Skejteri. Vycnelok mody pravdepodobne. Uprednostnujem nejaku kvalitnu obuv, az potom pozeram na znacku. A styl? Basketballove boty mi sedia najviac. Momentalne mam boty znacky DADA.
weed napísal:Skejteri. Vycnelok mody pravdepodobne. Uprednostnujem nejaku kvalitnu obuv, az potom pozeram na znacku. A styl? Basketballove boty mi sedia najviac. Momentalne mam boty znacky DADA.
Neda mi nereagovat, skaty nosi az prehnane mnozstvo ludi na swk to je jasne ale ze by to bolo nejake modne boom to pochybujem, ja skaty nosim asi 10 rok a neverim ze k beznemu noseniu uz dlhu dobu patri nosenie basketovych bot, toto by dal skor za pricinu prichodu HipHopu.
A mozno som ta vobec nepochopil, lebo neviem co je modny vycnelok
Retne napísal:Neda mi nereagovat, skaty nosi az prehnane mnozstvo ludi na swk to je jasne ale ze by to bolo nejake modne boom to pochybujem, ja skaty nosim asi 10 rok a neverim ze k beznemu noseniu uz dlhu dobu patri nosenie basketovych bot, toto by dal skor za pricinu prichodu HipHopu.
A mozno som ta vobec nepochopil, lebo neviem co je modny vycnelok
No neviem. Ja nosim b-ballove boty cca. 3-4 roky takze neviem ci je to prichodom Hip-Hopu. O tom sa da debatovat dlhsie, ale na to uz tato tema asi nie je urcena.
perfektne boty...aj ja som mal davnejsie Vansy lenze som ich zodral za chvilku na doske a nechceli reklamovat tak som racej presiel na nieco lacnejsie......velmi som spokojny pred tym som mal tak isto jedny Powery hned po Vansoch a tiez boli dobre
terajsie