Motorka YUKI 125

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hannibal »

Teraz som akurat pozeral, ze uz su aj yuki 250 TR/SM ...tak to by sa uz celkom dalo....ale ta 125 je fakt urcena pre uplnych zaciatocnikov, alebo potom pre uz starsich jazdcov, ktory vyuzivaju motorku na cestu do roboty a pod....pre takych mierne pokrocilych by som to neodporucil fakt ten motor je slaby aj po otvoreni vyfuku ....nehovorim za by ich to zo zaciatku nebavilo, ale potom by hladali silnejsiu alternativu ....
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Hannibal napísal: Mozno od temy ale co hovorite na motorky znacky KTM ????
KTM je perfektnou volbou hlavne v oblasti motocrossu, ale velmi sa mi na nich pozdavaju aj motardy (supermoto) skoda ze KTM patri medzi najdrahsie znacky tu na Slovensku, ale ked si ju kupis si na 99% spokojny.
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

No neviem ci ma tu za to nezabijete ale moj nazor je na KTM asi takyto ....dobry motor nahovno ram a pod....neviem ale podla mna sa netaha na znacky ako yamaha a honda ...samozrejme ako v com...napr. Yamahy su preto daleko vpredu bo maju rovnaky pomer kvality ramu/konstrukcie a motoru ....co sa o KTM neda povedat...
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

MUrphy po prečítaní prvých príspevkov ti musím napísať pár vecí:Yuki je motorka z číny a čínske motorky všeobence nemajú moc dobrú povesť čo sa týka výkonu spoľahlivosti a pod. Ty si myslíš že keď má 180 na tachometri tak yuki ti dá 140?Ja čo to o 125ccm viem pretože sám jednu mám. Je to Husqvarna SM 125s a to je jedna z najlepších značiek a najlepších motoriek vo svojej kategŕoíí a pri otvorenom motore(2t) a s výfukom mi dá tak 150 max s vetrom a to je dvojtakt chladený vodou, ty čakáš od štvorktatku rovnakého objemu chladeným vzduchom 140? to by si možno iba s nejakým turbokitom dokázal, ak chceš poriadnu motorku našetri si a kúpi si niečo japonské, no nikdy nie čínske a jak tak kukám tak by si mal najskôr asi začať jazdiť na 50ke... :wink:
edit:murphy yuki nevyrába 4t v objeme 125ccm a ako si prišiel na to že 4takt menej vydrží ako 2t? práve naopak,a nehovorí sa tu o výdrži ale o spoľahlivosti motorov a celého kompletu ktorý yuki nemá
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Rixo, tak neviem, ale z odkazou, čo tam písali típci, čo ju mali kúpenú, tak na ňu hovorili len same dobré veci... tak prečo na to nadávaš, keď si ju podľa mňa ani nemal(resp. na nej nejazdil?...) :)
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Som rad ze niekto to MurphYmu znovu vysvetlil tak ako ja, Rixo je vidiet ze si zo spravneho mesta-Trnava :wink: :D
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ZitePunkom:vozil som sa na tom a vozievam sa na svojej husqvarne, som členom motoride klubu, tam je pár ľudí čo ju má a akurát dneska som čítal mal napríklad problém s yuki 200sm s prevodovkou,len taký príklad.Ani nehovorím že tá motorka musí byť dokonalá, samozrejme za tie peniaze ani byť nemôže, žiadna motorka nieje dokonalá, ale proste je to číňan a číňani sa porúchajú, ale aj nemusia môže byť akurát dobrý typ ktorý sa nemusí pokaziť hneď, okrem toho doma máme čínana a viem aké poruchy sú s tým najskôr so štartérom, ptom to bol automatický sýtič, ptotom to a to podobné kraviny, podotýkam že motorka je nová
PACO:čo si tým chcel povedať že som z Trnavy?nejak som to nepochopilb :D Trnava je najstaršie mesto tak klud :D:D:D
ale k teme-bolo mu to treba vysvetliť lebo niekdo mu povedal že yuki je najlepšia a najkaršia motorka a teraz si ju obhajuje, na jeho mieste by som spravil to že by som išiel do predajne tam by som si vyskúšal aj yuki,keeway, adamsmoto a potom suzuki, yamahu ktm a pod. keď si aj tak nakoniec kúpi tú yuki sm 125 s 9 koňami osobne prídem za ním a dám mu prviezť na mojej husqvarne aby videl či by sa oplatilo našetriť na kvalitu(moja husky stála cez 65000+nerátam opravy,papiere vybavovačky a pod, kupoval som po druhom majiteľovi a mal zlomený zadný kotúč a odpojenú smerovku a také prkottoni)

