Brigada na leto - zahranicie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Juicy »

Robbie42 napísal:Mozete mi povedat vas nazor na tuto ponuku :

Kód: Vybrať všetko

http://www.lorien.sk/info/zber-ovocia/
Nevyzera to zle... alebo odporucit dalsie agentury a osobne skusenosti. Bolo by to celkom naliehave uz, cez leto proste musim niekde ist :)
No jedno co by ma na tom odrdzalo je to ze mzda je ukolova, ked nebude praca alebo zle pocasie nezarobis nic, ja som bol nedavno v agency a asi v 3 mi vypocitali naklady na vybavenie a odchod dokopy cca 12-15papierov, co pri tom ze chcem ist na 2 mesiace leto je dost nanic lebo len mesiac robis na vratenie nakladov a to sa moc nevyplaca...
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Ok, tak ak ma niekto skusenosti, rad privitam.
Potrebujem pre mensiu skupinu asi 3-4 ludi, prax nemam v ziadnom odbore - gymnazium.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Robbie neviem aký máš problém s tým inzerátom veď to je klasická ponuka ako každá iná. Boli takto dvaja kamoši minulé leto a asi po dvoch týždňoch keď sa okukali tak si sami našli lepšiu prácu a to sú slabí v angličtine. Ja v lete plánujem ísť do Londýna. Cez agentúru riešim pracovné doklady a ubytovanie a job si budem hľadať sám lebo som počul že keď je človek dobrý v angličtine tak si v pohode nájde aj sám takže uvidím. Každopádne pre mňa je cennejšia skúsenosť a život v Londýne ako nejaký extrémny zárobok takže budem rád ak sa mi vrátia náklady...
bany
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bany »

ja pojdem tuto na nase sidlisko do kauflandu vykladat tovar :D ... neplatia nic moc, ale ked budem starsi, chcem ist skusit aj do zahranicia... ti ktory sa pytali, ako sme sa k tomu dostali, v takychto obchodnych domoch vacsinou nie je problem si to vybavit...
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Kamarat by ist chcel cez leto na brigadu do Talianska (zber jablk a ceresni). Nie je este rozhodnuty, lebo tam este nebol. Idu spolu styria, vsetci prvy krat. Boli ste tam uz niekto (neviem konkretne miesto, myslim vsobecne)? Na co si dat pozor, pripadne, na co nezabudnut? Nejake tipy alebo ine uzitocne informacie...
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

kamos nieco vybavuje v Norsku, no vidim to asi na UK zase, ale hadam by som ostal aj v Brne, uvidim ako ma bude svrbiet penazenka :-D
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marat01 »

ja sa neviem rozhodnut ci ostat v mojej praci v Ziline, alebo ist niekam do UK. kazdopadne ak niekam pojdem, tak len na vlastnu past, pripadne na odporucenie kamosov, ktori uz v UK boli. A tretia moznost ze si najdem novu dlhodobu pracu na Slovensku :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak už mám konečne na isto vybavenú robotu na leto a je to o pár sto kilometrov západnejšie ako pôvodne plánovaný Londýn. Zrejme sa s kamošom poberieme do USA a to priamo do veľkého jablka NYC. Ubytovanie vybavené za prijateľnú sumu, práca vybavená po známosti a navyše rovnaká profesia akú som robil celé minulé leto aj keď trochu bližšie :D
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Vesper napísal:Zrejme sa s kamošom poberieme do USA a to priamo do veľkého jablka NYC
a pracovne viza dostanes v pohode..?
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

makaveli napísal:a pracovne viza dostanes v pohode..?
Ideme robiť načierno samozrejme. Keďže je to u známych tak ohľadne serióznosti by nemal byť problém a samozrejme turistické víza sa získavajú oveľa ľahšie ako pracovné.
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Vesper napísal:Ideme robiť načierno samozrejme. Keďže je to u známych tak ohľadne serióznosti by nemal byť problém a samozrejme turistické víza sa získavajú oveľa ľahšie ako pracovné.
No daju, ale treba si uvedomit ze to nie je jednoduche. Dost si amici na to davaju pozor, hlavne ako presvedcit konzula na US Embassy ze mas dovod sa vratit... Ale odvaznemu stastie praje, tak vela stastia :)
daj potom vediet ci si dostal viza, alebo si refused :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

marat01 napísal:... hlavne ako presvedcit konzula na US Embassy ze mas dovod sa vratit...
Toto ako veľký problém nevidím, pretože ako študent mám tých dôvodov fakt zatiaľ dosť. Čítal som na stránke US Embassy, že pokiaľ máš všetko v poriadku tak fakt nie je problém. Dvaja spolužiaci už boli v US a víza získali bez problémov. Tak dúfam, že to vyjde
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Vesper napísal:Toto ako veľký problém nevidím, pretože ako študent mám tých dôvodov fakt zatiaľ dosť. Čítal som na stránke US Embassy, že pokiaľ máš všetko v poriadku tak fakt nie je problém. Dvaja spolužiaci už boli v US a víza získali bez problémov. Tak dúfam, že to vyjde
ja som bol na klasicke J1 studentske a slo to. ale neviem ako je to s turistickymi, podla toho co som pocul (uz pomerne davno) ich ziskanie nie je vobec jednoduche... preto som ti pisal aby si dal vediet ako to prebiehalo :)
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

myslite, ze mam sancu zohnat nejaku brigadu v zahranici, ked mam 17?
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

tomasso napísal:myslite, ze mam sancu zohnat nejaku brigadu v zahranici, ked mam 17?
Ja mám tiež tolko...a som sa tak isto pokúšal ako ty...som chcel ísť s mojím kamarátom do UK zbierať nejaké jahody,či nejaké ovocie...a to ktomu ešte mojmu kamarátovi krstná je nejaká agentka,či niečo také....ale nás nehcela zobrať,že vraj sú nejak prísne kontrolovaný :? ...tak neviem,ale zato skúsiť môžeš.
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

nasiel som nieco, ale enviem ci tomuto mozem verit

http://www.aupair.cz/brigady-v-nemecku/index.htm
becka3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa becka3 »

Rammer napísal:Kamarat by ist chcel cez leto na brigadu do Talianska (zber jablk a ceresni). Nie je este rozhodnuty, lebo tam este nebol. Idu spolu styria, vsetci prvy krat. Boli ste tam uz niekto (neviem konkretne miesto, myslim vsobecne)? Na co si dat pozor, pripadne, na co nezabudnut? Nejake tipy alebo ine uzitocne informacie...
Prosím vás kde to presne, idete tam cez agentúru alebo to máta vybavené nejako inak. Ja by som chcela ísť taktiež na nejakú takú brigádu ale až koncom augusta a nemôžem nič také zohnať. Prosím vás pomôžte mi.
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

Ja idem s otcom do Dublinu, no on tam ma skusenosti uz z minulosti, takze vieme kde ideme....
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

ja by som bol najradsej keby sa mi podarilo najst nieco kusok za hranicami: ostrava, olomouc, zlin, dost som pokukal po internete ale daco dobre som nenasiel, nechysta sa niekto robit v tychto oblastiach?
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

lol sak cesko ani neni zahranicie, to uz mozes rovno zostat na SVK podla mna.
Napísať odpoveď