Skinheads
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
http://www.fuckchrist.com/
éch, to su mi veci
éch, to su mi veci
-
trojanskin
Novice
a viete niekto niečo vôbec o histórii skinheads?? ja som si teraz prečítal tak zhruba prvé dve strany a vidím že aj ten nácek o tom prd vie a aj zvyšok antifákov ktorí sa tam o tom vyjadrovali
takže tak je to
ja som tradicionál skinhead a myslím, že sa chovám lepšie ako nácek a oveľa lepšie ako ľavicový extrémista z antifa
ja som tradicionál skinhead a myslím, že sa chovám lepšie ako nácek a oveľa lepšie ako ľavicový extrémista z antifa
Co s historiou?
Ta presla a dneska je trads v Bratislave asi 15 a aj to mozno prehanam
Kazdy ma urcity nazor na svet takze nikto apoliticky byt nemoze, jedine ze by to povazoval zato ze sa nehlasi k ziadnej strane.
Vacsina holych hlav v Bratislave su nackovia, druha vacsina su komunisti a take cosi... a zvysok su ludia na ktorych pinda aj jedna aj druha strana lebo nejsu nackovia, a Ty druhy im pindaju zato ze nevravia furt o tom kto je nacek a jak by ho rozkopali...
Vacsina holych hlav v Bratislave su nackovia, druha vacsina su komunisti a take cosi... a zvysok su ludia na ktorych pinda aj jedna aj druha strana lebo nejsu nackovia, a Ty druhy im pindaju zato ze nevravia furt o tom kto je nacek a jak by ho rozkopali...
-
Začiatok Konca
Professional
Tak okrem tých dvoch si prečítaj aj tých ďalších 130,či koľko ich tam je..a potom nám začni hovoriť niečo o hitóriitrojanskin napísal:a viete niekto niečo vôbec o histórii skinheads?? ja som si teraz prečítal tak zhruba prvé dve strany a vidím že aj ten nácek o tom prd vie a aj zvyšok antifákov ktorí sa tam o tom vyjadrovalitakže tak je to
![]()
-
pinacolada
Guru wannabe
tak sa poje*** omgtrojanskin napísal:a viete niekto niečo vôbec o histórii skinheads?? ja som si teraz prečítal tak zhruba prvé dve strany a vidím že aj ten nácek o tom prd vie a aj zvyšok antifákov ktorí sa tam o tom vyjadrovalitakže tak je to
![]()
prave ze ani nie. sam tomu nemozem uverit, ale tradicnych vidam viac ako by som cakal. dokonca aj u nas na skole je jeden tradicnyUjo Marky napísal:Co s historiou?Ta presla a dneska je trads v Bratislave asi 15 a aj to mozno prehanam
![]()
asi tak...možno že ns nosia steinary a podobné značky, ale tak tý sedlácky ns(ktorých je vačšina) aj tak nosia lonsdale a podobné ľahšie dostupné oblečenie..takže na pár malých odznakov a možno nášiviek je to to isté...axXis napísal:Aky je rozdiel medzi vyzorom NS skina a tych zvysnych? Mne sa zdaju vsetci rovnaki...mozno az na odznaky.
a ani nemyslím, že sa prestanú k tej skinheadskej kultúre prikláňať...možno na nich teraz ich "inteligencia" apeluje aby sa na to vykašľali, ale vačšina aj tak sú ns koli tomu aby si niekde vybili agresiu a aby niekde patrili a niečo ako lepšie vystupovanie a ústretovosť voči spoločnosti majú výsostne v riti...
To je vidno ked sa pohybujes v takom prostredi. Uz v pohode odhadnem kto je nacek a kto ne.axXis napísal:Aky je rozdiel medzi vyzorom NS skina a tych zvysnych? Mne sa zdaju vsetci rovnaki...mozno az na odznaky.
Vacsinou SHARPeri ale aj Trads (Tych uz nerozoznas od seba) hodia v harringtone, tazkych botach a riflach. Ak nemaju tazke boty tak halove kopacky.
Nackovia v Bratislave chodia vacsinou v niakych sportovych teniskach, hlavu maju vzdy vyholenu na koleno, niekedy aj ziletkou (Su taky aj u SHARP ale skor maju 3mm-12mm). Znacky ako: Pretoriean, Steinar, Resistance, Eric and Sons, Pit Bull (nieje nackovska znacka), a vacsina veci z novich kolekcii Fred Perry a Lonsdale, pretoze SHARPeri maju radsej klasicke modely ktore sa uz dnes vyrabaju v mensom mnozstve. Este som zabudol ze nackovia chodia po meste aj v teplakoch
-
axxis
Addict
Teda rodelit to podla znaciek...to ste teda frejeri...
miesni skini nosia vsetko od rifli az po BDU a bundy od bomberov po division resistance (ked vidim ten napis mam vzdy chut sa strasne smiat) a nerozoznas ich ani za boha. vsetci uplne rovnaki, SHARPeri aj NS...a co sa obuvi tyka tak takmer vylucne steely, cierne alebo cierno-nejake (take tie mixovane farby, poznate to)
miesni skini nosia vsetko od rifli az po BDU a bundy od bomberov po division resistance (ked vidim ten napis mam vzdy chut sa strasne smiat) a nerozoznas ich ani za boha. vsetci uplne rovnaki, SHARPeri aj NS...a co sa obuvi tyka tak takmer vylucne steely, cierne alebo cierno-nejake (take tie mixovane farby, poznate to)
fakt pridi sem ku nam a som zvedavy ako to od pohladu rozoznasUjo Marky napísal:To je vidno ked sa pohybujes v takom prostredi. Uz v pohode odhadnem kto je nacek a kto ne.
-
pinacolada
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe