lol: :lol: :lol:
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa low-rider »

Ing. FijoK napísal:To akoze chces povedat, ze ajFon, ma lepsi fotak ako K850i? :lol: :lol: :lol: Nedaj sa vysmiat :lol: :lol: :lol:
no "samozrejme predsa" iphone ma predsa velku optiku , tiez xenon , a o autofoxus uz ani nehovoriac (mpx teda nechajme bokom) ...
Fiju
Professional
Professional

ale najvacsim plusom jednoznacne je, ze je to APPLE iPHONE, ktory je oHovne :D
Napísať odpoveď