Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

rasista .. ale je tam podmienka - musis byt biely
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

turtlak69 napísal:hmm takze ked som proti multikulturnej spolocnosti, som teda rasista alebo fasista? nemyslim...

//1977. prispevok. ake pekne cislo :)
Nie tak som to nemyslel :D Len nechapem preco to tak kazdy bere :P
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Samozrejme v zauzivanom a mylnom zmysle slova..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

http://www.fuckchrist.com/
éch, to su mi veci
trojanskin
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa trojanskin »

a viete niekto niečo vôbec o histórii skinheads?? ja som si teraz prečítal tak zhruba prvé dve strany a vidím že aj ten nácek o tom prd vie a aj zvyšok antifákov ktorí sa tam o tom vyjadrovali :) takže tak je to :D
ja som tradicionál skinhead a myslím, že sa chovám lepšie ako nácek a oveľa lepšie ako ľavicový extrémista z antifa :D
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Co s historiou? :P Ta presla a dneska je trads v Bratislave asi 15 a aj to mozno prehanam :D Kazdy ma urcity nazor na svet takze nikto apoliticky byt nemoze, jedine ze by to povazoval zato ze sa nehlasi k ziadnej strane.
Vacsina holych hlav v Bratislave su nackovia, druha vacsina su komunisti a take cosi... a zvysok su ludia na ktorych pinda aj jedna aj druha strana lebo nejsu nackovia, a Ty druhy im pindaju zato ze nevravia furt o tom kto je nacek a jak by ho rozkopali...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

trojanskin napísal:a viete niekto niečo vôbec o histórii skinheads?? ja som si teraz prečítal tak zhruba prvé dve strany a vidím že aj ten nácek o tom prd vie a aj zvyšok antifákov ktorí sa tam o tom vyjadrovali :) takže tak je to :D
ja som tradicionál skinhead a myslím, že sa chovám lepšie ako nácek a oveľa lepšie ako ľavicový extrémista z antifa :D
Tak okrem tých dvoch si prečítaj aj tých ďalších 130,či koľko ich tam je..a potom nám začni hovoriť niečo o hitórii :smt065
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

trojanskin napísal:a viete niekto niečo vôbec o histórii skinheads?? ja som si teraz prečítal tak zhruba prvé dve strany a vidím že aj ten nácek o tom prd vie a aj zvyšok antifákov ktorí sa tam o tom vyjadrovali :) takže tak je to :D
tak sa poje*** omg :lol: si myslis ze na nas zaposobis tazkou pozou ze si tradicny a ze sa ta nic netyka? ja o historii skinheads viem toho dost,ale je rok 08 a nie 69 a tomu sa prisposobujem.ako povedal ujo marky - historia bola, teraz je sucasnost tak sa uvedom
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Ujo Marky napísal:Co s historiou? :P Ta presla a dneska je trads v Bratislave asi 15 a aj to mozno prehanam :D
prave ze ani nie. sam tomu nemozem uverit, ale tradicnych vidam viac ako by som cakal. dokonca aj u nas na skole je jeden tradicny :) tiez aj na koncertoch sa obcas vyskytnu bundy s helmou natocenou dolava. ale velmi pochybujem, ze su vsetci komplet apoliticki :D ale nie je ich az tak malo ako si myslis. taka mala anketka... ktora z odnozi skinheads bude najrozsirenejsia o 20 rokov? ja mam taky pocit, ze toto hnutie nacisto zmizne. NS sa prestanu priklanat k skinheadskej kulture (vyzor NS a skinheada sa uz znacne lisi aj teraz). hnutie SHARP nebude mat tym padom opodstatnenie a ta hrstka komunistov a podobnych proste zmizne. to je len teoria. nemusite sa do mna za to navazat. samozrejme, ze to moze byt vsetko uplne inak alebo uplne rovnako ako teraz :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aky je rozdiel medzi vyzorom NS skina a tych zvysnych? Mne sa zdaju vsetci rovnaki...mozno az na odznaky.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

