ja by som sa checel spytat, ci "existuje" nejaky odbor, ze fotografovanie, alebo futbalovi manazer... som este len druhak na strednej,ale ak by taketo nieco bolo,tak by som tam chcel ist.. aa ak to nahodov je,tak na akych skolach
wesley17 napísal:ja by som sa checel spytat, ci "existuje" nejaky odbor, ze fotografovanie, alebo futbalovi manazer... som este len druhak na strednej,ale ak by taketo nieco bolo,tak by som tam chcel ist.. aa ak to nahodov je,tak na akych skolach
No existuje Sportovy manazment na Fakulte telesnej vychovy a sportu na Univerzite Komenskeho v Bratislave.
Podal som si prihlášku na Univerzitu Komenského, BA; Fakulta matematiky, fyziky a informatiky... Primárne fyzika, potom aj matematika (ako poistka)...
Na magisterskom by som chcel študovať Jadrovú a subjadrovú fyziku...
matus121 skus Ekonomicku univerzitu v Bratislave, fakulta manazmentu, alebo fakulta hospodarskej informatiky a odbor manazment / IT, uroven prijmaciek nie je nejaka neskutocna (ono v podstate vsetky prijamacky sa daju zvladnut relativne v pohode na tento smer) a navyse ak splnas podmienky na prijatie bez skusok tak ich robit nemusis.
pocujte potrebujem od vas pomoc.. je tu niekto kto chodi/l na Univerzitu sv. Cyrila a Metoda v Trnave?
//edit: alebo aj ostatni.. co myslite uz kedy môzu byt na stranke skoly vysledky prijimacieho konania? .. skola berie bez prijimaciek a prijimaju na zaklade nejakeho vzorca ze podla znamky na vysvedcku dostane clovek tolko alebo tolko bodov.. prihlasky sa maju odovzdat do 14.aprila..
Hossa1881 napísal:Je tu niekto kto je na fei v blave a je zo stredneho slovenka?Zevraj chcu aby sa chodilo na detas. do Banskej a ked odmietnes tak robia problemi s internatmi v blave
to si kde pocul?? pretoze ja som z Martina a mam tam podanu prihlasku
prisli uz dakomu z UKF v NR a UMB v BB pozvnaky na primacky,alebo to dlabu len na mna?
a pre ludi, ktori sa hlasia na MUNI: ked ste si nedali prefernciu datumu rpimaciek kedy vas pozvali? lebo mna do Brna 17.5... a to som dufal ze na 11.5. do BA
Jste přihlášen na tento termín
10. 5. 2008 ve 12:00, učebna B005, Stavebná fakulta STU, Radlinského 11, Bratislava
Ako si vyplnil prihlasku??
4 Termin mal byt ten na ktory ti najmenej vyhovuje, 1 Termin ten co najviac