ICQ - cas
Aj ja pochybujem, že niečo také existuje, ale možno by sa to dalo nejak urobiť, naprogramovať.
ICQ povoľuje cez web kontrolovať užívateľa, či je online/offline.. viď napr. ICQ kontakt na PeterCA v jeho príspevku tu na hojku.. keď má vypnuté ICQ, kvietok má červený, keď ho zapne, kvietok bude zelený.
Keby niekto naprogramoval niečo také (PHP?), že pravidelne by kontroloval tento stav .. a následne by sa to niekde zapisovalo..
ICQ povoľuje cez web kontrolovať užívateľa, či je online/offline.. viď napr. ICQ kontakt na PeterCA v jeho príspevku tu na hojku.. keď má vypnuté ICQ, kvietok má červený, keď ho zapne, kvietok bude zelený.
Keby niekto naprogramoval niečo také (PHP?), že pravidelne by kontroloval tento stav .. a následne by sa to niekde zapisovalo..
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
qip ti to neukazeZAP napísal:moment jedna moznost tu je tiez, myslim ze na QIPe (alebo na mirande? asi qip) mi to pisalo...ak ukazes na typka ktory je offline tak ti napise kedy bol naposledy videny online, a teda kedy sa odpojil..teda ak vstanes skoro rano, skor ako dotycna osoba mozes zistit dokedy bola online ona
Ale to ukazuje iba v pripade, ze si v tej chvili bol online aj ty.ZAP napísal:moment jedna moznost tu je tiez, myslim ze na QIPe (alebo na mirande? asi qip) mi to pisalo...ak ukazes na typka ktory je offline tak ti napise kedy bol naposledy videny online, a teda kedy sa odpojil..teda ak vstanes skoro rano, skor ako dotycna osoba mozes zistit dokedy bola online ona
PS: Zbytocne sa tu natahujeme, uz to tu raz bolo riesene a zaver bol ten, ktory som napisal vyssie.
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Qip vie ukazat kedy bola dana osoba naposledy online ale muselsi byt online aj ty aby to program zaregistroval ze uzvatel sa prihlasil a odhlasil... inak to QIP nema odkial vediet...ZAP napísal:moment jedna moznost tu je tiez, myslim ze na QIPe (alebo na mirande? asi qip) mi to pisalo...ak ukazes na typka ktory je offline tak ti napise kedy bol naposledy videny online, a teda kedy sa odpojil..teda ak vstanes skoro rano, skor ako dotycna osoba mozes zistit dokedy bola online ona
Čas, kedy sa užívateľ prihlásil posiela server (posiela čas nečinnosti a aj ako dlho je kontakt online; môže to byť ale ovplyvnené v prípade, že je kontakt skrytý).
Samozrejme podrobnejšie informácie sa získať nedajú (žiadne sa totiž na serveroch neukladajú, takže log, čas dokedy bol kontakt online sa zistiť nedá).
Samozrejme podrobnejšie informácie sa získať nedajú (žiadne sa totiž na serveroch neukladajú, takže log, čas dokedy bol kontakt online sa zistiť nedá).