//btw, pocuva tu niekto T.I. ?
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
murder: SK scenu nesledujem(takze to cu tu napisem je par rokov stare
) ale tusim ze domaci nemaju v oblube ospevovat drogy, zabijanie, zosmiesnovanie policie, drogy a peniaze(myslim blahobyt aky sa ospevuje napr. v U.S. na juhu), skor co sa pamatam tak NS mali super texty, tym ze riesili spolocensku situaciu a zapory doby...nie ziadne nerealne kktiny, alebo Vec je uplne super tym ze rapuje o vsetkom, ma taky volnejsi styl. Asi by to bolo minimalne, vtipne, keby sa tu niekto chcel hrat na gangstra. Este co sa tyka textov songov sa mi z U.S. paci Chamillionaire: politika, politika, nejake dissy, a potom volne texty...
-
rockonhustla
Light Star
no
Ale poriadny rap je realny, samozrejme aj mne zalezi na podmaze a flowe ale poriadny rap je realny a nie hranie sa na nieco, aspon pre mna...aj ja mam rad velmi juh, je tam vela mojich oblubenych rapperov hlavne ATL, Houston a MIA...Som zvedavy na veca, urcite si to vypocujem.Patyk napísal:Ne nehodnotim to tak ako sa spravaju v sukromy... to je len ta vec ked je nejaky raper niekoho idolom... hlavne deti maju svojich idolou a snazia byt ako ten jeho hip-hopovy idol... Ja hodnotim tvorbu... Ak ma to daco do seba (hudba dobra+text dobry+dobra tema+dobry flow...cize kvalitne pocuvanie... a staci mi minimalne 2 veci aby v tom boli a uz to povazujem za dobry track) tak je mi jedno ci je to nejaky raper ako Rytmus, al. nejaky uplne neznamy s mojho okolia ktorych poznam... A kazdy fanusik hip-hopu ma aspon jedneho koho neznasa proste nemoze pocuvat, lebo sa mu to vzdy zhnusi... Ja napr. nemusim Supercroo... a ked ma byt z sk sceny tak je to Zverina... a to su len ty viacej znamy...
Re: no
ano presne tak... musim byt hlavne realny a pravdivy...rockonhustla napísal:Ale poriadny rap je realny, samozrejme aj mne zalezi na podmaze a flowe ale poriadny rap je realny a nie hranie sa na nieco, aspon pre mna...aj ja mam rad velmi juh, je tam vela mojich oblubenych rapperov hlavne ATL, Houston a MIA...Som zvedavy na veca, urcite si to vypocujem.
-
rockonhustla
Light Star
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
No tak reálne to je , ale nieje to realhiphop je to len taká odroda jak ten crunk a také šaškárne , XXL štýl ktorý uplne vybočuje s pravého hiphopu.rockonhustla napísal:No ako ktory, ale ked ma niekto peniaze a rapuje o nich tak je to realne, ale je pravda ze hyphy a crunk su viac o zabave ako o zivote.
-
rockonhustla
Light Star
Ked to beries tak ze realny rap je trueschool alebo co, tak to nie je, ja beriem realny rap tak ze je to rap o realite, nic neskatulkujem podla vyzoru a stylu. Neviem co myslis tym xxl styl, ale je pre mna je to normalne ze rapperi nosia XXL a aj ked ho nenosia je mi to jedno, viac mi zalezi na text a hudbe.Digital napísal:No tak reálne to je , ale nieje to realhiphop je to len taká odroda jak ten crunk a také šaškárne , XXL štýl ktorý uplne vybočuje s pravého hiphopu.
-
Murder_Inc
Star
T.I je super, teraz sa mi celkom zapacilo nove cd typka menom Flo-rida, dalej sa mi velmi pacia albumy od The Game-a, stare albumy Ice Cube-a a N.W.A, Kanye West je dobry, Nelly (Country Grammar), Fabolous, sem-tam vypocujem Wu-tang clan a X-zibit-a. Co hovorite na novy album Snoop Dogg-a? Podla mna album predtym bol lepsi.
-
nErD. ' z
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
na Denov solo album sa tesim dost brutal kuknite ukazku:
http://www.myspace.com/velkydena
(vyberte si v prehravaci nove demo 08 alebo neico v tom zmysle) bude to kvalitka si myslim...
http://www.myspace.com/velkydena
(vyberte si v prehravaci nove demo 08 alebo neico v tom zmysle) bude to kvalitka si myslim...