tak toto si krasne vystihol. fakt moja poklona. je to presne tak... je mozne ze sa ten vztah, ta fyzicka laska dostane az do dusevneho stadia...moj pripadCarver11 napísal:nemyslim si, ze laska na prvy pohlad existuje, skor je to taka fyzicka 'laska'...ale casto sa to potom 'rozsiri' aj na tu dusevnu...nehovorim, ze vzdy, ale mozne to je...samozrejme si ale myslim, ze predsalen je na tom cosi aj od zaciatku...ved chemiu neoklames...len by potom slova 'lubim ta' nemali byt take umele a v nevhodnom case
Láska na prvý pohlad?
-
Harlequin
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
hornblower
Light Professional
Použijem uplinkove porovnanie vášne a lásky.
Podľa môjho názoru môže existovať "Vášen a túžba" na prvý pohľad, ale určite nie Láska na prvý pohľad. Po prvom pohľade predsa neviem povedať, či toho človeka milujem, všetci, ktorí ste hovorili, že môže existovať sa zobuďte, veď toho človeka ani nepoznám.
Už po 1 spoločnom večeri môžete zistiť, že je to niekto úplne iný ako ste si mysleli.
Môže sa stať, že sa Vám niekto zapáči, a neskôr sa do ňho zamilujete, ale len preto, že sa Vám páčil už na prvý pohľad, to neznamená, že ste ho milovali už od prvého dňa.
Keď poviem, že niekoho milujem, nedokážem to povedať po 1 spoločnom dni, ani týždni.
Zaľúbenie určite, ale to ešte stále nie je láska.
Podľa môjho názoru môže existovať "Vášen a túžba" na prvý pohľad, ale určite nie Láska na prvý pohľad. Po prvom pohľade predsa neviem povedať, či toho človeka milujem, všetci, ktorí ste hovorili, že môže existovať sa zobuďte, veď toho človeka ani nepoznám.
Už po 1 spoločnom večeri môžete zistiť, že je to niekto úplne iný ako ste si mysleli.
Môže sa stať, že sa Vám niekto zapáči, a neskôr sa do ňho zamilujete, ale len preto, že sa Vám páčil už na prvý pohľad, to neznamená, že ste ho milovali už od prvého dňa.
Keď poviem, že niekoho milujem, nedokážem to povedať po 1 spoločnom dni, ani týždni.
-
krupica_dnb
Medium Professional
presne tak, vystihol si moje slová v predošlých príspevkoch.... Podstata tejto témy je rozdiel medi láskou, zamilovanosťou, náklonnosťou, priateľstvom.... Láska je vážna vec ktorá sa ukáže po dlhšej dobe, nie na prvý pohľadETieNne napísal:Použijem uplinkove porovnanie vášne a lásky.
-
blitzkrieg
Professional
zalozil som novu temu ale uz tu jedna taka je, tato, tak sa trochu rozpisem ako to vlastne boloa vsetko zacalo, kamarat si nasiel babu cez net a potom prisla sem k nam do dediny za nim no prisla s kamaratkou a tej kamaratke som sa pacil, aspon mi to tvrdila, tka sme sa dali spolu dokopy, boli sme spolu skoro stale, neskor zacali aj bozky, potom par dni nemohla ist von aspon to tvrdila, naraz mi prisla sms ze si musime dat pauzu ze nema cas na kamaratky a na ucenie, ze si dame pauzu tak ju mame doteraz asi uz 4 dni, neviem stale mi chyba a tak dnes mi napisala sms ze zajtra sa stretneme a dohodneme sa a prisla mi k tomu sms ze jej tiez chybam, no stale mi to pripada ako by to koncilo, neviem co si mam o tom mysliet kazda smsm co mi pride je ina a o kazdej si myslim nieco ine, ja mam 16 ona 15 bude mat co chvilu, uz som taketo nieco zazil lenze ta prva mala 14 a asi nemala velmi rozumu, chcem sa len spytat ako by ste to brali vy, aky mate nazor ?diky za rozumne odpovede
-
midnight_man
Guru
Neber to nerozumne, ale ani tato nema vela rozumucompleX napísal:zalozil som novu temu ale uz tu jedna taka je, tato, tak sa trochu rozpisem ako to vlastne boloa vsetko zacalo, kamarat si nasiel babu cez net a potom prisla sem k nam do dediny za nim no prisla s kamaratkou a tej kamaratke som sa pacil, aspon mi to tvrdila, tka sme sa dali spolu dokopy, boli sme spolu skoro stale, neskor zacali aj bozky, potom par dni nemohla ist von aspon to tvrdila, naraz mi prisla sms ze si musime dat pauzu ze nema cas na kamaratky a na ucenie, ze si dame pauzu tak ju mame doteraz asi uz 4 dni, neviem stale mi chyba a tak dnes mi napisala sms ze zajtra sa stretneme a dohodneme sa a prisla mi k tomu sms ze jej tiez chybam, no stale mi to pripada ako by to koncilo, neviem co si mam o tom mysliet kazda smsm co mi pride je ina a o kazdej si myslim nieco ine, ja mam 16 ona 15 bude mat co chvilu, uz som taketo nieco zazil lenze ta prva mala 14 a asi nemala velmi rozumu, chcem sa len spytat ako by ste to brali vy, aky mate nazor ?diky za rozumne odpovede
-
blitzkrieg
Professional
-
midnight_man
Guru
ako to dopadne nevie nikdo, uvidis potomcompleX napísal:ja sa snazim, som taky typ cloveka ktory chce povacsinu len dobre, ja ju lubim, chcel som len vediet co si o tom myslite, zajtra sa snou idem porozpravat medzi 4 ocamy, neviem ak oto dopadne, mozete pisat dalej vase nazory, ja vam zajtra este napisem ako to dopadlo
-
blitzkrieg
Professional