UFO!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v UFO?

nie
209
22%
ano
515
53%
mozno
240
25%

Celkom hlasov: 964

Linkman
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

ja som pocul aj nieco iné ze my zijeme medzi mimozemstanmi :D
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Linkman napísal:ja som pocul aj nieco iné ze my zijeme medzi mimozemstanmi :D
A k*rva! :lol: Tak to si neviem predstavit.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

čo ty vieš či to nieje ako vo filme MIB 1 :lol: ufon kde sa len pozrieš :lol:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Linkman napísal:Les - tá fotka bola uverejnená v magazíne 2000 záhad. Je originálna bez fotomontáže

zaujmavy link:

Kód: Vybrať všetko

http://www.ufo.cz
Podobne je aj

www.ufo.sk
no nabera novu tvar, styl a bude tam aj vona diskusia. No nechajte sa prekvapit.

S tou helikopterou to je haluz, ale preco nie. Pokial tu boli materske lode, tak ich mohli kludne od niekal zobrat a priniest sem na pomoc pri stavani pyramid, no predpokladam ze boli dako urvane, lebo pochybujem ze by si daky "ufon" do neho sadol a vtedajsie ludstvo bolo mimo zo vsetkeho.
No ale zaujimalo by ma, kde sa podeli a preco ich vlastne pouzivali, ked mohli kludne pouzivat aj UFA. Nejde mi to do hlavy hlavne preto, lebo som v dakych budhistisckych knihach cital, ze pri stavbe pyramid nam pomahali prave UFA a dokonca ja jedno z nich aj v dakej pyramide
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

viac menej im musela pomoct viac rozvinuta civilizacia, egyptska kultura je este stale plna zahad
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Linkman napísal:viac menej im musela pomoct viac rozvinuta civilizacia, egyptska kultura je este stale plna zahad
Ja si tiez myslim, lebo nie je sance aby uniesli take velke kamene. Zaklad by mohol by taj dobry, ale isto nie tak presny a podlazia nemali sance ako robit a dokonca ani take velke kamene memali kde zobrat! Na discovery som pozeral dokument o pyramidach a do vetracej sachty jednej z nich vyslali maleho robota, ktory prezeral co a akam ide. Neviem ci siel do hora alebo dole, ale zrazu narazil na dvere, ktore nesli nijak otvorit. Ja sa domnievam, ze prave tam by mohlo byt skryte dake vesmirne plavidlo alebo daco velmi zaujimave
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Clanok som si pozical z:

http://www.ufo.cz/data/design/index.php?akce=clanek&id_clanku=2118&id_kat=2
Su tam celkom zaujimave komentare

Už déle než dva tisíce let se v evropské civilizaci vypráví legenda o idylickém zlatém věku,jejž prožívali obyvatelé báječně bohatého kontinentu. Existoval ale tento kontinent?
Bohatou ostrovní říši Atlantidu obývali údajně ctnostní lidé,pyšnila se zlatými zdmi a stříbrnými chrámy,výletními zahradami a dostihovou dráhou. Oblohu křižovala až mystická plavidla,která využívala sluneční energii z krystalů a díky svému areodynamickému tvaru vzbuzovala v obyvatelích Atlantidy strach,úctu,obdiv a hrdost...Příběh Atlantidy je dobře znám,avšak tajemstvím zůstává,kdy a kde tato dokonalá země existovala,nebylo-li to jen v lidské fantazii.Už déle než dva tisíce let se v evropské civilizaci vypráví legenda o idylickém zlatém věku,jejž prožívali obyvatelé báječně bohatého kontinentu. Existoval ale tento kontinent?Pokud ne,kde se vzaly ty legendy o tomto dokonalém ostrově. Všechny legendy se vždy zakládají na pravdivém příběhu. Vezmeme-li v úvahu,že Atlantis existoval,kde,kdy a hlavně kdo ho obýval. Na tyto otázky se dosud neznají odpověďi. A možná nikdy nebudou.Pokud jde o umístění Atlantidy,zásadní obtíž spočívá v tom,že Platon ji vytrvale klade za Heráklovy sloupy,což je v rozporu se současným bádáním,jež se zaměřilo jednak na řecký ostrov Théru(Santorin) a jednak na Tróju.Nejspíš nikdy nedokážeme s jistotou určit,zda Platon popisoval skutečnost či myšlenku.Kdyby se ale podařilo mimo jakoukoli pochybnost prokázat,že se v dataci stala chyba a že označení Heráklovy sloupy se původně nevztahovalo ke Gibraltarskému průlivu,bylo by možno záhadu Atlantidy vyřešit.
Seymour
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Seymour »

no urcite nie sme vo vesmire jedini... ale zas aby nam tu chodili nejake zelene postavicky s obrovskymi ocami co maju nadanie pre umelecku tvorbu kruhov v kukurici a obili to urcite nie...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Catlover napísal:no urcite nie sme vo vesmire jedini... ale zas aby nam tu chodili nejake zelene postavicky s obrovskymi ocami co maju nadanie pre umelecku tvorbu kruhov v kukurici a obili to urcite nie...
Bolo by to zaujimave, ale pre dnesnu spolocnost nepripustne. V celku je to realne, ale to by sa muselo sa tu este musele vystriedat X generacii s inymi myslienkami ako s nasilim, rasizmom ci vojnami
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Catlover - prečo nie mne pripadá dosť reálne ak je nejaka civilizacia vyspelejšia ako mi. Prečo by nás nemali pozorovať.

