Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Retne napísal:Tazko povedat... ale ten typek ma dojal tym smiechom nakoniec... :slap:
a čo iné by si čakal od zdegenerovaného cigána ? súcit ? ľútosť ? to hľadáš na nesprávnej adrese..
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

Lord_3D napísal:a čo iné by si čakal od zdegenerovaného cigána ? súcit ? ľútosť ? to hľadáš na nesprávnej adrese..
Aspon pretvarku :wink:
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

Jak sa zasmiaaal, nechapačky uplne... :lol:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Retne napísal:Na zaciatku pozerania serialu Dexter sa mi hlavna postava mozno ze az hnusila, no na konci to bolo naopak. Myslis ze vrah ma pravo niekomu zobrat zivot a mat svoj stale? :?
Samozrejme, že nie.. ale neboj sa. Ten si to v base odtrpí... Asi najlepší by bol zákon oko za oko, zub za zub.. Ale potom si predstav, že by si zrazil niekoho na aute(fakt len "omylom", resp. by sa Ti hodil do cesty...)veľa vecí by bolo potom nedoriešených.. Každopádne to smiatie toho róma na konci je na zaplakanie.. :x
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Oko za oko, zub za zub je kravina... Ked niekto znasilni holku tak co? Mu strcia melon do zadku? Myslim ze by to skor malo byt jak v Aziji, ked Ta chytia ako kradnes useknu Ti ruku alebo prst, za drogy totez. Potom by si mal na ulici prehlad kto co je :)

// brm: O tom som este nepremyslal ale to by sa niak vyriesilo, kazdopadne myslim si ze by bolo menej ludi ktory by obetovali svoju ruku. Myslim ze dnesny zakon je naprd, pretoze zlocincov je velke mnozstvo nato ze Slovakov je len 5 mil. A kedze zlocinec do spolocnosti ani naroda nepatri treba porozmyslat ako sa zbavit odpadu :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

A myslím, že by aj klesla zločinnosť.. :wink: :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ujo Marky napísal:Myslim ze by to skor malo byt jak v Aziji, ked Ta chytia ako kradnes useknu Ti ruku alebo prst, za drogy totez. Potom by si mal na ulici prehlad kto co je :)
Len zase niekto by prišiel nejakou nešťastnou náhodou o ruku a už by sa na neho všetci pozerali ako na zločinca..
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Odseknut ruku? Ako spolocnosti pomoze (pod)clovek bez ruky? Velmi neefektivne a absolutne neeuropske.

Cigani musia byt segregovani, sterilizovani alebo deportovani inak caka zostavajuce biele obyvatelstvo v buducnosti tazky osud. To je fakt.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Myslím, že ako všetko aj toto si trošku prehnal.. nemôžeš deportovať všetkých bez rozdielu.. veď to nemá zmysel.. odstránil by si časť normálneho(a pracujúceho)obyvateľstva.. a k tej deportácii(alebo segregácii) zase by si tým nič nevyriešil.. Nemáš ich kam deportovať, okrem toho najlepšie by bolo, keby sa celá rómska komunita rozdeľovala po slovensku.. nemali by okolo seba ostatných dementov a potom by sa možno prebrali a začali makať..(dúfajme.. :) )
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

ZitePunkom napísal:Nemáš ich kam deportovať,
Co by nie, napr na Gronsko a potom to mozu rovno pomenovat na Romsko :lol:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Grónsko nepatrí nikomu.. a tak by to malo ostať.. okrem toho myslel som niečo ludskejšie.. :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

atlantidu by som ozelel :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ono miesto by sa naslo ale je to nehumanne, aj ked to iste sa niekedy neda povedat o cinnoch nasich spoluobcanov... :?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

ZitePunkom napísal:Grónsko nepatrí nikomu.. a tak by to malo ostať.. okrem toho myslel som niečo ludskejšie.. :wink:
Gronsko patri k dansku, a myslel som to skorej ako taky vtip mysleny vazne.

