pripadam si ako keby som citoval zensky roman, geez
Co dalej ak to vo vztahu neklape ?
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hlavne sa snaz vyhnut situacii, ze budes natahovat vztah len zo zvyku. Ze vydrzali sme 4 mesiace a svojho casu to bolo pekne tak to potiahneme dalej nech to stoji co to stoji... Niekedy je fakt lepsie to skoncit a aj ked sa budes par dni urcite trapit nakoniec zistis, ze to bol dobry tah a budes mat dovod byt zasa stastny.
Ahojte,, nechcel som zakladat novu temu, tak napisem svoj problem sem.
Mam skoro ten isty problem. Idem vam to teda rozpisat.
Cez leto som spoznal babu. Strasne sa my pacila, zacali sme spolu chodit. Zalubil som sa do nej, ale ona ten vztah nebrala vazne. Vtedy som bol este tak "hamblivy chlapec". Po mesiaci to somnov skoncila. Bol som s toho mimio, pol roka som prezival den co den to iste, bol som smutny, chibala my. Ostaly sme kamosmi boly sme spolu kazdi den, ja som ju stale lubil. S kamosom som sa zacal bavit, chodit za babami a tak. Zabudol som na nu a bolo to v pohode. Na silvestra sme isli oslavovat. Ja, kamosi, a aj ona tam bola. Doniesol som si jednu babu, len tak na "zabavu". Boly sme v jednom dome, a s tov babov som sa bozkaval a tak. Potom islo do tuheho a skoro bol sex. Ale iba skoro. Takze sex nebol, neviem ci to bol osud, ale to je jedno. Ta baba musela ist domov. Tak som siel odprevadit svoju bivalu, zrazu sa na mna vrhla a zacali sme sa bozkavat. A vtedy to zacalo. Dali sme sa znova dokopy. Znova som ju zacal lubit, ale... Nastaly problemy. Sme spolu uz tri mesiace, je my snov super. Ale... Zacal som sa bavit, chodit za inimi a tak. Asi pred dvoma tizdnami sme boly spolu samy, a bozkavali sme sa, hladkali, a blaznily. Zacala ma chitat ved viete kde, a aj ja ju. Bolo to super. Lenze, na druhy den som to povedal kamosovi ktoremu som veril ze to nikomu nepovie. Ale povedal... Nastvala sa na mna. Asi cca. tizden bola nahnevana ale potom som to dal nejak dokopy a bolo vsetko zase v pohode. Mal som pocit ze ma lubi, ked som za nov neprisiel jeden den uz my pisala ze kde som ze jej chibam. Pred dvoma dnami sme boly s kamosom u mna doma a ona mi volala. Ze ci dojdem. Ja ze nie lebo som mimo dediny, ale bol som doma. Cize som ju klamal. Zistila to a strasne sa nahnevala, neprezvanala ma, nepisala. Tak som siel za nov, a povedal som jej ze ma to mrzi a ze sa to viac nestane, a ze ju strasne lubim a nechcem ju stratit. Mislim ze to pomohlo. Ale je tu este jeden hacik... Prezvonim ju odzvoni ma, ked sme spolu sa blaznime a tak. Ale ja sa bojim ze to chce skoncit, lebo niekedy sa tak sprava. Chcel by som od vas radu ze so mam robit, mam to nechat chvilku tak? Nemam za nov ist, 1-2 dni? Mame si dat pauzu? Alebo mam sa jej viac nevovat a neklamat ju? Pretoze my na nej strasne zalezi a nechcem ju stratit.
Dakujem vsetkim za radi
A prepacte za gramaticke chibi
Mam skoro ten isty problem. Idem vam to teda rozpisat.