Predstavi si že sa jednoho rána zobudí ufon na svoje domovskej planete pozerá sa na hviezdy práve v čase ked u nás prebieha druhá svetová vojna a amíci zhodia atomovku na hirošimu a Nagasaki. zosílnenie svetla našej planéty zbadá náš ufones ked uvidi ze ta xtá hviezda jednoducho im zablikala pred očami (výbuch atomovky). Logicky sa pridu pozriet co sa deje.

a čo sa týka vzhľadu - nemusia byť len malý zelený či šedý s veľkými očami. Existuju potvrdenia ze vyzeraju aj inak aj ako my ludia mozno ale vyssieho zrastu.
whitek
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa whitek »

Linkman napísal:Catlover - prečo nie mne pripadá dosť reálne ak je nejaka civilizacia vyspelejšia ako mi. Prečo by nás nemali pozorovať.

Predstavi si že sa jednoho rána zobudí ufon na svoje domovskej planete pozerá sa na hviezdy práve v čase ked u nás prebieha druhá svetová vojna a amíci zhodia atomovku na hirošimu a Nagasaki. zosílnenie svetla našej planéty zbadá náš ufones ked uvidi ze ta xtá hviezda jednoducho im zablikala pred očami (výbuch atomovky). Logicky sa pridu pozriet co sa deje.

a čo sa týka vzhľadu - nemusia byť len malý zelený či šedý s veľkými očami. Existuju potvrdenia ze vyzeraju aj inak aj ako my ludia mozno ale vyssieho zrastu.

kym dorazi to svetlo az k tej planete tak to uz budes mat hlinu nad sebou a budes v truhle lolo :roll:
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no to sice hej ale si predstav pri rychlosti svetla kam sa ta informacia mohla dostat za 65 rokov :)

ked si predstavis ze za sek. svetlo prejde cca 300 000 km
za den 86400 sekund cca (24 hod.) to je 25920000000 km
za rok neratajuc prestupne dni to je cca 9460800000000 km
a ked si to vynásobiť 65timi rokmi to máš slušnú vzdialenost. A je velka pravdepodobnost ze si nas uz vsimli.
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

whitek napísal: kym dorazi to svetlo az k tej planete tak to uz budes mat hlinu nad sebou a budes v truhle lolo :roll:
si si vedomy toho, ze nemusia byt len 1000-cky svetelnych rokov od nas ale aj hned tuna za Galantu? Cize z opacnej strany mesiaca. Tam to svetlo tiez nedojde?
Syan Hrenky
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Syan Hrenky »

Verím,že niesme sami vo vesmíre,ale zelený mužíčkovia??? :lol:
majosisk
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majosisk »

ja verim na ufo ale dost ma se*u tie trapne veci co o tom pisu...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Syan Hrenky napísal:Verím,že niesme sami vo vesmíre,ale zelený mužíčkovia??? :lol:
A preco nie? Aj my sme zltni, hnedi ... tak repco by aj oni nemohli byt. No dost casto sa hovori o malych sedych s velkymi ciernymi ocami
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Máte dosť ubohy zmysel pre fantaziu ak si myslite ze musia vyzerat rovnako ako my. Preco by nemohli byt aj zeleni ? Potom prečo su ludia bieli aj čierni či hnedý ?
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Linkman napísal:Máte dosť ubohy zmysel pre fantaziu ak si myslite ze musia vyzerat rovnako ako my. Preco by nemohli byt aj zeleni ? Potom prečo su ludia bieli aj čierni či hnedý ?
neviem ci si si nevsimol, ale napisal som to iste len v inom zneni! Neopisuj a pis svoje myslienky!
BTW: Ako si ich predstujes?
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tož neopisoval som akurát som mal otvorený posting a ked som postol som si všimol že si ma predbehol ale neva...

ako si ich predstavujem ?
mozu byt aj maly ale aj velky, na tom mi az nezalezi. Hlavne nech su priatelsky, nech si navzajom pomozeme a navzajom spozname.
Urcite budu velmi inteligentny a vyspely.
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Linkman napísal:tož neopisoval som akurát som mal otvorený posting a ked som postol som si všimol že si ma predbehol ale neva...

ako si ich predstavujem ?
mozu byt aj maly ale aj velky, na tom mi az nezalezi. Hlavne nech su priatelsky, nech si navzajom pomozeme a navzajom spozname.
Urcite budu velmi inteligentny a vyspely.
Najskor si davaj pozor na chyby, lebo si niekto bude zarabat posty na tebe!
No skor som myslel vzhladovo, ako si ich predstvujes... Musisi mat predsa daku fantaziu
Napísať odpoveď