Zalubila sa do nespravneho ?:D
Zalubila sa do nespravneho ?:D
Jednej babe sa celkom zapacil jeden chalan
(keby som baba sa jej ani necudujem)
no a proste tak to ide rozpravaju sa zatial normalne on o tom vie , a tak ona smeruje k tomu aby spolu chodili, len on moc nechce
teda v podstate nechce vobec, ale zase chce aby boli len kamosi (klise) tak co ma robit ?:D ::???? Raz pride k tej otazke
a tak narovinu neee ?:D
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Chalan nech babu zbytočne nenamotáva - pravda do očí bolí menej, ako zrútené nádeje.
Otázkou je, či má na to chalan odvahu. Ďalšia vec je, že pokiaľ chalanovi na nej záleží, tak by si tou priamou odpoveďou zrejme pokazil to čo chce (alebo aspoň vraví) - kamarátstvo. Takže z toho bude musieť vykľučkovať.
Otázkou je, či má na to chalan odvahu. Ďalšia vec je, že pokiaľ chalanovi na nej záleží, tak by si tou priamou odpoveďou zrejme pokazil to čo chce (alebo aspoň vraví) - kamarátstvo. Takže z toho bude musieť vykľučkovať.
Myslim ze ak jej moc nebude davat na javo ze ma zaujem nebudem s nou flirtovat prehnane sa jej venovat , byt s nou viac ak s inymi kamaratkami tak dievca aj same pochopi .... proste nesmie prekrocit tu hranicu po kade je to kamarastvo .. respektive ak je dievca zahladena a bude dalej a dalej snivat len o nom tak potom je ten rozhovor jasna moznost a to ci ostanu kamarati uz stoji len na tom ako jej to poda ze nema zaujem ................