Rozostrené obrázky z netu
-
atlox
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Rozostrené obrázky z netu
Zdravím vás všetkých. Prosím vás, neviete mi niekto poradiť? Mám mobilný internet od Orange a v poslednej dobe mi tento internet robí niečo neuveriteľné. Všetky obrázky zo všetkých prehliadačoch (IE, FF, O) mi natiahne z netu totálne rozostrené...Takto sa zobrazia aj v prehliadačoch a aj keď ich stiahnem. Pritom sú na kamaratovom internete úplne v poriadku. Tie moje sú doslova kockaté, čiže rozostrené. Dal som AVG-čkom hľadať aj vírusy, no nič mi nenašlo. Neviete čím to môže byť? 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rozostrené obrázky z netu
tento problem sa mi zda je vseobecne znamy problem od orange netu a inak pouzi hladat mam take tusenie ze tento problem sa tu uz rozoberalatlox napísal:Zdravím vás všetkých. Prosím vás, neviete mi niekto poradiť? Mám mobilný internet od Orange a v poslednej dobe mi tento internet robí niečo neuveriteľné. Všetky obrázky zo všetkých prehliadačoch (IE, FF, O) mi natiahne z netu totálne rozostrené...Takto sa zobrazia aj v prehliadačoch a aj keď ich stiahnem. Pritom sú na kamaratovom internete úplne v poriadku. Tie moje sú doslova kockaté, čiže rozostrené. Dal som AVG-čkom hľadať aj vírusy, no nič mi nenašlo. Neviete čím to môže byť?