Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

mne sa paci boy wonder a jeho gouche styl ma proste gule a ked sa este prida dj spank tak to je konec,uplny masaker :) trnava represent proste
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

zeby H16 bola bez nadavok tak to sa moc neda povedat...no ale sak kazdemu sa paci nieco ine...premna to je hlavne nazov stavby (v sucastnosti cisty, Luza a DM) rapresia starsie 2h+ a vypocujem si aj novy kontrafakt...na kf som aj ja davno nadaval ze onicom nerapuju len o tom aky su no ale v novom albume je dost pravdy a daju sa pocuvat niektore pesnicky..
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ak ste nepozerali včera reflex tak

http://beta.markiza.sk/video/tv-archiv/reflex/9623

dajte si 4časť-Veľky sen...možno si trochu upravíte mienku o Rytmusovi
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Opak, presne toto som teraz chcel ja odporucit kuknut...tu je dokaz, ze Rytmus je normalny clovek...presne jak povedal ten maly... ze v skutocnosti je iny taky ako keby milsi...a mal pravdu...aj ja ked som snim kecal v jednom klube tak bol uplne pohode...vsak jak sam povedal, ze ked on citi pokoj od toho druheho a radost ze ho vidi tak taky je aj on... :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Patyk napísal:Opak, presne toto som teraz chcel ja odporucit kuknut...tu je dokaz, ze Rytmus je normalny clovek...presne jak povedal ten maly... ze v skutocnosti je iny taky ako keby milsi...a mal pravdu...aj ja ked som snim kecal v jednom klube tak bol uplne pohode...vsak jak sam povedal, ze ked on citi pokoj od toho druheho a radost ze ho vidi tak taky je aj on... :)
Vynimka potvrdzuje pravidlo.Mame tu 400 dokazov toho ze rytmus je kkt a 1 ze je dobry clovek.Ktory vyhra :).Posobil na mna dobre v tom klipe ale myslim ze to robil len pre to aby sa ukazal v dobrom svetle.Aj ja mam mnoho nazorov na tento svet a poviem si ich ako chcem, ale spravam sa vsade tak isto bez rozdielu.Ovsem ked ho toci kamera este sa do nej kukol ci ho snima ... kto vie ci by to robil bez kamery
eNeS
Light Professional
Light Professional

Dieg0 napísal:Vynimka potvrdzuje pravidlo.Mame tu 400 dokazov toho ze rytmus je kkt a 1 ze je dobry clovek.Ktory vyhra :).Posobil na mna dobre v tom klipe ale myslim ze to robil len pre to aby sa ukazal v dobrom svetle.Aj ja mam mnoho nazorov na tento svet a poviem si ich ako chcem, ale spravam sa vsade tak isto bez rozdielu.Ovsem ked ho toci kamera este sa do nej kukol ci ho snima ... kto vie ci by to robil bez kamery
ja ti ten nazor neberem, ale ver tomu kebyze snim kecas osobne mal by si iny nazor...ja som bol milo prekvapeny a pochopil som moc vela veci preco je taky aky je...a podla mna je to moc inteligenty clovek aj ked je onom zname, ze ma len trojrocku :D ale samozrejme nikto to nevie pochopit co mam na mysli inteligentny...je to normalny clovek proste...kludne ma teraz ukamenujte minuskami :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Normalny clovek je pre mna ten ktory podlieha normalu ... tz. nerozbija aurely ako vymetenec, nepovie v kazdej vete 5 nadavok, nenecha vybuchnut auto za x milionov a nebude palit peniaze aby dokazal ze je bohaty... chapeme sa co myslime pod slovami "normalny clovek"?Rytmus je spodina.
Lucasss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lucasss »

Dieg0 napísal:Normalny clovek je pre mna ten ktory podlieha normalu ... tz. nerozbija aurely ako vymetenec, nepovie v kazdej vete 5 nadavok, nenecha vybuchnut auto za x milionov a nebude palit peniaze aby dokazal ze je bohaty... chapeme sa co myslime pod slovami "normalny clovek"?Rytmus je spodina.
mam podobny nazor, i ked Rytmus hovori ze on robi hudbu ako robi a robi ju pre ludi ako je on atd. a to ze ked sa niekomu nepaci nemusi ju pocuvat...ALE ked tu chce robit bordel:

1.) mal by si najprv uvedomit ze nie je v amerike
2.) ked sa po tom ako tu robi x rokov zo seba kkta a "verejneho nepriatela cislo jeden" sprava v telke ako dobra dusa, to je podla mna privela (myslim tym ten REFLEX ci co to tu bolo hore za odkaz) ked som to pozrel tak som si fakt myslel ze je cool ale po chvilke som sa dal opat dokopy

+ buduje si image gangstra odkedy zacal, chova sa vulgarne atd. a teraz toto ?! no sorry :lol:

//hustla ok, ale ked roz*ebe aurela pouraza polovicu SK "celebrit a potom sa hra na dobraka, to mi nejak nesedi...nemam ho rad...a toto ze miesa image ma na nom nasiera este viac...ked raz zacal robit kkta tak by mal pri tom aj ostat :king:
rockonhustla
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa rockonhustla »

Dieg0 napísal:Vynimka potvrdzuje pravidlo.Mame tu 400 dokazov toho ze rytmus je kkt a 1 ze je dobry clovek.Ktory vyhra :).Posobil na mna dobre v tom klipe ale myslim ze to robil len pre to aby sa ukazal v dobrom svetle.Aj ja mam mnoho nazorov na tento svet a poviem si ich ako chcem, ale spravam sa vsade tak isto bez rozdielu.Ovsem ked ho toci kamera este sa do nej kukol ci ho snima ... kto vie ci by to robil bez kamery
Presne tak robi to aby vyzeral pred verejnostou ze nie je az taky zly, ako na koho sa hra v textoch.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Ja vas nechapem. To akoze nemoze nemat v hlave nasrane alebo co? Co mal dojst za tym malym postihnutym chlapcom a zacat nadavat a poslat ho do pi*e a este ho vysmiat ze je postihnuty alebo co?

