neviem co by si robil keby ti ide internet normalne na sietovku by si preinstaloval sietovku ?eMPiko napísal:O tomto postupe mozem povedat ze funguje, sam som volakedy vyskusal. Nasledne som este preinstaloval ovladace na modem, takze sa mi Sietove Nastavenia vratili do normalu a frcalo vsetko ako malo.
Problemy s hamachi? Rieste tu!
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
ehm...tak dakujem vam teraz mi to uz nejde uplne, hlasi mi chybu ktoru mi ete nikdy neukazovalo na ta ale co uz ked ma nekto smoluDawn napísal:a keby si skusil preinstalovat hamachi?
Alebo skus jeden sposob, cim so ja vyriesil problem problem s hamachi...
Odinstaloval som, dal som si regedit a isiel som od vrchu F3...
hladal som slovo "hamachi"... kazdy najdeny som zmazal...
ked som presiel vsetko, tak som restartol pc, nainstalovat na novo a odvtedy s nim nemam problemy...
-
2janci2
Medium Professional
tak toto je pekna kktinkaeMPiko napísal:Riesenie:
Chod na Cinfigure hamachi (to ozubene koleso)> Preferences > System > Open Configuration Folder a vsetko co tam je vymaz, reinstall hamachi a ide to
-
G0lDiER_
King
mam problem:
ked vytvorim na CS Source server cez hamachi a ja mam ip 5.13.24.20 a kamarat 5.177.150.163 tak som sa docital ze treba vytvorit subor aliases a tam napisat 5.177.150.163 5.13.150.163 a tak som spravil a potom ked som spustil hamachi tak mi zobrazilo okno ktore je v prilohe....co dalej ?
ked vytvorim na CS Source server cez hamachi a ja mam ip 5.13.24.20 a kamarat 5.177.150.163 tak som sa docital ze treba vytvorit subor aliases a tam napisat 5.177.150.163 5.13.150.163 a tak som spravil a potom ked som spustil hamachi tak mi zobrazilo okno ktore je v prilohe....co dalej ?
thps4
caute .. neviete ako sa da cez hamachi hrat
Tony Hawk 4 ?
s kamaratom sme si obaja pustili hamachi, sme v jednej sieti, mame zelene bodky pri nicku, vypnuty firewall, ...
v hre dame Network play a jeden z nas da Host game a ma normalne vytvoreny server a je na nom (da sa to spoznat aj podla lagov
)
no ked sa chce pripojit druhy z nas.. to uz je problem..
ani po stlaceni Refreshu sa neukaze na LAN ziaden server
skusali sme dat aj Join IP ... napisali sme tam hamachi ip adresu v tvare 5.2.xx.xx.xx ... ale nic..
server sa nenasiel..
a uz naozaj nevieme ako sa navzajom pripojit..
viete niekto co s tym?
dakujem
Tony Hawk 4 ?
s kamaratom sme si obaja pustili hamachi, sme v jednej sieti, mame zelene bodky pri nicku, vypnuty firewall, ...
v hre dame Network play a jeden z nas da Host game a ma normalne vytvoreny server a je na nom (da sa to spoznat aj podla lagov
no ked sa chce pripojit druhy z nas.. to uz je problem..
ani po stlaceni Refreshu sa neukaze na LAN ziaden server
skusali sme dat aj Join IP ... napisali sme tam hamachi ip adresu v tvare 5.2.xx.xx.xx ... ale nic..
a uz naozaj nevieme ako sa navzajom pripojit..
viete niekto co s tym?
dakujem
Cafte mozno to tu uz niekto riesil, ale rada by bodla . . . chceme si zahrat W3 . . Hamachi ide
Problem: Ked vytvorim server v hre ja nie je ho vidno
Ked ho vytvori kamarat nie je ho vidno
Ked ho vytvori Tretia osoba je ho vidno
1. vsetky FW su vypnute
2. skusene na viacerych conectoch
3. riesenie????? ak existuje
Problem: Ked vytvorim server v hre ja nie je ho vidno
Ked ho vytvori kamarat nie je ho vidno
Ked ho vytvori Tretia osoba je ho vidno
1. vsetky FW su vypnute
2. skusene na viacerych conectoch
3. riesenie????? ak existuje