Zalubila sa do nespravneho ?:D

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ANiMO
Novice
Novice

Zalubila sa do nespravneho ?:D

Príspevok od používateľa ANiMO »

Jednej babe sa celkom zapacil jeden chalan :P (keby som baba sa jej ani necudujem) :D :D no a proste tak to ide rozpravaju sa zatial normalne on o tom vie , a tak ona smeruje k tomu aby spolu chodili, len on moc nechce :D teda v podstate nechce vobec, ale zase chce aby boli len kamosi (klise) tak co ma robit ?:D ::???? Raz pride k tej otazke :D a tak narovinu neee ?:D
wolodo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

on sa k nej nesmie spravat ako k nejakemu objektu ale ako ku kamaratke a davat najavo ze len kamaratstvo.....
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Booohhaca proste pridem a poviem nieco ked som hanblivejsia povaha ze "nechcem sa nejak viazat lebo som sa sklamal" alebo ak som priama povaha tak "sorry dievca ostaneme kamarati"
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hmm dve témy a oboje o inom len nie o sebe :PP
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Soviet napísal:hmm dve témy a oboje o inom len nie o sebe :PP
asi tak :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Chalan nech babu zbytočne nenamotáva - pravda do očí bolí menej, ako zrútené nádeje.
Otázkou je, či má na to chalan odvahu. Ďalšia vec je, že pokiaľ chalanovi na nej záleží, tak by si tou priamou odpoveďou zrejme pokazil to čo chce (alebo aspoň vraví) - kamarátstvo. Takže z toho bude musieť vykľučkovať.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Myslim ze ak jej moc nebude davat na javo ze ma zaujem nebudem s nou flirtovat prehnane sa jej venovat , byt s nou viac ak s inymi kamaratkami tak dievca aj same pochopi .... proste nesmie prekrocit tu hranicu po kade je to kamarastvo .. respektive ak je dievca zahladena a bude dalej a dalej snivat len o nom tak potom je ten rozhovor jasna moznost a to ci ostanu kamarati uz stoji len na tom ako jej to poda ze nema zaujem ................
Napísať odpoveď