Edit://ešte sa chcem poďakovať "smelému" prispievateľovi karmy :)
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Len to ze aj ja som takmer z Trnavy :D
Rixo mas supermoto? Hod nejake fotky tvojej masinky pls :wink:
Inak nie kazdy chce kupovat ojazdene kvoli tym problemom, ako si mal ty s tou svojou a zasa nie kazdy ma na motorky typu yamaha, honda, suzuki....Preto sa radsej rozhodne pre toho cinana a myslim ze z tych cinanov je najlepsou volbou asi keeway, ktory ma najmenej poruchove motorky z ciny. Ale ak narazis na zly kus tak motorka bude viacej v servise ako na ceste a to sa moze stat aj pri motorkach z Japonska, Talianska ci Nemecka.
Kazdemu sa nieco paci a nieco nie a tento nazor niekomu len velmi tazko vytlcies z hlavy ak si mysli ze Yuki je naj moto na svete :) vsak MurphY :D
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

rixo napísal:MUrphy po prečítaní prvých príspevkov ti musím napísať pár vecí:Yuki je motorka z číny a čínske motorky všeobence nemajú moc dobrú povesť čo sa týka výkonu spoľahlivosti a pod. Ty si myslíš že keď má 180 na tachometri tak yuki ti dá 140?Ja čo to o 125ccm viem pretože sám jednu mám. Je to Husqvarna SM 125s a to je jedna z najlepších značiek a najlepších motoriek vo svojej kategŕoíí a pri otvorenom motore(2t) a s výfukom mi dá tak 150 max s vetrom a to je dvojtakt chladený vodou, ty čakáš od štvorktatku rovnakého objemu chladeným vzduchom 140? to by si možno iba s nejakým turbokitom dokázal, ak chceš poriadnu motorku našetri si a kúpi si niečo japonské, no nikdy nie čínske a jak tak kukám tak by si mal najskôr asi začať jazdiť na 50ke... :wink:
edit:murphy yuki nevyrába 4t v objeme 125ccm a ako si prišiel na to že 4takt menej vydrží ako 2t? práve naopak,a nehovorí sa tu o výdrži ale o spoľahlivosti motorov a celého kompletu ktorý yuki nemá
vseobecne.. hm pozeral si ten link co som postol ? co tam boli skusenosti.. ja som este cinana neco nad 125 nemal takze nemozem hovorit..lol nikdo nehovoril ze yuki ma na tachometri 180 a da tolko..jooj no dobre..sorry ze som prehanal ze da tolko..staci vam ? hlavne tebe paco..lol zase nevies co hovoris..keeway ked je lepsi ako yuki tak tie tvoje nazory ti fakt neberem..rixo ma SM tak on ma urcite viac skusenosti jak ty..vies ja som bol v tom ked do cinskeho skutra mozes dat nitro a zvysi ti to az o 5 koni tak preco ne YUKI SM zvysit tiez o par konov ked sa povymenia vsetko seriovej cinskej za neco kvalitne..
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Pri cinskych motorkach ide prave o to ze su take lacne a dostupne takmer kazdemu, ak by menil vsetko seriove to si moze rovno kupit Yamahu alebo nieco podobne.
Do cinskeho skutra mozes dat nitro, ale to je uplne nieco ine ako ked pomenis seriove diely. S nitrom mozes ratat ze ti odide tesnenie, mozno hlava valca, kluka ak nevymenis za kvalitnejsiu....nehovoriac o cene.