Cez leto som spoznal babu. Strasne sa my pacila, zacali sme spolu chodit. Zalubil som sa do nej, ale ona ten vztah nebrala vazne. Vtedy som bol este tak "hamblivy chlapec". Po mesiaci to somnov skoncila. Bol som s toho mimio, pol roka som prezival den co den to iste, bol som smutny, chibala my. Ostaly sme kamosmi boly sme spolu kazdi den, ja som ju stale lubil. S kamosom som sa zacal bavit, chodit za babami a tak. Zabudol som na nu a bolo to v pohode. Na silvestra sme isli oslavovat. Ja, kamosi, a aj ona tam bola. Doniesol som si jednu babu, len tak na "zabavu". Boly sme v jednom dome, a s tov babov som sa bozkaval a tak. Potom islo do tuheho a skoro bol sex. Ale iba skoro. Takze sex nebol, neviem ci to bol osud, ale to je jedno. Ta baba musela ist domov. Tak som siel odprevadit svoju bivalu, zrazu sa na mna vrhla a zacali sme sa bozkavat. A vtedy to zacalo. Dali sme sa znova dokopy. Znova som ju zacal lubit, ale... Nastaly problemy. Sme spolu uz tri mesiace, je my snov super. Ale... Zacal som sa bavit, chodit za inimi a tak. Asi pred dvoma tizdnami sme boly spolu samy, a bozkavali sme sa, hladkali, a blaznily. Zacala ma chitat ved viete kde, a aj ja ju. Bolo to super. Lenze, na druhy den som to povedal kamosovi ktoremu som veril ze to nikomu nepovie. Ale povedal... Nastvala sa na mna. Asi cca. tizden bola nahnevana ale potom som to dal nejak dokopy a bolo vsetko zase v pohode. Mal som pocit ze ma lubi, ked som za nov neprisiel jeden den uz my pisala ze kde som ze jej chibam. Pred dvoma dnami sme boly s kamosom u mna doma a ona mi volala. Ze ci dojdem. Ja ze nie lebo som mimo dediny, ale bol som doma. Cize som ju klamal. Zistila to a strasne sa nahnevala, neprezvanala ma, nepisala. Tak som siel za nov, a povedal som jej ze ma to mrzi a ze sa to viac nestane, a ze ju strasne lubim a nechcem ju stratit. Mislim ze to pomohlo. Ale je tu este jeden hacik... Prezvonim ju odzvoni ma, ked sme spolu sa blaznime a tak. Ale ja sa bojim ze to chce skoncit, lebo niekedy sa tak sprava. Chcel by som od vas radu ze so mam robit, mam to nechat chvilku tak? Nemam za nov ist, 1-2 dni? Mame si dat pauzu? Alebo mam sa jej viac nevovat a neklamat ju? Pretoze my na nej strasne zalezi a nechcem ju stratit.
Dakujem vsetkim za radi
A prepacte za gramaticke chibi
-
axxis
Addict
Nejako nechapem s cim Ti ako mame poradit. To si sa sem prisiel pochvalit, ze su ju hladkal "vsetci vieme kde" alebo co? Nechcem Ta urazit, ale mne osobne pride vztah, v ktorom sa bojis o to ci Ti prezvoni dost debilny. Vsak to by si mal Ty vediet co medzi vami je a nie my, ale ked je to tak ako pises tak rataj s tym, ze to skonci uz coskoro, lebo to nema na com stat.
-
xivo
Light Professional
Túto tému som hádam ani nemal začať čítať.
úplne mi to pripomína moj aktuálny vzťah.
Mám 19 (druhák na VŠ) moja(Deniska) má takmer 17(druháčka na SŠ).
Som z oravy a študujem v BA, Deniska je tiež z oravy(tam sa teda aj uci) a bývame v "susedných" dedinách vzdialených 40 km od seba(čo nieje podľa mňa až taký velký problém) lebo keď som chodieval každý týždeň domov vždy som buď k nej prišiel, v najhorsom pripade sme sa stretli v takom meste kde sme mali asi obaja rovnako daleko. Ale pravdupovediac cestovat kazdy tyden 330km(6 hod) tam 330km(6 hod)spat .... zacne vas porazat. okrem toho som si ako student hladal pracu a uchytil som sa v BA ako programator cize casovo som na tom moc zle a domov uz chodim iba kazdy 2y tyzden a zacinam vidiet (pociťovať) dost velke zmeny.
Ako ju moc lúbim to sa hádam ani nedá povedať, ale keď sa nedá, tak sa nedá. Vždy keď sa stretneme som šťastný ako ... ale automaticky keď sa rozlúčime tak si pripomeniem že ju zase 2a týždne neuvidim a to ma zvnútra fakt "rozoberá" a to aj celé tie dva týždne.
Fakt newiem co mám, určite ju nechcem stratiť a newiem ci by som sa na ňu dokázal pozerať ako kamarát(citovo) lebo babu s takou povahou nenajdes len tak, hadam nieje nic co by som jej mohol vytknúť (aj keď sa zvykneme dosť časo pohrkať)
nič lepšie som si doteraz newedel vysnívať a len predstava o konci mi ako chalanovi tlaci slzy do oci (uz len preto co sme spolu prezili)
imho, chdime spolu uz takmer rok a pol
úplne mi to pripomína moj aktuálny vzťah.
Mám 19 (druhák na VŠ) moja(Deniska) má takmer 17(druháčka na SŠ).
Som z oravy a študujem v BA, Deniska je tiež z oravy(tam sa teda aj uci) a bývame v "susedných" dedinách vzdialených 40 km od seba(čo nieje podľa mňa až taký velký problém) lebo keď som chodieval každý týždeň domov vždy som buď k nej prišiel, v najhorsom pripade sme sa stretli v takom meste kde sme mali asi obaja rovnako daleko. Ale pravdupovediac cestovat kazdy tyden 330km(6 hod) tam 330km(6 hod)spat .... zacne vas porazat. okrem toho som si ako student hladal pracu a uchytil som sa v BA ako programator cize casovo som na tom moc zle a domov uz chodim iba kazdy 2y tyzden a zacinam vidiet (pociťovať) dost velke zmeny.
Ako ju moc lúbim to sa hádam ani nedá povedať, ale keď sa nedá, tak sa nedá. Vždy keď sa stretneme som šťastný ako ... ale automaticky keď sa rozlúčime tak si pripomeniem že ju zase 2a týždne neuvidim a to ma zvnútra fakt "rozoberá" a to aj celé tie dva týždne.
Fakt newiem co mám, určite ju nechcem stratiť a newiem ci by som sa na ňu dokázal pozerať ako kamarát(citovo) lebo babu s takou povahou nenajdes len tak, hadam nieje nic co by som jej mohol vytknúť (aj keď sa zvykneme dosť časo pohrkať)
imho, chdime spolu uz takmer rok a pol
nene ,, trosku som to tak aj ja cital co som napisal, a nenapisal som to dobreaxXis napísal:Nejako nechapem s cim Ti ako mame poradit. To si sa sem prisiel pochvalit, ze su ju hladkal "vsetci vieme kde" alebo co? Nechcem Ta urazit, ale mne osobne pride vztah, v ktorom sa bojis o to ci Ti prezvoni dost debilny. Vsak to by si mal Ty vediet co medzi vami je a nie my, ale ked je to tak ako pises tak rataj s tym, ze to skonci uz coskoro, lebo to nema na com stat.
-
pinacolada
Guru wannabe
mas aspon tusenie preco to tak je?ucen napísal:nene ,, trosku som to tak aj ja cital co som napisal, a nenapisal som to dobre,, neva, proste sa hnevala, dneska sme boly spolu nechcela my ani pusu dat ani nic. potom sme sa nlaznily a tak. mam pocit ze ma nechce. potrebujem radu co a ako dalej. mam sa snazit a bojovat? alebo to mam ja skoncit aby to potom nebolo este horsie ?
-
Stenky
Professional
pina mne to pripada ze ty to ani nijak inak ako cakanim na lepsie zajtrajsky nechces riesit. keby ti tu 1oo ludi napisalo ze rozid sa s nou tak stale si budes to svoje "cakam ze sa to zlepsi". nechcem byt kruty ale mas predstavu co by to mohlo zlepsit? ked sa stale hadate a hlavne o blbostiach tak je to proste tym ze sa k sebe nehodite a to uz ti cakanie nepomoze... na zaciatku to mozno bolo super ale to asi preto ze ste sa este len spoznavali, mali ste pred sebou respekt. snazil si sa aby si si ju ziskal a tak.... ked sa spoznate a leziete si na nervy tak amen
nenavrhujem ti priamo rozchod (napr kamosovi pomohla pauza, ale ako vravis vy ste sa vratili do starych kolaji) ale zufalo cakat a utesovat sa ze mozno to bude lepsie asi tiez nieje riesenie
-
jin
VIP
pina: Nečítal som celý topic, tak sa vyjadrím iba ku prvému príspevku. Viem že mi možno pár vecí unikne, no je fakt neskoro 
Takže prestáva Ti klapať vzťah - prežívate prvú krízu. To je takmer modelová situácia, ktorá však keď sa dobre prenesie, tak vzťah riadne posilní. Skús sa preto v spomienkach vrátiť do obdobia, kedy vám to prestalo "klapať". Čo sa vtedy udialo, prišlo to spontánne, či z nejakého impulzu? Skús skrátka analyzovať to obdobie. Nakoľko keď to prišlo spontánne, možno "nebola tá pravá" a teraz váš vzťah živorí z tvojej snahy a nádeje. Keď ten vzťah však vážne chceš udržať nadhoď niekedy tému alá: čo sa to s nami stalo?, alebo podobne. Musíš poznať aj jej vážny názor, aby si sa dokázal zariadiť. Vo vzťahu ste dvaja, preto nemôžeš vzťah zachrániť len z vlastnej analýzy a iniciatívy. Chce to očividne nejaký kompromis, ku ktorému musíte dospieť spolu. To by mal byť začiatok reštartu. Som síce večný optimista, no pokiaľ k ničomu nedôjdete, tak začni pomýšľať, či taký vzťah má pre Teba viac pozitív, alebo negatív.
GL buddy!
Takže prestáva Ti klapať vzťah - prežívate prvú krízu. To je takmer modelová situácia, ktorá však keď sa dobre prenesie, tak vzťah riadne posilní. Skús sa preto v spomienkach vrátiť do obdobia, kedy vám to prestalo "klapať". Čo sa vtedy udialo, prišlo to spontánne, či z nejakého impulzu? Skús skrátka analyzovať to obdobie. Nakoľko keď to prišlo spontánne, možno "nebola tá pravá" a teraz váš vzťah živorí z tvojej snahy a nádeje. Keď ten vzťah však vážne chceš udržať nadhoď niekedy tému alá: čo sa to s nami stalo?, alebo podobne. Musíš poznať aj jej vážny názor, aby si sa dokázal zariadiť. Vo vzťahu ste dvaja, preto nemôžeš vzťah zachrániť len z vlastnej analýzy a iniciatívy. Chce to očividne nejaký kompromis, ku ktorému musíte dospieť spolu. To by mal byť začiatok reštartu. Som síce večný optimista, no pokiaľ k ničomu nedôjdete, tak začni pomýšľať, či taký vzťah má pre Teba viac pozitív, alebo negatív.
GL buddy!
