Opak napísal:jeden povie jedno a druhý druhé..tak čo je teraz pravda s tou stávkou?
a ohladom rytmusa...nemá to zmysel sa tu hádať lebo tí čo ho radi nemajú ani ho nebudú mať radi takže je to zbytočné nejaké presviedčanie

Presne tak. Darmo vysvetlis ludom ktory ho nemaju radi, ze preco vlastne by ho radi mali mat. Je to zbytocne. Ty ktory maju na neho dobry nazor tak ty vedia svoje a maju na to aj dostacujuce dovody preco ho mat rad. A nemam na mysli nadavanie. To je sprostost. Vela raperov nadava a ano...niekedy aj viac. Len ty su menej znamy a robia si mensie promo jako Rytmus. Tak ako aj Rytmus aj kazdy raper ma tracky s nadavkami a aj bez nadavok. Takze tu vec, ze Rytmus len nadava a uraza ludi podla mna nieje vobec podstatna. Je to len minimum inspiracie hip-hopu v Rytmusovej tvorbe.
A mimochodom... co je zle? ze nadava? ze je az prilis uprimny co sa prenasa az k urazaniu? je to jeho tvorba a jeho texty on si to moze dovolit. A to je zle? Ukazte mi nejakeho slovenskeho znameho rapera ktory vobec nepije. hm? Rytmus nepije ( nepije ziadny alkohol ), nefajci, nehuli, nedroguje, a popritom to mal v zivote fakt tazke ( skuste si vypocut Pravdivy pribeh ) ... tak co je potom zle? hm?
a btw ... preco sa nenadava na Ega? Preco tu nevidim ani jedno krive slovo na Ega? Myslite, ze Ego nenadava viac v textoch? Mam taky pocit, ze viac. A vadi to niekomu? Nie. Cize? Ego a Rytmus maju svojsky vlastny styl a su talentovany. Ego pije jak duha, fajci jak turek robi ovela väcsie kktiny jako Rytmus a nikomu to nevadi.
A co tak Cistychov? vlani v lete na festivale hned po konciku sa isiel s mojou kamoskou zhulit... tak kto je teraz prikladom? hm?
mno a tymto o Rytmusovi koncim... kazdy ma svoj nazor, ja ho nikomu neberem... a uvedomujem si aj to, ze mozno sa mylim... mozno ostatny maju viac pravdu jak ja

a kludne ma zbombardujte teraz minuskami ak vam to urobi dobre