Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

violator napísal:kolko chcu za prakticky vycvik profesionalneho pilota
Spytal som sa kamarata co tam chodi a vraj tri melka :D za cely vycvik...
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

Retne napísal:Spytal som sa kamarata co tam chodi a vraj tri melka :D za cely vycvik...
3000000 :shock: , dobre takze na letecku mozem rovno zabudnut :? ...inak tvoj kamos si zobral pozicku alebo ma nejakeho sponzora? Inak ten pilotny kurz je na vsetky lietadla alebo len na vrtulniky, lebo ja by som chcel len vrtulniky
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

violator napísal:3000000 :shock: , dobre takze na letecku mozem rovno zabudnut :? ...inak tvoj kamos si zobral pozicku alebo ma nejakeho sponzora? Inak ten pilotny kurz je na vsetky lietadla alebo len na vrtulniky, lebo ja by som chcel len vrtulniky
No on tam len chodi na skolu, nie presne za pilota, ohladom toho na com budes moct lietat mi uz viacej nevedel povedat, ale kurzy su este drahsie ako normalna skola... no a skola 3-5 rokov...
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

ja chodim na letecku ale nie pilot, vycvik stoji vela ak nemas bohatu rodinu alebo sponzora no chance...
violator
Star
Star

Fortune napísal:ja chodim na letecku ale nie pilot, vycvik stoji vela ak nemas bohatu rodinu alebo sponzora no chance...
sakra ale to sami nezda, potom by chodili na profesialneho pilota ani nie 5 ludi za rok...btw ako je to, ked chcem mat pilotny kurz len na vrtulniky?

//urcite stoji vela, ale 3000000 Sk sa mi zda prilis vela...nie je to nahodou o jednu 0 menej :D ?
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

violator napísal://urcite stoji vela, ale 3000000 Sk sa mi zda prilis vela...nie je to nahodou o jednu 0 menej :D ?
Podľa mňa ani nie kedysi som bol na jednej brigáde s chalanov čo tam chodil a šiel za pilota a hovoril že to vyjde tak 1000000 rok počas prvých troch neviem ako neskôr.. Som sa ho pýtal že ako na to má a vraj zdedil nejakú nehnuteľnosť tak len tak. Proste ak náhodou rozhodne to nie je pre normálneho človeka s priemernej rodiny.. Ale ten chalan sa správal ako namyslený chumaj "Ja som letec kto je viac" :roll:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

návrh pre lietania chtivých: čo tak skúsiť armádu SR? Nevyznám sa do toho príliš, no možno skúsiť sa dáko dostať k letectvu... len potom tam treba ostať aj slúžiť istú dobu...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Stoporko napísal:návrh pre lietania chtivých: čo tak skúsiť armádu SR? Nevyznám sa do toho príliš, no možno skúsiť sa dáko dostať k letectvu... len potom tam treba ostať aj slúžiť istú dobu...
kamarat stary jak ja skace s padakom,lieta na vetroni,jeho otec je podplukovnik OS SR.chce ist na letecku ale hovori ze to stoji 2 miliony taze asi z toho nic nebude
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

mozno preto vratko najskor spravil kapelu, zarobil par milionov a isiel na letecku skolu :lol:
violator
Star
Star

no ja som na nete nasiel toto http://www.flight.sk/letecka-skola.htm a tam to vychadza podstatne lacnejsie...btw nechcem tej firme robit reklamu :)
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

no ja by som chcel ist na STUBA Stavebná fakulta odbor Pozemne stavby lenze vela o tej fakulte neviem.. Vedel by mi niekto, kto tam studuje hodit neake info prosim... :(
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ake máte skúsenosti s MATFYZ - om na Komenského a FEI - kou na Technickej, príp. Brnom? Ja rozmýšľam nad týmito 3 školami a počul som už rôzne názory, tak sa teda opýtam aj tu :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Pilifo napísal:Ake máte skúsenosti s MATFYZ - om na Komenského a FEI - kou na Technickej, príp. Brnom? Ja rozmýšľam nad týmito 3 školami a počul som už rôzne názory, tak sa teda opýtam aj tu :)
o matfyzákoch medzi študákmi kolujú mnohé vtipy... väčšinou na štýl, že odtiaľ vychádzajú totálne kockaté hlavy ktoré sa smejú na vtipoch "ja som funkcia e na xtú, mňa nemôžeš zderivovať... (týmto nechcem nikoho uraziť).
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

A viete co je najhorsie? Ked niekto hodi matfyzacky vtip a vy pochopite pointu :)

LF TUKE: Skor nez 3mil by som povedal 2mil... nesiel by som vsak tou cestou... radsej cez Oxford Aviation Training a pod. sice to neni vyska, ale moze to vyjst aj lacnejsie, a ak si dobry, mas instotu zamestnania, aj sponzorske schemy... aj kvalita vycviku je inde.

Chystam sa vsak podat si prihlasku na RLP odbor...
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

Stoporko napísal:o matfyzákoch medzi študákmi kolujú mnohé vtipy... väčšinou na štýl, že odtiaľ vychádzajú totálne kockaté hlavy ktoré sa smejú na vtipoch "ja som funkcia e na xtú, mňa nemôžeš zderivovať... (týmto nechcem nikoho uraziť).
No neboj aj tebe by stej matiky je*.. a robil by si asi to iste (napr matematicke rozpravky o derivácii atď cez skuškove čo mi chodili) :lol: ešte že mi ide mat velmo dobre
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Je tu niekto kto je na fei v blave a je zo stredneho slovenka?Zevraj chcu aby sa chodilo na detas. do Banskej a ked odmietnes tak robia problemi s internatmi v blave
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

nejde ani tak o stredne slovensko ako okolie martina hlavne, Turiec a podobne
Vankisss
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vankisss »

no pozri si velmi dobru stranku www.portalvs.sk na tomto najdeš všetky vysoke školy aj všetky znalosti ktore potrebuješ na vysoku školu.
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

Zdravim, potrebujem radu :)

Prave u mna prislo obdobie vyberu seminarov. V buducnosti by som chcel studovat informatiku (chcel by som sa venovat programovaniu), alebo niecomu ako IT manazment.
Buduci rok (tj. 7. rocnik 8 rocneho gymnazia (Gymnazium Jura Hronca)) na 99% idem studovat na jeden skolsky rok do USA - kvoli reci. Po navrate planujem spravit vyrovnavacky (co dufam zvladnem) a hopsa do maturitneho rocnika.
No ale k teme, planujem maturovat z Aj, Sj, Matematiky, Informatiky. Preto si planujem vybrat seminare z Info., Mat., Aj.

Otazka preto znie, myslite si, ze robim dobre? :) Na ake VS by ste mi odporucili zamerat sa? Ako to je s IT manazmentom (pracovne uplatnenie) - aku skolu by ste odporucali?
Co sa tyka mojich znamok, su dost pestre... :) no 4 som zatial nikdy nemal (kop-klop), priemer sa mi pohybuje okolo 2.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

IT manazment sa da studovat na FRI ZU kam chodim aj ja... ako hovoris, chces sa zamerat na programovanie, teda by som ti odporucil studijny program Informatika, ktory sam studujem. V prvaku je aj proramovanie, aj ekonomicke predmety, a v dalsich rocnikoch mas plno predmetov, ktore si mozes zvolit, ako manazerskych, tak aj informatickych :wink:
Napísať odpoveď