jj mas pravdu,keby mi tu aj milion ludi napise aby som to skoncil nskoncim, viem som mlady, neviem nic o vztahoch, tak preto chcem poradit.Stenky napísal:pina mne to pripada ze ty to ani nijak inak ako cakanim na lepsie zajtrajsky nechces riesit. keby ti tu 1oo ludi napisalo ze rozid sa s nou tak stale si budes to svoje "cakam ze sa to zlepsi". nechcem byt kruty ale mas predstavu co by to mohlo zlepsit? ked sa stale hadate a hlavne o blbostiach tak je to proste tym ze sa k sebe nehodite a to uz ti cakanie nepomoze... na zaciatku to mozno bolo super ale to asi preto ze ste sa este len spoznavali, mali ste pred sebou respekt. snazil si sa aby si si ju ziskal a tak.... ked sa spoznate a leziete si na nervy tak amennenavrhujem ti priamo rozchod (napr kamosovi pomohla pauza, ale ako vravis vy ste sa vratili do starych kolaji) ale zufalo cakat a utesovat sa ze mozno to bude lepsie asi tiez nieje riesenie
xivo: nemysli na nu tolko, zacni sa sustredit viac na skolu, na pracu,,, ona ma 17 ako pises=> este rok na strednej co? to je blba situacia, lebo ktovie ci to rok takto este potiahnete, ale ak hej tak ju potom rozhodne tahaj do BA a mozete byt spolu - ale len pod podmienkou ze ten vztah bude este stale pevny a tak... skus sa s nou o tom porozpravat - ved aj ona musi vidiet ze sa ti neda chodit domov kazdu chvilu a proste ze ty si zacal novu etapu zivota...rozhovor tomu moze len pomoct 
-
xivo
Light Professional
Hmm este 2a roky... ako uz sme aj o tom kecali (tak trochu) a ona to aj chape, povedala ze v pohode ale je to trochu ine, zvykneme sa hnewat na seba pre totalne somariny (ked si neodzvonime) ... atd...Maki napísal:xivo: nemysli na nu tolko.....
na druhej strane je to uplne iny vztah, ako donedavna, ked som sa bal pomaly prekrocit prah jej domu
Uz ani newiem co chcem od vas, lebo v podstate viem ze o nu nechcem prist a spravim hocico len aby sme boli spolu, hadam len tolko, ze co si o tom myslite.
-
pinacolada
Guru wannabe
prva kriza to nie je urcite.hadali sme sa aj predtym ale teraz sa v podstate IBA hadame.a aj ked sme spolu von a sa nehadame tak je ticho.ak zacne rozhovor tak sa do 5 minut zmeni na hadku.a takto je to cca mesiacjin napísal:pina: Nečítal som celý topic, tak sa vyjadrím iba ku prvému príspevku. Viem že mi možno pár vecí unikne, no je fakt neskoro
GL buddy!
porozpravam sa s nou v piatok a tak sa uvidi
-
Homer J Simpson
Medium Star
Nazdar ludia, nechcem zakladat novu tak to napisem sem. Mam teraz problem s priatelkou ktoru dnes musim presvedcit o tom ze mam ju rad a povedat jej dovod ze preco by sme mali dalej spolu chodit. Mozno sa vam to zda hlupe lebo mne sa to dost zda hlupe po vas nieco take chciet ale ta... Viem ze na kazdu plati nieco ale budem rad ked mi napisete neake odskusane dovody. Proste nedokazem popisat tie pocity a to vsetko okolo toho. Tak ma teraz nezabite. Dufam ze raz pridem na tie spravne slova
. Ja mam 18 a ona 16.
-
krupica_dnb
Medium Professional
netlac na nieco co sama nechce, iba oddialis koniec....Homer J Simpson napísal:Nazdar ludia, nechcem zakladat novu tak to napisem sem. Mam teraz problem s priatelkou ktoru dnes musim presvedcit o tom ze mam ju rad a povedat jej dovod ze preco by sme mali dalej spolu chodit. Mozno sa vam to zda hlupe lebo mne sa to dost zda hlupe po vas nieco take chciet ale ta... Viem ze na kazdu plati nieco ale budem rad ked mi napisete neake odskusane dovody. Proste nedokazem popisat tie pocity a to vsetko okolo toho. Tak ma teraz nezabite. Dufam ze raz pridem na tie spravne slova. Ja mam 18 a ona 16.
-
Homer J Simpson
Medium Star
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
zo zaciatku to bolo rovnake ale potom sme sli ku mne.dal som jej darcek co som jej doniesol z polska + vysusenu ruzu este od valentina.potom sme sa sli prejst lebo bolo pekne pocasie a musim uznat ze celkom prijemna prechadzkajin napísal:Atmosféra bola medzi vami rovnaká, alebo...?
Znamenalo niečo toto stretnutie, alebo ste tam kde ste aj boli...?