Aká je vaša životná nočná mora?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

moja životná nočná mora nastane vždy keď si spomeniem nato že raz zomriem...vždy keď ma chytí taká chvílka a myslím nato že raz ma pochovajú a že čo potom...už nebudem žiť všetko zmizne a moj život skončí...vždy mi ide do plaču :cry:
januschka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa januschka »

tak tych nocnych mor je vela, ktore nechcem zazit,urcite nechcem ostat sama, v zmysle bez rodiny,priatelov,bez ludi...
a tiez tu padlo slovo vojna,tak to je tiez,nieco,coho sa bojim
takisto aj hrozna smrt (bolestiva,utopenie,zhorenie),tak toho sa tiez bojim
a tiez napadnutia psov...
a este mi tak napadlo,pochovanie za ziva,fuuu..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Smrt ako taka mna osobne netrapi, ked sa stane stane sa, kazdy si tym prejde a ci to bude dnes v noci alebo o 80 rokov zas taky rozdiel nie je. Ale nechcel by som zomierat neprijemnou smrtou, s dlhou agoniou, alebo napriklad sa dusit, topit. Radsej v klude umrznut, alebo trebars si pozriet ten atomovy hrib.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Fabo napísal:Smrt ako taka mna osobne netrapi, ked sa stane stane sa, kazdy si tym prejde a ci to bude dnes v noci alebo o 80 rokov zas taky rozdiel nie je. Ale nechcel by som zomierat neprijemnou smrtou, s dlhou agoniou, alebo napriklad sa dusit, topit. Radsej v klude umrznut, alebo trebars si pozriet ten atomovy hrib.
Lol tak to su mi uz umrtia :D
Najlepsie to je ked vecer lahnes spat a rano sa zobudis mrtvy.
Smrt ma tiez nejak netrapy, je to zakon prirody.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Opak napísal:moja životná nočná mora nastane vždy keď si spomeniem nato že raz zomriem...vždy keď ma chytí taká chvílka a myslím nato že raz ma pochovajú a že čo potom...už nebudem žiť všetko zmizne a moj život skončí...vždy mi ide do plaču :cry:
tak presne, ked otom zacnem rozmyslat, nechcem si uvedomit, ze ked zomriem, nebudem vnimat svet, je to krute. pri predstave, ze zomriem a nebudem vediet co sa deje, ci za mnou vobec niekto smuti a pod... no hroza :?
mycreed
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mycreed »

smrt je asi jedna z najnormalnejsich veci na svete a kazdy vie ze pride ale zase nie kazdy sa s tym vie vyrovnat...ja na to nemyslim a ked hej tak mam trochu strach ale hned na to ma napadne aby som si svoj zivot viac uzil a aby som zil naplno ako sa len da pred tym nez pride posledny den.....najviac sa bojim ze pri mne nikto nebude ked budem umierat a ze umriem sam a opusteny
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

2Pacaveli napísal:tak presne, ked otom zacnem rozmyslat, nechcem si uvedomit, ze ked zomriem, nebudem vnimat svet, je to krute. pri predstave, ze zomriem a nebudem vediet co sa deje, ci za mnou vobec niekto smuti a pod... no hroza :?
Skuste mysliet na to ,ze po smrti je stale zivot, ale viem kazdy veri v nieco ine.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

Lub0$ napísal:...Najlepsie to je ked vecer lahnes spat a rano sa zobudis mrtvy....
by som si pozrel ako sa "zobudis mrtvy" :D

mne sa jedna z nocnych mor splnila.. umrel Simon..kocur..mal som ho 12rokov ..vacsina si povie aaa sak macka.. ale bola tam citovy vztah a zdy to zamrzi ekd zomrie niekto blizky..aj ked len macka or pes
mycreed
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

neviem ako vy ale mne je horsie vidiet v telke ked zomrie zviera ako ked zomrie clovek ....u cloveka si poviem: sak som ho nepoznal (ties som neni happy ale nie je to smutok) a u zvierata to je fakt huste ...normalne mam slzy v ociach
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Plzen prestane varit.
:]
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa :] »

a u zvierata si povies, ze si ho poznal
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

mycreed napísal:neviem ako vy ale mne je horsie vidiet v telke ked zomrie zviera ako ked zomrie clovek ....u cloveka si poviem: sak som ho nepoznal (ties som neni happy ale nie je to smutok) a u zvierata to je fakt huste ...normalne mam slzy v ociach
jo to vies, ked zomrie clovek obvykle sa pritom nesmeje a nenataca sa to, az na niektorych teroristov ktori to robili na zajatcoch tiez
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Najhoršia nočná mora je vo všeobecnosti realita realita, a na každom jednotlivcovi je to, ako sa s ňou vyrovná............
mycreed
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

aj ked vo filme zomrie akoze zviera tak som smutny ... a nerozoberajte to proste to tak je ...venujte as teme
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

teraz najvecsia aby som dokoncil skolu cize mora je ze nespravim skolu alebo este jednu a to ze ma holka neha
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ze by som zistil ze som na chlapcov :cry:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

2Pacaveli napísal:tak presne, ked otom zacnem rozmyslat, nechcem si uvedomit, ze ked zomriem, nebudem vnimat svet, je to krute. pri predstave, ze zomriem a nebudem vediet co sa deje, ci za mnou vobec niekto smuti a pod... no hroza :?
hej tak tak...vždycky potom rýchlo musím myslieť na niečo iné,zahnať to lebo je to strašný pocit
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

mycreed napísal:neviem ako vy ale mne je horsie vidiet v telke ked zomrie zviera ako ked zomrie clovek ....u cloveka si poviem: sak som ho nepoznal (ties som neni happy ale nie je to smutok) a u zvierata to je fakt huste ...normalne mam slzy v ociach
To bude asi tym, ze si pomyslis, ved ludia su najsprostejsie tvory na Zemi, mozu si za to vsetko sami. Ludia vymysleli vojny a zbrane na zabijanie. A zabijame sa navzajom, ale zvierata zabiju len koli potrave, co je zakon prirody. Aj ja mam podobne pocity ako ty.
Spat k teme. Ja by som tiez nechcel zazit vojnu. Nechcel by som zomriet prilis skoro, nechcel by som zomriet sam.
Vobec si neviem predstavit zivot bez cloveka opacneho pohlavia :oops:
Neviem si predstavit ani to, aby som mal cely zivot zit sam bez zeny a bez deti, nechcel by som zazit ani moju neplodnost :) (lebo chcem mat aj deti)
A este strata blizkej osoby, ako je rodinna, alebo dobry znamy/kamarat.
Napísať odpoveď