Dost ze mimo tieto reakcie na ten reflex kde sa ukazal.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

rockonhustla napísal:Presne tak robi to aby vyzeral pred verejnostou ze nie je az taky zly, ako na koho sa hra v textoch.
Series si do huby.Najprv vsetci vravite ze to je sef a ze sa nehra a teraz pises ze sa hra?Cize ako sa hodi?PLS zvaz co si napisal a pockam na rozumny nazor ok?
eNeS
Light Professional
Light Professional

ma to zmysel zas preberat Rytmusa ked kazdy otom istom melie, ze preco je kkt? :roll:
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Najlepsi raperi boli typci z N.W.A to su Eazy-E, Dr. Dre, Ice Cube, Mc Ren a Yella. A oni polozili zaklady rapu, takze neni o com. V sucastnosti asi Kanye West, Jay-Z, The Game a Ludacris. 50 Cent a Eminem boli dobrí, Eminem do roku 2004, od vtedy nula bodov. 50 Cent mal dva najlepsie albumy: Get rich or die tryin a The massacre, ten posledny je komercna sra*ka. K slovenskemu hip-hopu a rapu sa nebudem vyjadrovat, moj osobny nazor je taky, ze slovensky hip-hop a rap sa nikdy nevyrovna tomu pravemu americkemu.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

kebyže je naozaj taký vymetený ako všetci hovoria tak by sa vysral na chlapca,nedošiel by tam alebo pri najmenšom by sa mu vysmial do ksichtu..ale čo urobil?
neváhal a súhlasil,prišiel za chlapcom a doniesol mu svoje cd a ešte mptrojku..pozval ho na koncert a nahravanie klipu :wink:
pochopte že je normálny človek len svoju hudbu prezentuje trochu čudným sposobom :?
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

prirodzene je to najskor normalny clovek, len musi sa prezentovat trochu inak, mozno vie presne preco to robi...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Opak napísal:kebyže je naozaj taký vymetený ako všetci hovoria tak by sa vysral na chlapca,nedošiel by tam alebo pri najmenšom by sa mu vysmial do ksichtu..ale čo urobil?
neváhal a súhlasil,prišiel za chlapcom a doniesol mu svoje cd a ešte mptrojku..pozval ho na koncert a nahravanie klipu :wink:
pochopte že je normálny človek len svoju hudbu prezentuje trochu čudným sposobom :?
Kazdy chce mat dobru reklamu ;-).Vezmi si to tak : Aurel - pritiahol si kazdeho detskeho fanusika lebo rozbit aurela nerozbije kazdy, a este bol taky curak ze spieva volaco ze "serem na aurel" ale prist tam prisiel.A poprosim na aurela neargumentovat tym ze ho hodil o zem.Ked na neho tak sere nemal na neho ani prist
A tato relacia - prisiel za chlapcom a kazdy druhy dospely si povedal "hmm do certa nevypada to byt az taky kreten, pustim svoje decko na jeho koncert nech ma zazitok" ...

Nikto nerobi nic zadarmo a keby nemal nic z toho ze pride za chlapcom nepride tam
Murder_Inc
Star
Star

Dieg0 napísal:Kazdy chce mat dobru reklamu ;-).Vezmi si to tak : Aurel - pritiahol si kazdeho detskeho fanusika lebo rozbit aurela nerozbije kazdy, a este bol taky curak ze spieva volaco ze "serem na aurel" ale prist tam prisiel.A poprosim na aurela neargumentovat tym ze ho hodil o zem.Ked na neho tak sere nemal na neho ani prist
A tato relacia - prisiel za chlapcom a kazdy druhy dospely si povedal "hmm do certa nevypada to byt az taky kreten, pustim svoje decko na jeho koncert nech ma zazitok" ...

Nikto nerobi nic zadarmo a keby nemal nic z toho ze pride za chlapcom nepride tam
Suhlasim, presne tak.
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Dieg0 napísal: A tato relacia - prisiel za chlapcom a kazdy druhy dospely si povedal "hmm do certa nevypada to byt az taky kreten, pustim svoje decko na jeho koncert nech ma zazitok" ...

Ak to spravil za tymto ucelom, to znaci, ze urcite nie je taky neinteligentny.
Murder_Inc
Star
Star

Rastaman napísal:Ak to spravil za tymto ucelom, to znaci, ze urcite nie je taky neinteligentny.
Hmmm, skor by som to nazval vypocitavost alebo pokrytectvo
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Rastaman : pre mna inteligentnost nerovna sa rozumnost :).Inteligentnych je z nasho fora 99% ludi.Aj ja ked potrebujem niekoho dokonale oje*** dokazem si vytvorit dokonaly plan a splnit ho.Ale nie kazdy si dokaze zalozit karieru na tom ze potichu zacinali a pomalicky sa dostavali vyssie a vyssie bez toho aby museli umelo podvedome oje*** ludi :).

Inac je celkom zaujimave ze co poviem tak to mi obratite naopak aj ked je to ocividna pravda :).Vsetko co poviem je pre vas "v prospech rytmusa" :).Celkom sranda
Napísať odpoveď