Aká je vaša životná nočná mora?
tak tych nocnych mor je vela, ktore nechcem zazit,urcite nechcem ostat sama, v zmysle bez rodiny,priatelov,bez ludi...
a tiez tu padlo slovo vojna,tak to je tiez,nieco,coho sa bojim
takisto aj hrozna smrt (bolestiva,utopenie,zhorenie),tak toho sa tiez bojim
a tiez napadnutia psov...
a este mi tak napadlo,pochovanie za ziva,fuuu..
a tiez tu padlo slovo vojna,tak to je tiez,nieco,coho sa bojim
takisto aj hrozna smrt (bolestiva,utopenie,zhorenie),tak toho sa tiez bojim
a tiez napadnutia psov...
a este mi tak napadlo,pochovanie za ziva,fuuu..
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Smrt ako taka mna osobne netrapi, ked sa stane stane sa, kazdy si tym prejde a ci to bude dnes v noci alebo o 80 rokov zas taky rozdiel nie je. Ale nechcel by som zomierat neprijemnou smrtou, s dlhou agoniou, alebo napriklad sa dusit, topit. Radsej v klude umrznut, alebo trebars si pozriet ten atomovy hrib.
Lol tak to su mi uz umrtiaFabo napísal:Smrt ako taka mna osobne netrapi, ked sa stane stane sa, kazdy si tym prejde a ci to bude dnes v noci alebo o 80 rokov zas taky rozdiel nie je. Ale nechcel by som zomierat neprijemnou smrtou, s dlhou agoniou, alebo napriklad sa dusit, topit. Radsej v klude umrznut, alebo trebars si pozriet ten atomovy hrib.
Najlepsie to je ked vecer lahnes spat a rano sa zobudis mrtvy.
Smrt ma tiez nejak netrapy, je to zakon prirody.
tak presne, ked otom zacnem rozmyslat, nechcem si uvedomit, ze ked zomriem, nebudem vnimat svet, je to krute. pri predstave, ze zomriem a nebudem vediet co sa deje, ci za mnou vobec niekto smuti a pod... no hrozaOpak napísal:moja životná nočná mora nastane vždy keď si spomeniem nato že raz zomriem...vždy keď ma chytí taká chvílka a myslím nato že raz ma pochovajú a že čo potom...už nebudem žiť všetko zmizne a moj život skončí...vždy mi ide do plaču
smrt je asi jedna z najnormalnejsich veci na svete a kazdy vie ze pride ale zase nie kazdy sa s tym vie vyrovnat...ja na to nemyslim a ked hej tak mam trochu strach ale hned na to ma napadne aby som si svoj zivot viac uzil a aby som zil naplno ako sa len da pred tym nez pride posledny den.....najviac sa bojim ze pri mne nikto nebude ked budem umierat a ze umriem sam a opusteny
Skuste mysliet na to ,ze po smrti je stale zivot, ale viem kazdy veri v nieco ine.2Pacaveli napísal:tak presne, ked otom zacnem rozmyslat, nechcem si uvedomit, ze ked zomriem, nebudem vnimat svet, je to krute. pri predstave, ze zomriem a nebudem vediet co sa deje, ci za mnou vobec niekto smuti a pod... no hroza
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
by som si pozrel ako sa "zobudis mrtvy"Lub0$ napísal:...Najlepsie to je ked vecer lahnes spat a rano sa zobudis mrtvy....
mne sa jedna z nocnych mor splnila.. umrel Simon..kocur..mal som ho 12rokov ..vacsina si povie aaa sak macka.. ale bola tam citovy vztah a zdy to zamrzi ekd zomrie niekto blizky..aj ked len macka or pes
jo to vies, ked zomrie clovek obvykle sa pritom nesmeje a nenataca sa to, az na niektorych teroristov ktori to robili na zajatcoch tiezmycreed napísal:neviem ako vy ale mne je horsie vidiet v telke ked zomrie zviera ako ked zomrie clovek ....u cloveka si poviem: sak som ho nepoznal (ties som neni happy ale nie je to smutok) a u zvierata to je fakt huste ...normalne mam slzy v ociach
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
hej tak tak...vždycky potom rýchlo musím myslieť na niečo iné,zahnať to lebo je to strašný pocit2Pacaveli napísal:tak presne, ked otom zacnem rozmyslat, nechcem si uvedomit, ze ked zomriem, nebudem vnimat svet, je to krute. pri predstave, ze zomriem a nebudem vediet co sa deje, ci za mnou vobec niekto smuti a pod... no hroza
To bude asi tym, ze si pomyslis, ved ludia su najsprostejsie tvory na Zemi, mozu si za to vsetko sami. Ludia vymysleli vojny a zbrane na zabijanie. A zabijame sa navzajom, ale zvierata zabiju len koli potrave, co je zakon prirody. Aj ja mam podobne pocity ako ty.mycreed napísal:neviem ako vy ale mne je horsie vidiet v telke ked zomrie zviera ako ked zomrie clovek ....u cloveka si poviem: sak som ho nepoznal (ties som neni happy ale nie je to smutok) a u zvierata to je fakt huste ...normalne mam slzy v ociach
Spat k teme. Ja by som tiez nechcel zazit vojnu. Nechcel by som zomriet prilis skoro, nechcel by som zomriet sam.
Vobec si neviem predstavit zivot bez cloveka opacneho pohlavia :oops:
Neviem si predstavit ani to, aby som mal cely zivot zit sam bez zeny a bez deti, nechcel by som zazit ani moju neplodnost :) (lebo chcem mat aj deti)
A este strata blizkej osoby, ako je rodinna, alebo dobry znamy/kamarat.