Spytal som sa kamarata co tam chodi a vraj tri melkaviolator napísal:kolko chcu za prakticky vycvik profesionalneho pilota
Aka vysoka skola ?
3000000Retne napísal:Spytal som sa kamarata co tam chodi a vraj tri melkaza cely vycvik...
No on tam len chodi na skolu, nie presne za pilota, ohladom toho na com budes moct lietat mi uz viacej nevedel povedat, ale kurzy su este drahsie ako normalna skola... no a skola 3-5 rokov...violator napísal:3000000, dobre takze na letecku mozem rovno zabudnut
...inak tvoj kamos si zobral pozicku alebo ma nejakeho sponzora? Inak ten pilotny kurz je na vsetky lietadla alebo len na vrtulniky, lebo ja by som chcel len vrtulniky
sakra ale to sami nezda, potom by chodili na profesialneho pilota ani nie 5 ludi za rok...btw ako je to, ked chcem mat pilotny kurz len na vrtulniky?Fortune napísal:ja chodim na letecku ale nie pilot, vycvik stoji vela ak nemas bohatu rodinu alebo sponzora no chance...
//urcite stoji vela, ale 3000000 Sk sa mi zda prilis vela...nie je to nahodou o jednu 0 menej
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podľa mňa ani nie kedysi som bol na jednej brigáde s chalanov čo tam chodil a šiel za pilota a hovoril že to vyjde tak 1000000 rok počas prvých troch neviem ako neskôr.. Som sa ho pýtal že ako na to má a vraj zdedil nejakú nehnuteľnosť tak len tak. Proste ak náhodou rozhodne to nie je pre normálneho človeka s priemernej rodiny.. Ale ten chalan sa správal ako namyslený chumaj "Ja som letec kto je viac"violator napísal://urcite stoji vela, ale 3000000 Sk sa mi zda prilis vela...nie je to nahodou o jednu 0 menej?
-
pinacolada
Guru wannabe
kamarat stary jak ja skace s padakom,lieta na vetroni,jeho otec je podplukovnik OS SR.chce ist na letecku ale hovori ze to stoji 2 miliony taze asi z toho nic nebudeStoporko napísal:návrh pre lietania chtivých: čo tak skúsiť armádu SR? Nevyznám sa do toho príliš, no možno skúsiť sa dáko dostať k letectvu... len potom tam treba ostať aj slúžiť istú dobu...
no ja som na nete nasiel toto http://www.flight.sk/letecka-skola.htm a tam to vychadza podstatne lacnejsie...btw nechcem tej firme robit reklamu 
-
Stoporko
VIP
o matfyzákoch medzi študákmi kolujú mnohé vtipy... väčšinou na štýl, že odtiaľ vychádzajú totálne kockaté hlavy ktoré sa smejú na vtipoch "ja som funkcia e na xtú, mňa nemôžeš zderivovať... (týmto nechcem nikoho uraziť).Pilifo napísal:Ake máte skúsenosti s MATFYZ - om na Komenského a FEI - kou na Technickej, príp. Brnom? Ja rozmýšľam nad týmito 3 školami a počul som už rôzne názory, tak sa teda opýtam aj tu
-
Fabo
Hardcore addict
A viete co je najhorsie? Ked niekto hodi matfyzacky vtip a vy pochopite pointu 
LF TUKE: Skor nez 3mil by som povedal 2mil... nesiel by som vsak tou cestou... radsej cez Oxford Aviation Training a pod. sice to neni vyska, ale moze to vyjst aj lacnejsie, a ak si dobry, mas instotu zamestnania, aj sponzorske schemy... aj kvalita vycviku je inde.
Chystam sa vsak podat si prihlasku na RLP odbor...
LF TUKE: Skor nez 3mil by som povedal 2mil... nesiel by som vsak tou cestou... radsej cez Oxford Aviation Training a pod. sice to neni vyska, ale moze to vyjst aj lacnejsie, a ak si dobry, mas instotu zamestnania, aj sponzorske schemy... aj kvalita vycviku je inde.
Chystam sa vsak podat si prihlasku na RLP odbor...
-
vladino001
Light Professional
No neboj aj tebe by stej matiky je*.. a robil by si asi to iste (napr matematicke rozpravky o derivácii atď cez skuškove čo mi chodili)Stoporko napísal:o matfyzákoch medzi študákmi kolujú mnohé vtipy... väčšinou na štýl, že odtiaľ vychádzajú totálne kockaté hlavy ktoré sa smejú na vtipoch "ja som funkcia e na xtú, mňa nemôžeš zderivovať... (týmto nechcem nikoho uraziť).
no pozri si velmi dobru stranku www.portalvs.sk na tomto najdeš všetky vysoke školy aj všetky znalosti ktore potrebuješ na vysoku školu.
Zdravim, potrebujem radu 
Prave u mna prislo obdobie vyberu seminarov. V buducnosti by som chcel studovat informatiku (chcel by som sa venovat programovaniu), alebo niecomu ako IT manazment.
Buduci rok (tj. 7. rocnik 8 rocneho gymnazia (Gymnazium Jura Hronca)) na 99% idem studovat na jeden skolsky rok do USA - kvoli reci. Po navrate planujem spravit vyrovnavacky (co dufam zvladnem) a hopsa do maturitneho rocnika.
No ale k teme, planujem maturovat z Aj, Sj, Matematiky, Informatiky. Preto si planujem vybrat seminare z Info., Mat., Aj.
Otazka preto znie, myslite si, ze robim dobre?
Na ake VS by ste mi odporucili zamerat sa? Ako to je s IT manazmentom (pracovne uplatnenie) - aku skolu by ste odporucali?
Co sa tyka mojich znamok, su dost pestre...
no 4 som zatial nikdy nemal (kop-klop), priemer sa mi pohybuje okolo 2.
Prave u mna prislo obdobie vyberu seminarov. V buducnosti by som chcel studovat informatiku (chcel by som sa venovat programovaniu), alebo niecomu ako IT manazment.
Buduci rok (tj. 7. rocnik 8 rocneho gymnazia (Gymnazium Jura Hronca)) na 99% idem studovat na jeden skolsky rok do USA - kvoli reci. Po navrate planujem spravit vyrovnavacky (co dufam zvladnem) a hopsa do maturitneho rocnika.
No ale k teme, planujem maturovat z Aj, Sj, Matematiky, Informatiky. Preto si planujem vybrat seminare z Info., Mat., Aj.
Otazka preto znie, myslite si, ze robim dobre?
Co sa tyka mojich znamok, su dost pestre...
-
Mek
Addict
IT manazment sa da studovat na FRI ZU kam chodim aj ja... ako hovoris, chces sa zamerat na programovanie, teda by som ti odporucil studijny program Informatika, ktory sam studujem. V prvaku je aj proramovanie, aj ekonomicke predmety, a v dalsich rocnikoch mas plno predmetov, ktore si mozes zvolit, ako manazerskych, tak aj informatickych