Co dalej ak to vo vztahu neklape ?
to je sice vsetko pekne..lenze pekne prechadzky mozes mat aj ked vam to neklape..staci ze mala dobry den tak vam to vyslo..lenze ak vam to neklape uz dlhsi cas,radsej by som to skoncil v dobrom,normalne pokecat a tak..skoncit to a asponat ako kamarati a nie cakat az sa pohadate a uz ju nebudes mat ani ako kamaratku. 
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
to sa lahsie hovori ako konaflasch napísal:to je sice vsetko pekne..lenze pekne prechadzky mozes mat aj ked vam to neklape..staci ze mala dobry den tak vam to vyslo..lenze ak vam to neklape uz dlhsi cas,radsej by som to skoncil v dobrom,normalne pokecat a tak..skoncit to a asponat ako kamarati a nie cakat az sa pohadate a uz ju nebudes mat ani ako kamaratku.
-
zuzkazuzka
VIP
Keď už po takej krátkej dobe cítiš, že ju máš rád stále menej a menej, hádate sa, vaša komunikácia prebieha najmä cez net a SMS, normálne sa nestretnete a neporozprávate - nemá to cenu. Práve prvé mesiace vzťahu sú tie najkrajšie a u vás je to presne naopak.
Z pohľadu nezainteresovaného človeka - riešením je rozchod. A to ešte teraz, kým sa na to nenakopí ďalších X vecí a bude to pre oboch ešte bolestivejšie.
Z pohľadu nezainteresovaného človeka - riešením je rozchod. A to ešte teraz, kým sa na to nenakopí ďalších X vecí a bude to pre oboch ešte bolestivejšie.
vztah
No pripisem sem aj ja svoju skusenost.. Mam uzasnu babenu a velmi sa lubime. ja budem mat 17, ona ma 15, a sme spolu za par dni 7 mesiacov.. Asi dva mesiace dozadu sme mali obdobie kedy sme sa posledne dni vkuse hadali a prestaval som si verit, zacinal myslet nato ze to moze skoncit rozchodom a citil ze nieco nie je v poriadku. Bolo to ako na noze, nase rozhovory na bode mrazu, ziadny usmev, nic.
Ale nakoniec sme sa dohodli, stretli sme sa a porozpravali sa fakt uprimne a hladali riesenie. Urobili sme obaja par kompromisov a zmien, a odvtedy je vsetko zasa v poriadku, este krajsie ako na zaciatku vztahu lebo doslo to do novej etapy to je jasne. Sme posilneni a niekedy ked sa porozpravame o tomto tak si to obaja povieme. Ze sa lubime a obaja sme radi ze takto sme to vtedy vyriesili a dodalo nam to silu.
Aj ked to nemusi byt tak vzdy, pretoze tiez som si myslel urcite chvile ze to moze skoncit rozchodom a prezival rovnake myslienky, a ona asi tiez.
Ale nakoniec sme sa dohodli, stretli sme sa a porozpravali sa fakt uprimne a hladali riesenie. Urobili sme obaja par kompromisov a zmien, a odvtedy je vsetko zasa v poriadku, este krajsie ako na zaciatku vztahu lebo doslo to do novej etapy to je jasne. Sme posilneni a niekedy ked sa porozpravame o tomto tak si to obaja povieme. Ze sa lubime a obaja sme radi ze takto sme to vtedy vyriesili a dodalo nam to silu.
Aj ked to nemusi byt tak vzdy, pretoze tiez som si myslel urcite chvile ze to moze skoncit rozchodom a prezival rovnake myslienky, a ona asi tiez.
-
pinacolada
Guru wannabe
No mam skoro podobny problem s priatelkou sme spolu uz rok a skroo 8 mesiacov ale ja mam pocit ze to uz neni medzi nami ako predtym viem ze po case city ochladnu ale ona je stale zamilovana a ja neviem ako jej mam povedat ze tento vztah uz nema zmysle vzdy ked sa snazim jej to povedat zacne plakat a ja proste nemozem ju vidiet plakat a dame si vzdy dohromady aj ked to vydrzi len chvilku pokial sa ma nezacne vypytovat co knej presne citim a ked jej poviem ze sam neviem presne a tak zas zacne plakat.
Mate daku good radu pls?
THX
Mate daku good radu pls?
THX
-
midnight_man
Guru
Bud chlap, Ak jej nieco chces povedat, POVEDZ JEJ TO. Bez ohladu na to co to sposobi. Nebud ako ony a nenatahuj to ako zuvacku,,Len ju tym trapis a v konecnom dosledku aj sameho seba...ateista napísal:No mam skoro podobny problem s priatelkou sme spolu uz rok a skroo 8 mesiacov ale ja mam pocit ze to uz neni medzi nami ako predtym viem ze po case city ochladnu ale ona je stale zamilovana a ja neviem ako jej mam povedat ze tento vztah uz nema zmysle vzdy ked sa snazim jej to povedat zacne plakat a ja proste nemozem ju vidiet plakat a dame si vzdy dohromady aj ked to vydrzi len chvilku pokial sa ma nezacne vypytovat co knej presne citim a ked jej poviem ze sam neviem presne a tak zas zacne plakat.
Mate daku good radu pls?
THX
midnight_man:
ide oto ze som raz tak pokazil jednemu dievcatu zivot som jej povedal ze v horoskope stalo ze si mam uzivat /viem bola to kkt ale bol som dost mlady a nevedel som co sa stane/ od vtedy som si povedal ze nikdy viac nedam dievcatu kopacky a chcem to splnit /priatelku co mam je velmi pekna,mila ale proste caro vyprchalo a bojim sa jej to povedat bo neviem co presne sa stane ked jej to poviem/
ide oto ze som raz tak pokazil jednemu dievcatu zivot som jej povedal ze v horoskope stalo ze si mam uzivat /viem bola to kkt ale bol som dost mlady a nevedel som co sa stane/ od vtedy som si povedal ze nikdy viac nedam dievcatu kopacky a chcem to splnit /priatelku co mam je velmi pekna,mila ale proste caro vyprchalo a bojim sa jej to povedat bo neviem co presne sa stane ked jej to poviem/
-
midnight_man
Guru
vies, ak si uvazil za a proti a vyslo ti s toho ze je na case to skoncit, najlepsie bude ak jej to povies narovinu, nebudes jej pisat..utesovat ju a podobne... sice tazke...tvrde..ale ucinneateista napísal:midnight_man: