Vypnut monitor a repraky naraz s pc

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
1C3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Vypnut monitor a repraky naraz s pc

Príspevok od používateľa 1C3 »

Da sa to nejako dosiahnut?Ze ked vypnem pc, vypne sa sam aj monitor aj repraky...A ci sa da ze ked zas zapnem pc, zapne sa monitor aj repro...Vdaka...(uz ma nebavy stale zapinat monitor aj repraky a zase vypinat ked vypnem pc..)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

niekedy bol prepojeny momnitor s pc a ked sa vypal pc tak a jmonitor ale teraz t ouz nejdelebo kazdy mas samostatny sietovy kabel a s reprakmi uz to uz duplom nepojde :)
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Kup si zastrcku kde je master a slave ako ja, v master mam zapojeny komp a v slave monitor a repraky. Ked sa vypne master vsetky slaves sa vypnu tiez.

nieco taketo
http://www.help.sk/index.php?main_page= ... ts_id=3173

podobnu mam ale ja tam mam len 1 master a 5 slaves
1C3
Medium Professional
Medium Professional

blazer napísal:Kup si zastrcku kde je master a slave ako ja, v master mam zapojeny komp a v slave monitor a repraky. Ked sa vypne master vsetky slaves sa vypnu tiez.

nieco taketo
http://www.help.sk/index.php?main_page= ... ts_id=3173

podobnu mam ale ja tam mam len 1 master a 5 slaves
Lenze neviem ci sme sa pochopili lebo neviem ci myslsi ked vypnes zastrcku alebo staci ked sa vypne pc....
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Vypnutie PC urcite nestaci, musis vypnut celu zastrcku cervenym tlacidlom.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Vypnutie PC urcite nestaci, musis vypnut celu zastrcku cervenym tlacidlom.
Ano staci ked sa vypne PC ver tomu alebo nie ;)
Ked nejde komp vobec nejde zapnut monitor, jedine ze prepnem SlaveControl na Manual

mozem spravit video :D
1C3
Medium Professional
Medium Professional

No ved toho sa obavam ci musim vypnut aj cervenym talcidlom zastrcku...Alebo je furt zapnuta zasufka a len pc sa vypna tak jako
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

1C3 napísal:No ved toho sa obavam ci musim vypnut aj cervenym talcidlom zastrcku...Alebo je furt zapnuta zasufka a len pc sa vypna tak jako
Ano staci len vypnut PC ved to hovorim..
To cervene tlacidlo tam je na to, ze mas komp off a chces aj tak zapnut monitor tak ho musis najprv prepnut
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

1C3 napísal:No ved toho sa obavam ci musim vypnut aj cervenym talcidlom zastrcku...Alebo je furt zapnuta zasufka a len pc sa vypna tak jako
ty si zrejme nepochopil ze ta zastrcka ti automaticky vypne monitor aj repraky ked vypnes komp?
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

blazer napísal:Kup si zastrcku kde je master a slave ako ja, v master mam zapojeny komp a v slave monitor a repraky. Ked sa vypne master vsetky slaves sa vypnu tiez.
Tomu zvukovemu systemu a hlavne monitoru iste prospieva taketo vypinanie na tvrdo..To ako keby si stale vytahoval kabel zo zasuvky pri zapnutom monitore.. :roll:
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

dudo02 napísal:Tomu zvukovemu systemu a hlavne monitoru iste prospieva taketo vypinanie na tvrdo..To ako keby si stale vytahoval kabel zo zasuvky pri zapnutom monitore.. :roll:
A co robi podla teba gombik na monitore? :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

mysli vsak nato aky uvodny vyboj musi byt dodany zo siete aby sa ti to vsetko zaplo naraz, mal by si zapnutu pracku, vysavac alebo nieco s vyssim odberom a vtedy stlacil tlacitko na bedni, tak ti to vyrazi poistky :D
blazer napísal:A co robi podla teba gombik na monitore? :)
no ak stlacis tlacitko na monitore tak sa vypne iba displej no nejaka cast monitora je nadalej pod napatim
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Okej dik za rady....Zvazim to...
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:mysli vsak nato aky uvodny vyboj musi byt dodany zo siete aby sa ti to vsetko zaplo naraz, mal by si zapnutu pracku, vysavac alebo nieco s vyssim odberom a vtedy stlacil tlacitko na bedni, tak ti to vyrazi poistky :D
no ak stlacis tlacitko na monitore tak sa vypne iba displej no nejaka cast monitora je nadalej pod napatim
Ok je to mozne s tym tlacitkom, uznavam, ale mam to tak uz rok a vsetko funguje. A myslim ze zapnutu pracku nebudes len tak vypinat s kompom :roll: :lol:
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa shanoy »

ja som si kupil normalnu predlzovacku, s oranzovym gnoflikom, no a ked sa mi vypne komp, stalcim s nohou oranzove tlacidlo a mam vsetko vypate. Ma to aj taku vyhodu, ze napriklad v lete, ked su v noci burky, tak mas aj prepetovu ochranu.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

blazer napísal:Ok je to mozne s tym tlacitkom, uznavam, ale mam to tak uz rok a vsetko funguje. A myslim ze zapnutu pracku nebudes len tak vypinat s kompom :roll: :lol:
Este zvukovy system-no dajme tomu..Ale monitor by som tak urcite nevypinal..Ten gombik robi nieco uplne ine,ako ked to vytiahnes natvrdo..

To ze to robis rok a vsetko je ok,neznamena,ze to nemoze poskodit monitor..Ak ti raz odide-necuduj sa.
Sheep
Addict
Addict

blazer napísal:Ok je to mozne s tym tlacitkom, uznavam, ale mam to tak uz rok a vsetko funguje. A myslim ze zapnutu pracku nebudes len tak vypinat s kompom :roll: :lol:
no ak to tak zapinas tak sa nic nedeje, no len ked uzavries obvod vtedy ked bude sinusovka na najvyssom bode tak vtedy ti ten monitor moze odist, ked ho zapinas iba tlacitkom tak skontroluje ci sa moze zapnut a zapne sa, ak si tlacitko stlacil v nevhodny okamih tak sa monitor nezapne a musis ho stlacit znova, urcite sa ti to uz stalo :wink: , lenze ked je obvod v monitore uzavrety a vtedy do neho pustis prud tak moze sa stat ze nahoda je raz dva blbec :?
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:no ak to tak zapinas tak sa nic nedeje, no len ked uzavries obvod vtedy ked bude sinusovka na najvyssom bode tak vtedy ti ten monitor moze odist, ked ho zapinas iba tlacitkom tak skontroluje ci sa moze zapnut a zapne sa, ak si tlacitko stlacil v nevhodny okamih tak sa monitor nezapne a musis ho stlacit znova, urcite sa ti to uz stalo :wink: , lenze ked je obvod v monitore uzavrety a vtedy do neho pustis prud tak moze sa stat ze nahoda je raz dva blbec :?
Nie este sa mi nestalo ze by sa monitor nezapol a to si myslim, ze je dost blbost, ked tak spravia nech sa zapne o tu pol sekundu neskor ked je polvlna v spravnom okamihu, ale to je jedno. Tak aspon repraky si tak moze dat :)
A ked mi odide monitor informujem vas :P
Sheep
Addict
Addict

blazer napísal:Nie este sa mi nestalo ze by sa monitor nezapol a to si myslim, ze je dost blbost, ked tak spravia nech sa zapne o tu pol sekundu neskor ked je polvlna v spravnom okamihu, ale to je jedno. Tak aspon repraky si tak moze dat :)
A ked mi odide monitor informujem vas :P
sanca ze ti monitor odide je velmi mala ale moze sa stat
Napísať odpoveď