axXis napísal:Aky je rozdiel medzi vyzorom NS skina a tych zvysnych? Mne sa zdaju vsetci rovnaki...mozno az na odznaky.
asi tak...možno že ns nosia steinary a podobné značky, ale tak tý sedlácky ns(ktorých je vačšina) aj tak nosia lonsdale a podobné ľahšie dostupné oblečenie..takže na pár malých odznakov a možno nášiviek je to to isté...
a ani nemyslím, že sa prestanú k tej skinheadskej kultúre prikláňať...možno na nich teraz ich "inteligencia" apeluje aby sa na to vykašľali, ale vačšina aj tak sú ns koli tomu aby si niekde vybili agresiu a aby niekde patrili a niečo ako lepšie vystupovanie a ústretovosť voči spoločnosti majú výsostne v riti...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

axXis napísal:Aky je rozdiel medzi vyzorom NS skina a tych zvysnych? Mne sa zdaju vsetci rovnaki...mozno az na odznaky.
To je vidno ked sa pohybujes v takom prostredi. Uz v pohode odhadnem kto je nacek a kto ne.
Vacsinou SHARPeri ale aj Trads (Tych uz nerozoznas od seba) hodia v harringtone, tazkych botach a riflach. Ak nemaju tazke boty tak halove kopacky.
Nackovia v Bratislave chodia vacsinou v niakych sportovych teniskach, hlavu maju vzdy vyholenu na koleno, niekedy aj ziletkou (Su taky aj u SHARP ale skor maju 3mm-12mm). Znacky ako: Pretoriean, Steinar, Resistance, Eric and Sons, Pit Bull (nieje nackovska znacka), a vacsina veci z novich kolekcii Fred Perry a Lonsdale, pretoze SHARPeri maju radsej klasicke modely ktore sa uz dnes vyrabaju v mensom mnozstve. Este som zabudol ze nackovia chodia po meste aj v teplakoch :lol:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Teda rodelit to podla znaciek...to ste teda frejeri...
miesni skini nosia vsetko od rifli az po BDU a bundy od bomberov po division resistance (ked vidim ten napis mam vzdy chut sa strasne smiat) a nerozoznas ich ani za boha. vsetci uplne rovnaki, SHARPeri aj NS...a co sa obuvi tyka tak takmer vylucne steely, cierne alebo cierno-nejake (take tie mixovane farby, poznate to)
Ujo Marky napísal:To je vidno ked sa pohybujes v takom prostredi. Uz v pohode odhadnem kto je nacek a kto ne.
fakt pridi sem ku nam a som zvedavy ako to od pohladu rozoznas :roll:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

bi zaradom vsetkych :lol:
davidek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa davidek »

cawko,hladal som tuto temu uz dlho a rad by som vedel ci niekto s tych ktory tu pisu su skini ci neonacisti pretoze tato tema ja o tom a nie proti tomu

ked niekto viznava to co ja nech to aj napise
:twisted:
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

davidek napísal:cawko,hladal som tuto temu uz dlho a rad by som vedel ci niekto s tych ktory tu pisu su skini ci neonacisti pretoze tato tema ja o tom a nie proti tomu

ked niekto viznava to co ja nech to aj napise
:twisted:
A co vyznavas ty??
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

ved to sa snad ani "vyznavat" neda...

je to zivotny styl, iste nazory, ista kultura ..
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

fruxo napísal:ved to sa snad ani "vyznavat" neda...

je to zivotny styl, iste nazory, ista kultura ..
To mi je jasne, ale ked to tak napisal, tak sa ho to aj tak pytam :wink:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

davidek napísal:rad by som vedel ci niekto s tych ktory tu pisu su skini ci neonacisti
Lebo kazdy neonacista sa Ti prizna na fore alebo to ma napisane v popise :D

Skinov tu mas dost, kukni kolko ludi ma logo SHARP :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Jj a polka z nich nevie co to znamena a druha to ma len kvoli sympatiam so SHARP
Napísať odpoveď