podla mna foobar 2000 nic moc...jetaudio moze byt...winamp nemam moc rad....no ja pouzivam WMP 11, podla mna zalezi na velkosti RAM,pokial je jej dost tak mozete pouzivat aj tie narocnejsie nebudu vam zpomalovat vykon PC
pouzivam winamp 2.91
nenarocny som. mal som winamp 5.xx a strasne dlho startoval a tak som sa vratil k 2.91
mam tam kopec pluginov ktore ovladaju dalsie vystupne zariadenia PC tak na ine nemozem migrovat
chcel by som sa opytat tych, co pouzivaju program AIMP ,ze ci podporuje aj reprosustavu 5.1 ,lebo ked ho mam zapnuty, tak mi zvuk tlaci len do dvoch reprakov a do basaka... prepnut sa mi v prehravaci da len stereo--mono -podporuje to vobec takyto zvuk ?? ak hej, tak kde a ako sa to da nastavit... Dakujem !
impact: A hlavna vyhoda oproti WinAmpu je v com??? Ja pouzivam WinAmp novych verzii, aktualne to je 5.35, pretoze sa mi nechce instalovat novsi. Nemam s nim problem, zerie necelych 8MB z RAMky, co je pri 2GB zanedbatelne cislo, ale to bude tym, ze nepouzivam moderne skiny, ale classic.
a preco? neviem - bol to prvy prehravac co som mal, sonique sa mi nepacil, WMP suxx a tak... pokial ma nenasere ako BSplayer na filmy nemam dovod prechadzat na nieco ine
ja mám media player classic a max spokojnosť..rýchlo štartuje,nestretol som sa s formátom čo by mi neprehral a nemá dovod ho zatial meniť...prehráva aj video aj music a neštartuje mi dve hodiny
teraz bude nový book tak uvidím čo si hodím tam....
2hojko: Novy WinAMP sa mi zdal pomalsi/vacsi a je od AOL.
AIMP naproti tomu zabera v RAMke 4MB, je rychly, ma pohldlne prepinanie playlistov.
Novy WinAMP som ale nejako velmi netestoval. Nemozem teda povedat, ze je to nieco uplne dobre alebo nieco uplne zle. Jednoducho mi nesedi. Je to podla mna to iste ako flame o Firefox a Opere alebo Intel a AMD. Na prvy pohlad je to to iste, v hlbke to pracuje inak a az pouzivanim kazdy zisti co mu sedi viac.
ja pouzivam JetAudio
winamp mi nejak nesedi... neviem preco (100 ludi 100 chuti )
JetAduio uz pouzivam dlho a som zatial velmi spokojny nechystam sa menit ho za iny, pretoze som este nemal s nim ziadny problem
impact napísal:
ma pohldlne prepinanie playlistov.
Toto je tá najhlavnejšia vec, prečo som prešiel na AIMP2. Je to ppci player a lepší ako winamp. Má od základu v sebe nástroje na ripovanie mp3, prevod medzi formátmi, tag editor.
Rusi to so softom vedia.