Rozostrené obrázky z netu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
atlox
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Rozostrené obrázky z netu

Príspevok od používateľa atlox »

Zdravím vás všetkých. Prosím vás, neviete mi niekto poradiť? Mám mobilný internet od Orange a v poslednej dobe mi tento internet robí niečo neuveriteľné. Všetky obrázky zo všetkých prehliadačoch (IE, FF, O) mi natiahne z netu totálne rozostrené...Takto sa zobrazia aj v prehliadačoch a aj keď ich stiahnem. Pritom sú na kamaratovom internete úplne v poriadku. Tie moje sú doslova kockaté, čiže rozostrené. Dal som AVG-čkom hľadať aj vírusy, no nič mi nenašlo. Neviete čím to môže byť? :cry:
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Nech sa paci :)

Kód: Vybrať všetko

http://www.mobilmania.sk/Operatori/AR.asp?ARI=9410
atlox
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atlox »

Ej vrelá vďaka :) to by som na to neprišiel a preinštaloval by som kvoli tomu asi aj windows :lol:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

atlox napísal:Ej vrelá vďaka :) to by som na to neprišiel a preinštaloval by som kvoli tomu asi aj windows :lol:
Sorry za OT, ale obdivujem ta, ako dobre to znasas :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

orange ako je*nuty prevadzkovatel mob internetu to ma tak schvalne asi aby si znizil traffic.. obmedzuju kvalitu obrazkov jak idioti
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Rozostrené obrázky z netu

Príspevok od používateľa cORP. »

atlox napísal:Zdravím vás všetkých. Prosím vás, neviete mi niekto poradiť? Mám mobilný internet od Orange a v poslednej dobe mi tento internet robí niečo neuveriteľné. Všetky obrázky zo všetkých prehliadačoch (IE, FF, O) mi natiahne z netu totálne rozostrené...Takto sa zobrazia aj v prehliadačoch a aj keď ich stiahnem. Pritom sú na kamaratovom internete úplne v poriadku. Tie moje sú doslova kockaté, čiže rozostrené. Dal som AVG-čkom hľadať aj vírusy, no nič mi nenašlo. Neviete čím to môže byť? :cry:
tento problem sa mi zda je vseobecne znamy problem od orange netu a inak pouzi hladat mam take tusenie ze tento problem sa tu uz rozoberal :wink:
Napísať odpoveď