No jedno co by ma na tom odrdzalo je to ze mzda je ukolova, ked nebude praca alebo zle pocasie nezarobis nic, ja som bol nedavno v agency a asi v 3 mi vypocitali naklady na vybavenie a odchod dokopy cca 12-15papierov, co pri tom ze chcem ist na 2 mesiace leto je dost nanic lebo len mesiac robis na vratenie nakladov a to sa moc nevyplaca...Robbie42 napísal:Mozete mi povedat vas nazor na tuto ponuku :Nevyzera to zle... alebo odporucit dalsie agentury a osobne skusenosti. Bolo by to celkom naliehave uz, cez leto proste musim niekde istKód: Vybrať všetko
http://www.lorien.sk/info/zber-ovocia/
Brigada na leto - zahranicie
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Robbie neviem aký máš problém s tým inzerátom veď to je klasická ponuka ako každá iná. Boli takto dvaja kamoši minulé leto a asi po dvoch týždňoch keď sa okukali tak si sami našli lepšiu prácu a to sú slabí v angličtine. Ja v lete plánujem ísť do Londýna. Cez agentúru riešim pracovné doklady a ubytovanie a job si budem hľadať sám lebo som počul že keď je človek dobrý v angličtine tak si v pohode nájde aj sám takže uvidím. Každopádne pre mňa je cennejšia skúsenosť a život v Londýne ako nejaký extrémny zárobok takže budem rád ak sa mi vrátia náklady...
-
Rammer
Light Professional
Kamarat by ist chcel cez leto na brigadu do Talianska (zber jablk a ceresni). Nie je este rozhodnuty, lebo tam este nebol. Idu spolu styria, vsetci prvy krat. Boli ste tam uz niekto (neviem konkretne miesto, myslim vsobecne)? Na co si dat pozor, pripadne, na co nezabudnut? Nejake tipy alebo ine uzitocne informacie...
-
Vesper
Professional
Tak už mám konečne na isto vybavenú robotu na leto a je to o pár sto kilometrov západnejšie ako pôvodne plánovaný Londýn. Zrejme sa s kamošom poberieme do USA a to priamo do veľkého jablka NYC. Ubytovanie vybavené za prijateľnú sumu, práca vybavená po známosti a navyše rovnaká profesia akú som robil celé minulé leto aj keď trochu bližšie 
No daju, ale treba si uvedomit ze to nie je jednoduche. Dost si amici na to davaju pozor, hlavne ako presvedcit konzula na US Embassy ze mas dovod sa vratit... Ale odvaznemu stastie praje, tak vela stastiaVesper napísal:Ideme robiť načierno samozrejme. Keďže je to u známych tak ohľadne serióznosti by nemal byť problém a samozrejme turistické víza sa získavajú oveľa ľahšie ako pracovné.
daj potom vediet ci si dostal viza, alebo si refused
-
Vesper
Professional
Toto ako veľký problém nevidím, pretože ako študent mám tých dôvodov fakt zatiaľ dosť. Čítal som na stránke US Embassy, že pokiaľ máš všetko v poriadku tak fakt nie je problém. Dvaja spolužiaci už boli v US a víza získali bez problémov. Tak dúfam, že to vyjdemarat01 napísal:... hlavne ako presvedcit konzula na US Embassy ze mas dovod sa vratit...
ja som bol na klasicke J1 studentske a slo to. ale neviem ako je to s turistickymi, podla toho co som pocul (uz pomerne davno) ich ziskanie nie je vobec jednoduche... preto som ti pisal aby si dal vediet ako to prebiehaloVesper napísal:Toto ako veľký problém nevidím, pretože ako študent mám tých dôvodov fakt zatiaľ dosť. Čítal som na stránke US Embassy, že pokiaľ máš všetko v poriadku tak fakt nie je problém. Dvaja spolužiaci už boli v US a víza získali bez problémov. Tak dúfam, že to vyjde
Ja mám tiež tolko...a som sa tak isto pokúšal ako ty...som chcel ísť s mojím kamarátom do UK zbierať nejaké jahody,či nejaké ovocie...a to ktomu ešte mojmu kamarátovi krstná je nejaká agentka,či niečo také....ale nás nehcela zobrať,že vraj sú nejak prísne kontrolovanýtomasso napísal:myslite, ze mam sancu zohnat nejaku brigadu v zahranici, ked mam 17?
Prosím vás kde to presne, idete tam cez agentúru alebo to máta vybavené nejako inak. Ja by som chcela ísť taktiež na nejakú takú brigádu ale až koncom augusta a nemôžem nič také zohnať. Prosím vás pomôžte mi.Rammer napísal:Kamarat by ist chcel cez leto na brigadu do Talianska (zber jablk a ceresni). Nie je este rozhodnuty, lebo tam este nebol. Idu spolu styria, vsetci prvy krat. Boli ste tam uz niekto (neviem konkretne miesto, myslim vsobecne)? Na co si dat pozor, pripadne, na co nezabudnut? Nejake tipy alebo ine uzitocne informacie...