Motorka YUKI 125

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

V tejto cenovej hladine zozenies Keeway co je podstatne lepsie riesenie a urcite kvalitnejsie
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hannibal »

Ja by som cinanov vobec neriesil.....su to na hovn* motorky.....ruky prec :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Dobre PACO8 tak mi niečo ešte pozri do 50 000(60 000) ale vyššie sa fakt ísť nedá.. :? tak sem zviedav..ale ten keeway je fakt pekný.. :smt009 a ešte za rovnakú cenu(skoro) prečo si ale posunul sem ten keeway?..Toto mi vysvetli..a ešte aká by bola teoretická maximálna cestovná rýchlosť ?..teda pri akej rýchlosti by to vydržalo aj "dlhšiu trasu".. :)

//PACO8 ten keeway nieje tiež číňan?..akej je to výroby?.. :)
m1s0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m1s0 »

PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ZitePunkom dnes sa mi toho uz moc hladat nechce, ale zajtra ti pozriem nieco do 60k.
Keeway je cinsko-taivanska vyroba, ja viem je to cinan, ale Yuki sa na neho nechyta.
Kamos ma tento Keeway cca2 roky zatial ziadna porucha slape ako hodinky max rychlost merana GPSkom je 109km/h cestovna takych 100 resp 90km/h ak chces ist podla predpisov.
A cena Keewayu je 52.900.-Sk, co sa do tvojej hranice zmesti. S talianskymi, japonskymi ci nemeckymi motorkami nemusis ani ratat lebo tvoju hranuci presahuju dvojnasobne. Jedine nieco cinske, ale urcite nie Yuki kde viem o kvalite svoje.
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Nechapem preco zhanas novu moto...? za tie penieze si mozes kupit ojazdenu poriadnu japonsku motorku Yamaha a pod...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Pretože nová má svoje čaro, pretože ten pred nami ju pre nejaký dôvod predáva..a ja ten dôvod nemusím zistiť hneď pri skúšobnej jazde.. a nepotrebujem sa s ňou srať.. keď chcem jazdiť..a novú máš v záruke min tie dva roky..a ak sa Ti niečo doje*e, tak s tým zájdeš pekne do servisu.. :) aj preto. :)
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ale myslim, ze je rozdiel taka Yamaha vs Yuki...... v motore a pod....yamaha ma nesmrtelne motory vid XT rada
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

nie kazdy si moze dovolit novu moto za 150k a nie kazdy chce ojazdenu moto uz kvoli spominanym problemom.

ZitePunkom 125ky sa predavaju zvacsa, pretoze majitel prechadza na vyssiu kubaturu, takze tu sa nemas coho bat
V tvojej cenovej relacii som nasiel bohuzial len ten Keeway co si myslim ze je slusna moto za este slusnejsiu cenu, ktora je urcite kvalitami na inej urovni ako Yuki
Začiatok Konca
Professional
Professional

Tak to je super..ale vieš, nikdy nevieš, na akého debila v živote narazíš.. :wink: a preto by som chcel radšej novú.. :)
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Mimochodom: Kupa ojazdenej motorky, Ako ma vyzerat kupna zmulva a este vela, vela dalsieho najdes na Motoride, popripade Motorkari a urcite nevynechaj ani Motodatabazu kde pisu jazdci o svojich motorkach... na tych strankach najdes, rady, typy, diskusie....kde ti poradia urcite skusenejsi ludia ako sme my tu :wink:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no a dost ludi tam ma yukinu SM a moc na nu nenadavaju...
http://www.motorkari.cz/moto-registrova ... =857&pgr=2
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Neviem, necital som to. Ja som tu len tlmocil postrehy dvoch ludi co poznam a maju popripade mali tuto motorku. Mal som aj ja moznost previest sa na nej, ale z jednej jazdy toho vela nazistis.
Samozrejme na japoncov popripade talianov to nema. Ale Yuki patri medzi najhorsiu cinu a najviac sa to preukazuje v oblasti skutrov.
Začiatok Konca
Professional
Professional

No, prečítal som si všetky komentáre na ňu..a neprečítal som asi ani jeden negatívny(ak som nejaký nepreskočil :) ) takže teraz si niesom taký istý.. :?

//keeway tam ani nieje spomenutý.. :(
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

lol ze yuki je horsi ako keeway :)) ironicke..yuki je aspon vacsia a znama spolocnost a ma viac pobociek ako keeway..
Začiatok Konca
Professional
Professional

Na tieto novšie modely aj po tisíckach kilometroch tam nieje spomenuté asi ani jedno zlé slovo.. Ako drobné poruchy, samozrejme. Ale nič extra. A majitelia sú s nimi veľmi spokojní.. takže ak ma tu nikto nepresvedčí o opaku, tak asi sa rozhodnem pre youki.. :wink: :)

//edit: škoda, prečítal by som si recenzie aj na keeway.. :?
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Nebudem ta presviecat, mozno je to len moj subjektivny nazor, kazdy ma oblubenejsiu a menej oblubenu znacku vo vsetkom. Necital som to a ani to citat nebudem. Mozno je to aj tym ze vsetky moto su tam z roku 2007 :roll:
Ak kupis akukolvek moto zelam vela stastnych km bez nehody a padu :wink:
Ak budem mat aj ja nieco pojdeme sa povozit :D

//Spravili novu verziu stranky, predtym tam Keeway bol a vsimol som si ze viac znaciek moto tam chyba :?
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Mozno od temy ale co hovorite na motorky znacky KTM ????
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

urcite znackovejsie ako yuki, ktm je dobra volba, ma uz daku tradiciu. pariz dakar je dobre vyvojove stredisko
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Poznam cloveka, ktory s motorkami robi vo velkom - import z ameriky, predava profesionalne chranice, tlmice, oblecenie, robi servis KTM, Husquarna atd. KTMky zacal na slovensku ako prvy predavat on a dodnes je exkluzivny importer. KTM je velmi seriozna znacka, ale aj financne je niekde inde. Rozpraval som sa s nim aj na temu Yuki. Samozrejme, potvrdil, ze je to nizsia trieda - motorky maju pomerne dost slabin. Jednym dychom ale dodal, ze na "take to domace zuvanie" to vobec nemusi byt zla volba. Financne je to pomerne dostupne riesenie, a nieje to az taky srot, ako tu par ludi tvrdi. Kupa motorky je predovsetkym otazkou penazi - kto ma dost prostriedkov, urcite si priplati za overenu znacku. No a kto nema, hlada kompromis. Osobne tiez poznam par ludi co maju Yuki-ny. Zatial nikto na to prehnane nenadaval. Obcas sa im na tom nieco poserie, ale to su proste zavady, ktore sa v danej cenovej kategorii daju ocakavat. Ale ze by to bola vyslovene hrca srotu na dvoch kolesach, to urcite nie. Napriklad sused ju ma (tusim nejaku 125ku) vyse troch rokov uz hadam, prevaznu cast roka na tom chodi denne do prace vzdialenej asi 15km + dalsie vozenie a zatial na tom nejaky zavaznejsi problem neriesil. Snad to nebude az taka tragedia.
Napísať odpoveď