Láska na prvý pohlad?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Harlequin
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

Carver11 napísal:nemyslim si, ze laska na prvy pohlad existuje, skor je to taka fyzicka 'laska'...ale casto sa to potom 'rozsiri' aj na tu dusevnu...nehovorim, ze vzdy, ale mozne to je...samozrejme si ale myslim, ze predsalen je na tom cosi aj od zaciatku...ved chemiu neoklames...len by potom slova 'lubim ta' nemali byt take umele a v nevhodnom case
tak toto si krasne vystihol. fakt moja poklona. je to presne tak... je mozne ze sa ten vztah, ta fyzicka laska dostane az do dusevneho stadia...moj pripad :? ale nedopadol dobre lebo to tak bolo len z mojej strany :?
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Prvy pohlad na fotku aspon u mna to tak bolo. Asi som somar ale neviem to ovladat :(
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Použijem uplinkove porovnanie vášne a lásky.

Podľa môjho názoru môže existovať "Vášen a túžba" na prvý pohľad, ale určite nie Láska na prvý pohľad. Po prvom pohľade predsa neviem povedať, či toho človeka milujem, všetci, ktorí ste hovorili, že môže existovať sa zobuďte, veď toho človeka ani nepoznám.

Už po 1 spoločnom večeri môžete zistiť, že je to niekto úplne iný ako ste si mysleli.

Môže sa stať, že sa Vám niekto zapáči, a neskôr sa do ňho zamilujete, ale len preto, že sa Vám páčil už na prvý pohľad, to neznamená, že ste ho milovali už od prvého dňa.

Keď poviem, že niekoho milujem, nedokážem to povedať po 1 spoločnom dni, ani týždni.

Zaľúbenie určite, ale to ešte stále nie je láska.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

ETieNne napísal:Použijem uplinkove porovnanie vášne a lásky.

Podľa môjho názoru môže existovať "Vášen a túžba" na prvý pohľad, ale určite nie Láska na prvý pohľad. Po prvom pohľade predsa neviem povedať, či toho človeka milujem, všetci, ktorí ste hovorili, že môže existovať sa zobuďte, veď toho človeka ani nepoznám.

Už po 1 spoločnom večeri môžete zistiť, že je to niekto úplne iný ako ste si mysleli.

Môže sa stať, že sa Vám niekto zapáči, a neskôr sa do ňho zamilujete, ale len preto, že sa Vám páčil už na prvý pohľad, to neznamená, že ste ho milovali už od prvého dňa.

Keď poviem, že niekoho milujem, nedokážem to povedať po 1 spoločnom dni, ani týždni.

Zaľúbenie určite, ale to ešte stále nie je láska.
presne tak, vystihol si moje slová v predošlých príspevkoch.... Podstata tejto témy je rozdiel medi láskou, zamilovanosťou, náklonnosťou, priateľstvom.... Láska je vážna vec ktorá sa ukáže po dlhšej dobe, nie na prvý pohľad
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

zalozil som novu temu ale uz tu jedna taka je, tato, tak sa trochu rozpisem ako to vlastne boloa vsetko zacalo, kamarat si nasiel babu cez net a potom prisla sem k nam do dediny za nim no prisla s kamaratkou a tej kamaratke som sa pacil, aspon mi to tvrdila, tka sme sa dali spolu dokopy, boli sme spolu skoro stale, neskor zacali aj bozky, potom par dni nemohla ist von aspon to tvrdila, naraz mi prisla sms ze si musime dat pauzu ze nema cas na kamaratky a na ucenie, ze si dame pauzu tak ju mame doteraz asi uz 4 dni, neviem stale mi chyba a tak dnes mi napisala sms ze zajtra sa stretneme a dohodneme sa a prisla mi k tomu sms ze jej tiez chybam, no stale mi to pripada ako by to koncilo, neviem co si mam o tom mysliet kazda smsm co mi pride je ina a o kazdej si myslim nieco ine, ja mam 16 ona 15 bude mat co chvilu, uz som taketo nieco zazil lenze ta prva mala 14 a asi nemala velmi rozumu, chcem sa len spytat ako by ste to brali vy, aky mate nazor ?diky za rozumne odpovede
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

compleX napísal:zalozil som novu temu ale uz tu jedna taka je, tato, tak sa trochu rozpisem ako to vlastne boloa vsetko zacalo, kamarat si nasiel babu cez net a potom prisla sem k nam do dediny za nim no prisla s kamaratkou a tej kamaratke som sa pacil, aspon mi to tvrdila, tka sme sa dali spolu dokopy, boli sme spolu skoro stale, neskor zacali aj bozky, potom par dni nemohla ist von aspon to tvrdila, naraz mi prisla sms ze si musime dat pauzu ze nema cas na kamaratky a na ucenie, ze si dame pauzu tak ju mame doteraz asi uz 4 dni, neviem stale mi chyba a tak dnes mi napisala sms ze zajtra sa stretneme a dohodneme sa a prisla mi k tomu sms ze jej tiez chybam, no stale mi to pripada ako by to koncilo, neviem co si mam o tom mysliet kazda smsm co mi pride je ina a o kazdej si myslim nieco ine, ja mam 16 ona 15 bude mat co chvilu, uz som taketo nieco zazil lenze ta prva mala 14 a asi nemala velmi rozumu, chcem sa len spytat ako by ste to brali vy, aky mate nazor ?diky za rozumne odpovede
Neber to nerozumne, ale ani tato nema vela rozumu :? k tomu niet viac co dodat, ale aby si nesedel ako panak doma a aby si sa pricinil svojim dielom tak skoc za nou dohodnite sa vonka a hod s nou rec ako pomaly dospely chalan, nic ine nemozes robit, tu niet moc co radit...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

compleX: bud ruky prec alebo vazny pokec - holka ocividne nevie vobec co chce... a dost mozne ze nieje vobec pripravena na vztah... porozmyslaj co chces ty a ked to budes vediet tak podla toho konaj
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ja sa snazim, som taky typ cloveka ktory chce povacsinu len dobre, ja ju lubim, chcel som len vediet co si o tom myslite, zajtra sa snou idem porozpravat medzi 4 ocamy, neviem ak oto dopadne, mozete pisat dalej vase nazory, ja vam zajtra este napisem ako to dopadlo
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

compleX napísal:ja sa snazim, som taky typ cloveka ktory chce povacsinu len dobre, ja ju lubim, chcel som len vediet co si o tom myslite, zajtra sa snou idem porozpravat medzi 4 ocamy, neviem ak oto dopadne, mozete pisat dalej vase nazory, ja vam zajtra este napisem ako to dopadlo
ako to dopadne nevie nikdo, uvidis potom :) daj vediet,
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ked ma cochvila 15 tak ma kolko? No 14 :) Co nevylucuje ze moze byt rozumnejsia ako ta prva.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no teraz som prisiel domov, som prekvapeny celkom to dobre dopadlo povedala ze chce pokracovat a nechce ma stratit no dufam ze to tak bud, zatial to je vyriesene :)
Napísať odpoveď