Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

Kesoman
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Kesoman »

Flinstone napísal:skodlivee no trpii pecen a urcite aj ostatne organy a hlavne mozog a mozes dostat infarkt ked to kombinujes s energy drinkmi
ale vacsinou preto ze cistu ekinu zozenies malokde , vacsinou byva "seknuta" hlavne s pikom a inymi srackami, ked si stastlivec a zozenies si ciste MDMA tak negativne ucinky skoro vobec nepocitujes ale samozrejme to zalezi na konkretnom cloveku. Ked to zobere nejaka citlivajsia, "labilnejsia osoba" tak z toho moze :aasmile27: .

Btw. pozeral som dokement na studiu MDMA-acka , kde jeden vedec podaval ucinnu latku psom a psy z toho zosaleli ale nakoniec vysvitlo ze im podava ciste pedro . . . , potom sa spominalo ako jeden kanadsky psychyater podaval tuto latku zene po znasilneni, aby prekonala traumu a velmi jej to pomohlo takze "cul buc mudry" .
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

no yo, zvlast v polskych ktorych je u nas hafo je mrte vela heroinu, tak ako sa dava piku.... ale ak ozaj nemas nejaku vadu srdca, das si jedno a budes pit tak sa ti stat nic nemoze...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

A to akože sa kupujú nové zo zahraničia , rozdrvia sa , seknú s háčkom/pikom a nanovo spravia a orazia ? alebo sa to už hned pri vzniku seká ?
LacoTT
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LacoTT »

a co skodi viac ? chlast ci ekino ?
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

LacoTT napísal:a co skodi viac ? chlast ci ekino ?
Tieto otzaky mam najradsej, ked chces by zdravy tak vies co mas robit . . . jest zeleninu pit destilovanu vodu atd atd
obe ti skodia alkohol nici pecen, aj mozgove bunky, ekina ked je seknuta s pikom a herom tak to je cisty sajrajt tak si vyber a ked mas ciste "e" (co pochybujem ze zozenies) tak to jedine rozbija serotoninove receptory ...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

kesoman:No neviem neviem, či zrovna destilovana voda je zdravá :roll: To už radšej to pivo
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Kto pije destilovanu vodu nech sa ozve :lol: Destilovana voda zbavuje bunky soli a tie odumieraju :D
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

No ako citam tuto temu sa mi zda ako keby bola polka fora na drograch.

Ako mali sme v skole taku besedu a prisli 2ja z ustavu drogovo zavisli,u nich to tiež začalo nevinnym skušanim.Ak si chcete zničiť život skúšajte ďalej.
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

minule som bol na zastavke a jeden vravi,,,pofajcime si a bude nam dobre a jeden zabil co pofajcit,,je*** si do zily :D ludia nechapali okolo
a inak Hcko je to najhorsie,,je to najvacsie uboziatsvo,,,to uz radsej flasticku a handricku ako Hcko
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

To je sila ty vole, ze na zastavke si dal raketu... Ludia tohto druhu vobec nemaju zabrany, ked na niecom ficia... :o
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

neviete ako navykovy je kokain ?..neze by som to chcel brat :lol:
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

c.a.r.n.e. napísal:no ale aj piko a heroin je myslim dost rozdiel, z heroinu sa nemusis dostat uz po prvom "vyskusani"
Hej ale piko ta vacsinov privedie k heroinu,nemas silnu volu,uz si zvladol rychlost pika,chces nieco rychlejsie prasknes si herak a uz sa spat nedostanes...

Piko,heroin su najvacsie svinstva... :P
Chodte si ubalit jointa radsej :)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ja som narazal len na to ze piko neni urcite tak silno navykove jak heroin...poznam par ludi co uz vyskusali pikenko aj viackrat a potom s tym jednoducho skoncili, co by sa s heroinom asi nedalo...
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

tatou
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tatou »

ja obcas zahulim s kamaratmi mozno tak raz za dva mesaice...k tomu kokainu co ste preberali na prvej strane aj ja by som ho rad vyskusal ale zohnat na slovensku kvalitu je problem podla mna navyse cena je strasne vysoka takze sa k nemu asi nedostanem a mozem byt asi aj rad kedze by sa mohlo stat ze by mi velmi zachutil :D
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Byť rodičom toho dievčatka tak tých dvoch zabijem :x
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

co na to poviem? ze to bude navodom pre ostatne decka v amerike a za menej ako mesiac mozeme cakat podobny pripad ako na SR. takych degenerovancov bych dal okamzite strielat . :smt067
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

hrôza, uz im tam v USA fakt *ebe?? :censored1:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Núti ma to zamýšlať sa nad tým, či sa také niečo dialo aj v minulosti, len sa o tom nevedelo, pretože neboli možnosti na taketo zverejnovanie (natačanie na mobil, youtube ..) alebo je to trend dnešných degenerovaných deti.

-Nech to je už akokolvek, rozhodne by som videl chybu vo výchove tých deti.. Zdravý socializovaný rozum také niečo nemôže napadnúť.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

bohuzial je to trend dnesnej doby, tak isto ako s tyranim zvierat, dialo sa to vzdy, len nie v takej miere :( tak isto bola sikana, len nie v takej miere, robilo sa zle vzdy, ale cim dalej tym viac tieto veci zacinaju robit aj haranti
to ze henten zasran mal uz problemy s drogami... nema zmysel komentovat, je len smutne, ze taha na dno so sebou dalsich ludi :?
Napísať odpoveď