Bandáž na stehno

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
nikto123
Medium Star
Medium Star

Bandáž na stehno

Príspevok od používateľa nikto123 »

Takže mám takíto problem, na jednom treningu som si asi presilil prave stehno(to este pocas zimnej pripravy) asi pred 2 mesiacmi. Boli ma to este teraz, a bolest je rovnaka.. mam to asi natiahnute, konkretnejsie ten horny stehenny sval. Urobil som asi chybu,ze som to hned nenechal oddychnut, ale odohral som s tym este nejake zapasy. No tuto nedelu to uz bolo na konci zapasu neznesitelne... mam s tym ist k doktorke? alebo staci ked si na to objednam nejaku bandaz? a ak bandaz tak aku?

neviem ci som tuto temu zaradil spravne,ak nie tak sry a presunte to kam to patri :)
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

K doktorke , ona ti objedna bandazz (ak bude treba) a pravdepodobne ti ju poisťovňa preplatí :wink:
Sheep
Addict
Addict

Re: Bandáž na stehno

Príspevok od používateľa Sheep »

lol, 2 mesiace ta to bolelo a ty si teraz pytas ci mas ist k lekarke? :D a to si este pocas toho dalej hral...omg :?
nikto123
Medium Star
Medium Star

Re: Bandáž na stehno

Sheep napísal:lol, 2 mesiace ta to bolelo a ty si teraz pytas ci mas ist k lekarke? :D a to si este pocas toho dalej hral...omg :?
no nebolelo to 2 mesiace v kuse tak isto... raz to aj prestalo na chvilku, a tak som isiel cely stasny na trening, ale tam som 2-3 krat tak viac kopol do lopty a prislo to znova... a potom som uz netrenoval,len som chodil na zapasy... :( ... vzdycky pred zapasom sa to zlepsilo,a potom na zapase tak prvy polcas este v pohode drzalo,ale potom to vzdy zasa .eblo... a v tomto poslednom este aj tak trocha viac,a nevyzera to tak,ze by sa to do nedele dalo dokopy... :roll:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Typicky slovensky sport, regeneracia a rekonvalescencia nikde, starostlivost o hracov nula bodov. Hravas na dedine ci v meste? :)
nikto123
Medium Star
Medium Star

kukiak napísal:Typicky slovensky sport, regeneracia a rekonvalescencia nikde, starostlivost o hracov nula bodov. Hravas na dedine ci v meste? :)
noo teraz uz len na dedine... hraval som za Vrable, ale tam to bolo o nicom,i ked aspom 3.liga a teraz hram skoro poslednu :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

kukiak napísal:Typicky slovensky sport, regeneracia a rekonvalescencia nikde, starostlivost o hracov nula bodov. Hravas na dedine ci v meste? :)
to zalezi hlavne od pristupu hracov takze ci je z dediny alebo z mesta je uplne jedno
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:to zalezi hlavne od pristupu hracov takze ci je z dediny alebo z mesta je uplne jedno
myslis? mylis sa. Pokial je to aspon polo profesionalny klub, je ich v zaujme, aby bol hrac co najskor zdravi, mali zabezpeceneho lekara, na zaciatku sezony vstupne prehliadky atd.Vo vyspelych krajinach to tak je.. A je jedno ci su to 14r alebo muzi..

No toho som sa obaval, ze si na dedine:). Cize len pekne zajdi do nemocnice..
nikto123
Medium Star
Medium Star

kukiak napísal:myslis? mylis sa. Pokial je to aspon polo profesionalny klub, je ich v zaujme, aby bol hrac co najskor zdravi, mali zabezpeceneho lekara, na zaciatku sezony vstupne prehliadky atd.Vo vyspelych krajinach to tak je.. A je jedno ci su to 14r alebo muzi..

No toho som sa obaval, ze si na dedine:). Cize len pekne zajdi do nemocnice..
hej hej.. asi pojdem.. ale netreba ist skor obvodnej? ale neviem ci to nemam len natiahnute... nebudeto tam potom trapne? :?
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Nic nebude trapne prve chod ku obvodnemu a on ti vypise papier neviem kde... Mozno ta ani nikde neposle ti daco na to da a koniec... :roll:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

wesley17 napísal:hej hej.. asi pojdem.. ale netreba ist skor obvodnej? ale neviem ci to nemam len natiahnute... nebudeto tam potom trapne? :?
U nas a trapne ist k doktorovi? Ved to je narodny sport starych ludi a dochodcov, stretnut sa v cakarni a pretekat sa kdo ma vacsi pluzigerik :D .

Urcite tam zajdi, mozes to mas natiahnute, natrhnute...
nikto123
Medium Star
Medium Star

Joxxo napísal:Nic nebude trapne prve chod ku obvodnemu a on ti vypise papier neviem kde... Mozno ta ani nikde neposle ti daco na to da a koniec... :roll:
noo dobre.. tak tam behnem... som zvedavy jak dopadnem :)
Napísať odpoveď