Ale na zemi sa najde este kopa inych miest kde by sme ich mohli vystahovat.
Začiatok Konca
Professional
Professional

A myslíš, že tým sa problém úplne vyrieši?.. podľa mňa je to hovadina.. Síce by si ich dostal preč, ale čo potom?.. len by sa množili a nič nerobili, niečo jedli a znovu by expandovali.. :roll:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Aryan Angel napísal:Cigani musia byt segregovani, sterilizovani alebo deportovani inak caka zostavajuce biele obyvatelstvo v buducnosti tazky osud. To je fakt.
Fakt to nieje lebo sa to nikdy nestalo, je to len debila domienka. Ale myslim ze odvezenim na niaky pekny ostrov, na ktorom by bol 16 metrovy elektricky plot by nebolo zle. A naco ich sterilizovat a kraviny, nehat ich zit jak chcu, len daleko od nas...
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

Raz sme so spoluziakom robili projekt na hodine ze by sme spravili pre nich pracovne tabory na podkarpatskej rusi:D ale to bolo len tak for fun..ucitel nas vyje*** :)

s takymito mensimani(treba riesit dokym su mensina..:) ) to nejde inac ako ich zaradit do spolocnosti. Musia chodit do skoly, musia pracova, musia si vazit svoje veci, diferencovat "normalnych" romov od degešov.
To ze im staviat nove domy/bytovky ..chu**** ! dame im nieco za co nepohli prstom a pozerajme sa ako to nicia..
Vsetko si musia zasluzit(ako šteňa ked ho cvicime :) ) Ak si nepostavia domy, ziadne nedostanu..a podporu od statu v podobe stavebneho materialu uz povazujem za spravnu(teda v pripade ze bude kontrolovane ze si zanho stavaju house..)

Tak by som to riesil ja :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Ujo Marky,

Stalo sa to v Kosove, Juznej Afrike, v urcitych oblastiach USA.. V kazdom pripade ide o povacsinou neproduktivnu a vyrazne rychlejsie sa mnoziacu skupinu obyvatelstva navyse s rozdielnymi moralnymi hodnotami, ktora ked nadobudne dominantne postavenie meni spolocnost na hniezdo upadku a kriminality.

Bieli ludia stahujuci sa (utekajuci) z oblasti (USA) zamorenymi nebielymi Mexicanmi, cernochmi.. (vyrazne vyssia kriminalita)
Vyvrazdovanie v Juznej Afrike, 55 vrazd denne, 1 znasilnenie kazdych 17 sekund - 95% spachane ciernymi, okolo 3000 zavrazdenych bielych farmarov - 100% spachane ciernymi, ekonomicky upadok, atd...
Kosovo.. netreba hovorit, bolo popisane uz dost..
Slovensko.. situacia v oblastiach s vyraznym zastupenim ciganskeho etnika.. neviem co dodat..

"A naco ich sterilizovat a kraviny, nehat ich zit jak chcu, len daleko od nas..."
Pouzil som spojku 'alebo', cize vzdy pripada jedna vec aspon ako ciastocne riesenie.. kombinacia nie je nutna, hlavne v spojeni s deportaciou.

"Fakt to nieje lebo sa to nikdy nestalo"
Buduce generacie sa ti urcite podakuju za to ze si pockal na overenie 'faktu'. Len to uz bude pre ne asi neskoro.. :roll:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

AA mas pravdu vo vacsine, akurat si pozri nazov temy :) LEbo Mexicania a cernosi niesu cigani a o nich je tato tema. To co som pisal sa vztahuje na ciganov, myslim ze maju plne pravo ako my zit, ale kedze ich tu nechce viac ako 99.8% ludi o niecom to svedci. Podla mna by to malo byt rozdelene do casti kde su biely, casti kde su cierny a casti kde to je zmiesane a kazdy by si mohol vybrat ci chce byt v svojej skupine alebo spolu...

// Pinco: Preco proti sebe, kazdy biely co chce zit s ciernymi by mohol, to iste naopak. Ale kto by chcel byt v jednej alebo druhej skupine, nikdy by sa s tou druhou nestretol, preto by nebola ziadna rivalita...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

tým pádom by si postavil tábor čiernych a tábor bielych proti sebe. Myslíš, že by to dopadlo dobre?
Napísať odpoveď