Vypnut monitor a repraky naraz s pc
Vypnut monitor a repraky naraz s pc
Da sa to nejako dosiahnut?Ze ked vypnem pc, vypne sa sam aj monitor aj repraky...A ci sa da ze ked zas zapnem pc, zapne sa monitor aj repro...Vdaka...(uz ma nebavy stale zapinat monitor aj repraky a zase vypinat ked vypnem pc..)
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
blazer
Professional
Kup si zastrcku kde je master a slave ako ja, v master mam zapojeny komp a v slave monitor a repraky. Ked sa vypne master vsetky slaves sa vypnu tiez.
nieco taketo
http://www.help.sk/index.php?main_page= ... ts_id=3173
podobnu mam ale ja tam mam len 1 master a 5 slaves
nieco taketo
Lenze neviem ci sme sa pochopili lebo neviem ci myslsi ked vypnes zastrcku alebo staci ked sa vypne pc....blazer napísal:Kup si zastrcku kde je master a slave ako ja, v master mam zapojeny komp a v slave monitor a repraky. Ked sa vypne master vsetky slaves sa vypnu tiez.
nieco taketo
Tomu zvukovemu systemu a hlavne monitoru iste prospieva taketo vypinanie na tvrdo..To ako keby si stale vytahoval kabel zo zasuvky pri zapnutom monitore..blazer napísal:Kup si zastrcku kde je master a slave ako ja, v master mam zapojeny komp a v slave monitor a repraky. Ked sa vypne master vsetky slaves sa vypnu tiez.
mysli vsak nato aky uvodny vyboj musi byt dodany zo siete aby sa ti to vsetko zaplo naraz, mal by si zapnutu pracku, vysavac alebo nieco s vyssim odberom a vtedy stlacil tlacitko na bedni, tak ti to vyrazi poistky
no ak stlacis tlacitko na monitore tak sa vypne iba displej no nejaka cast monitora je nadalej pod napatimblazer napísal:A co robi podla teba gombik na monitore?
-
blazer
Professional
Ok je to mozne s tym tlacitkom, uznavam, ale mam to tak uz rok a vsetko funguje. A myslim ze zapnutu pracku nebudes len tak vypinat s kompomSheep napísal:mysli vsak nato aky uvodny vyboj musi byt dodany zo siete aby sa ti to vsetko zaplo naraz, mal by si zapnutu pracku, vysavac alebo nieco s vyssim odberom a vtedy stlacil tlacitko na bedni, tak ti to vyrazi poistky
no ak stlacis tlacitko na monitore tak sa vypne iba displej no nejaka cast monitora je nadalej pod napatim
Este zvukovy system-no dajme tomu..Ale monitor by som tak urcite nevypinal..Ten gombik robi nieco uplne ine,ako ked to vytiahnes natvrdo..blazer napísal:Ok je to mozne s tym tlacitkom, uznavam, ale mam to tak uz rok a vsetko funguje. A myslim ze zapnutu pracku nebudes len tak vypinat s kompom![]()
To ze to robis rok a vsetko je ok,neznamena,ze to nemoze poskodit monitor..Ak ti raz odide-necuduj sa.
no ak to tak zapinas tak sa nic nedeje, no len ked uzavries obvod vtedy ked bude sinusovka na najvyssom bode tak vtedy ti ten monitor moze odist, ked ho zapinas iba tlacitkom tak skontroluje ci sa moze zapnut a zapne sa, ak si tlacitko stlacil v nevhodny okamih tak sa monitor nezapne a musis ho stlacit znova, urcite sa ti to uz staloblazer napísal:Ok je to mozne s tym tlacitkom, uznavam, ale mam to tak uz rok a vsetko funguje. A myslim ze zapnutu pracku nebudes len tak vypinat s kompom![]()
-
blazer
Professional
Nie este sa mi nestalo ze by sa monitor nezapol a to si myslim, ze je dost blbost, ked tak spravia nech sa zapne o tu pol sekundu neskor ked je polvlna v spravnom okamihu, ale to je jedno. Tak aspon repraky si tak moze datSheep napísal:no ak to tak zapinas tak sa nic nedeje, no len ked uzavries obvod vtedy ked bude sinusovka na najvyssom bode tak vtedy ti ten monitor moze odist, ked ho zapinas iba tlacitkom tak skontroluje ci sa moze zapnut a zapne sa, ak si tlacitko stlacil v nevhodny okamih tak sa monitor nezapne a musis ho stlacit znova, urcite sa ti to uz stalo, lenze ked je obvod v monitore uzavrety a vtedy do neho pustis prud tak moze sa stat ze nahoda je raz dva blbec
A ked mi odide monitor informujem vas
sanca ze ti monitor odide je velmi mala ale moze sa statblazer napísal:Nie este sa mi nestalo ze by sa monitor nezapol a to si myslim, ze je dost blbost, ked tak spravia nech sa zapne o tu pol sekundu neskor ked je polvlna v spravnom okamihu, ale to je jedno. Tak aspon repraky si tak moze dat
A ked mi odide monitor informujem vas