//Velmi pekna motorecka Rixo
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

PACO: samozrejme ak niesú prostriedky tak hento, ale ja som tiež nemal prostriedky a som si našetril a mám toto radšej som počkal ako bych mal mať číňana, foto dám zachvíľu

foto:

Kód: Vybrať všetko

http://img525.imageshack.us/img525/6779/pic2875uv7.jpg

Kód: Vybrať všetko

http://img150.imageshack.us/img150/5563/pic2874at8.jpg
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Murphy-ak by si chcel naozaj úpravy a mal by si veľa peňazí tak ti skúsim napíasť čo by sa dalo kúpiť:neviem to presne hovorím všeobecne neviem či na číňanov sú tie diely,v prvom rade a najľahšiu vec čo môžeš zmeniť je výfuk ak bude úplne vykuchaný tak ti pridá možno 2 kone, pootm by sa mohol urobiť výbrus väčší piest,odľahčiť diely, navariť viac rebier pre väčšie chladenie,ostrú vačku na mieru(cca 7000,-sk),dokopy by ti to pridalo asi 10 koní aj to pochybujem a stálo by ťa to cez 40000 cca, najhoršie na tom je že je to chladené vzduchom a je to 4t ak chceš výkon a chceš sa vyblázniť hľadaj 125ccm 2t chladené vodou, ak chceš výdrž dlhé pokojné jazdy kde nemusíš čakať od motoru žiadnu odozvu tak ber 4t 125ccm chladený vzduchom
možno by si tam mohol dať aj turbo no neviem či by pomohol aj kovaný piest a väčší karbec:D:D:D:D
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no aj nitro :)..dobre pochopil som to..ze cinanov endura atd je zbytocne tuningovat..
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Nielen zbatočné ale aj drahé a časovo namáhavé, a ak si to chcel kôli tomu že tam je 4t moror tak hľadaj niečo ako derbi senda 125 4t, alebo MZ 125 SM to je pekná moto sú troošku drahšie, ale ak si našetríš nejaký peniaz naviac a vudeš dlho hľadať na nete v inzerciách tak naatrafíš celkom určite na tú správnu odporúčam www.mobile.de alebo .com, ja som tú svoju hľadal asi pol roka
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

A co povedat na zaver ?
Ja by som jednoznacne upustil od kupi cinskej motorky... radsej pockat a nasporit a kupit nejakeho japonca (Yamaha, Honda, Kawasaki, Suzuki) alebo pripadne nejaku europ. znacku (Husqarna alebo Husaberg ::)) to by bolo asi vsetko....
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Motorka YUKI 125

Tak chlapci, Husqvarnu SMS som vymenil za Husqvarnu SMR 510 2008 :lol: :lol: :smt049
Obrázok

Obrázok
:twisted:
Murphy: SMS je na predaj za 2000:)
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

fuha vyzera to dobre...velka peknych km :)
Drunkenmonkey
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Drunkenmonkey »

No pridam sa aj ked je to starsia diskusia, ja yukinu mam, konkretne 125 RS, zatial som velmi spokojny, nic neodislo nic sa neklepe motor bezi krasne a hladko , ide okolo 115 max ( tolko som isiel ja na rovinke, ale zalezi dost od vahy jazdca a sirky ramien samozrejme ) dizajnovo je jednoducho uzasna, ale to je uz vec vkusu, je velmi dobre ovladatelna a naozaj s nou niesu zatial ( zaklopem) ziadne problem... Ked som ju kupoval dost som sa bal, nakolko som cital vela prispevkov od roznych inteligentov co citali dalsie prispevky od dalsich atd. a motorku videli max. tak na obrazku... teraz to nelutujem vobec ze som ju zobral aj ked som chcel varadero , ale neboli peniazky :( ja by som sa tych motoriek urcite nebal, len to treba poriadne zabehnut a motor bezi hladucko, avsak pozor na servis, niesu bohvieako presny a spolahlivy, ( aspon tu u nas ) :D jedine co by som jej vytkol su ziarovky ( slabe) cinske gumy ktore by som odporucil vymenit ak chcete jazdit trosku sportovejsie ( su hrozne tvrde a v zakrutach neiste) a trosku vyklepane budiky pri vacsich rychlostiach, inak nic...
Napísať odpoveď