ICQ - cas

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Blazeer
Light Expert
Light Expert

ICQ - cas

Príspevok od používateľa Blazeer »

Zdravim nevedeli by ste ci by sa dalo nejako zistit ze do kedy bola dana osoba na icq ... alebo jej logy a tak ...pls poradte :) ale nie take ze budem invisible a sledovat ju :D
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Tá osoba je na Tvojom PC alebo na inom?
Blazeer
Light Expert
Light Expert

na inom ... som aj skusal hladat na icq.com ale nenasiel som to tam ...
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

ICQ6 uz zobrazuje cas, kolko je uzivatel pripojeny...
tak isto mi to ukazuje aj Miranda :wink:

//pridany img
Prílohy
cas.JPG
Blazeer
Light Expert
Light Expert

neviem ci chapete ale proste ja nesom na icq napr. uz je noc ta som siel spat a nechcem nechavat comp zapnuty... a ta osoba ostala dlhsie a chcel by som vediet dokedy :) ... neviem ci som to vysvetlil dobre ale dufam ze pochopite ;)
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

uz chapem co chces :) ale pochybujem, ze existuje nieco take :wink:
brm
Darca
Darca

Aj ja pochybujem, že niečo také existuje, ale možno by sa to dalo nejak urobiť, naprogramovať.

ICQ povoľuje cez web kontrolovať užívateľa, či je online/offline.. viď napr. ICQ kontakt na PeterCA v jeho príspevku tu na hojku.. keď má vypnuté ICQ, kvietok má červený, keď ho zapne, kvietok bude zelený.

Keby niekto naprogramoval niečo také (PHP?), že pravidelne by kontroloval tento stav .. a následne by sa to niekde zapisovalo.. ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Uz sa to tu riesilo a zaver bol ten, ze to vie Miranda, ale ten cas si zapamata, iba ak bola vtedy zapnuta. Cize musis byt online 24 hodin denne, aby si mal skutocne relevantne vysledky.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

dokelu gothar ma predbehol... tak tak... nemas to ako zistit ked ty mas vypnute PC... na icq serveroch to urcite je ale ty to stade nemas ako ziskat...
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

moment jedna moznost tu je tiez, myslim ze na QIPe (alebo na mirande? asi qip) mi to pisalo...ak ukazes na typka ktory je offline tak ti napise kedy bol naposledy videny online, a teda kedy sa odpojil..teda ak vstanes skoro rano, skor ako dotycna osoba mozes zistit dokedy bola online ona ;-)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ZAP napísal:moment jedna moznost tu je tiez, myslim ze na QIPe (alebo na mirande? asi qip) mi to pisalo...ak ukazes na typka ktory je offline tak ti napise kedy bol naposledy videny online, a teda kedy sa odpojil..teda ak vstanes skoro rano, skor ako dotycna osoba mozes zistit dokedy bola online ona ;-)
qip ti to neukaze :wink:
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

toto dokaze SKYPE :) 100% tuto funkciu v sebe ma :wink:

//ZAP: ani Miranda :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

ZAP napísal:moment jedna moznost tu je tiez, myslim ze na QIPe (alebo na mirande? asi qip) mi to pisalo...ak ukazes na typka ktory je offline tak ti napise kedy bol naposledy videny online, a teda kedy sa odpojil..teda ak vstanes skoro rano, skor ako dotycna osoba mozes zistit dokedy bola online ona ;-)
Ale to ukazuje iba v pripade, ze si v tej chvili bol online aj ty.
PS: Zbytocne sa tu natahujeme, uz to tu raz bolo riesene a zaver bol ten, ktory som napisal vyssie.
brm
Darca
Darca

ZAP.. mne to dakedy ukazoval Trillian a určite existuje nejaký plugin aj do Mirandy.. avšak ako bolo spomínané.. tento čas sa meria odvtedy, kedy si ho Ty videl na svojom ICQ naposledy.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Qip vie ukazat kedy bola dana osoba naposledy online ale muselsi byt online aj ty aby to program zaregistroval ze uzvatel sa prihlasil a odhlasil... inak to QIP nema odkial vediet...
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Čas, kedy sa užívateľ prihlásil posiela server (posiela čas nečinnosti a aj ako dlho je kontakt online; môže to byť ale ovplyvnené v prípade, že je kontakt skrytý).
Samozrejme podrobnejšie informácie sa získať nedajú (žiadne sa totiž na serveroch neukladajú, takže log, čas dokedy bol kontakt online sa zistiť nedá).
asontragy
Medium Star
Medium Star

aha aha tak sorry potom za zavadzanie, nevedel som ze to je az tak prespekulovane, tak potom uz len vytiahnut ten skript, co je na phpbb forach co zistuje stav, pustit ho aby fical 1x za minuty a nech ten stav loguje a je po probleme,...ale to uz tu niekto pisla myslim ;-)
Blazeer
Light Expert
Light Expert

ok dakujem za snahu ... skoda ze sa to neda zistit ... keby niekto nahodou spravil ten skript nech sa ozve... nepohnevam sa :wink: ... mozno po mature sa pokusim nieco spravit ale neviem neviem moje znalosti z php su zatial zakladne a bude tam treba aj mysql(sice nemusi ale pre viac logov a tak) :) ...
asontragy
Medium Star
Medium Star

nooo keby mi tu niekto napisal akym sposobom ten skript posielat v urcitom intervale, tak by som ti to spravil...

//alebo spravim taky uplne primitivny s tym ze budes vyuzivat auto refresh na opere....len mi daj trochu casu ;-)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

ZAP napísal:nooo keby mi tu niekto napisal akym sposobom ten skript posielat v urcitom intervale, tak by som ti to spravil...
Musíš nájsť nejaký webhosting, kde je povolený cron (aby si mohol spúšťať nejaký skript pravidelne). ;)
Napísať odpoveď