Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
lekoklatik
VIP
-bezdovodne ma dnes zmlatila banda ciganov a este mi aj vzali telefon
-okrem ineho som dostal prvy kopanec do hlavy v zivote a.... nic moc, cakal som prijemnejsi pocit, ked to robi tolko ludi...
+po vzoru bielych bratov (aryan angel mozno vie) si hned zajtra holim hlavu a vyrazam vyhladit celu romsku rasu, urcite su taki vsetci!
-okrem ineho som dostal prvy kopanec do hlavy v zivote a.... nic moc, cakal som prijemnejsi pocit, ked to robi tolko ludi...
+po vzoru bielych bratov (aryan angel mozno vie) si hned zajtra holim hlavu a vyrazam vyhladit celu romsku rasu, urcite su taki vsetci!
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
add ades - nie neboj sa, niesom Les v prevleceni, a tvoje idealy o tejto krajine ti brat nemienim. Ja som na SK nezanevrel, len bohuzial sa tu zhodou okolnosti veci pre mna malokedy vyvijaju dobrym smerom. Sorry, ale mentalita ludi tu mi nie je velmi blizka. Stretnut na ulici niekoho kto ma na perach usmev zacina byt hodne zriedkave.
-
den333
Professional
- Kontaktovať používateľa:
bud nebola na compe alebo fakt nema zaujem...mna tiez serie ked mi dakto pise vela mailov alebo RP a mu na nich neodpisujem...je to hlupost ked chce tak odpise urcite nepis viac mailov...Lub0$ napísal:![]()
boha, holka co s ami paci mi neodpisala ani na 4. email. sakra sakra sakra. Myslite si, ze to znamena, ze nezajem?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- som chory
- nesiel som hrat
- straaasne ma boli hlava
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional