EDIT: popripade napiste aj oblubene kapely
EDIT2: nazov temy upraveny
jj presne ako s hip-hopomGothaR napísal:Nemusim ziadny hardcore, neda sa na to tancovat, neda sa pri tom oddychovat, neda sa pri tom pracovat = nechapem zmysel
Hiphop moze mat tiez nieco do seba, ale take albumy treba dokladne hladatAXO napísal:jj presne ako s hip-hopomsry za offtopic
ja pocuvam hardstyle, nema to daleko od hardcore, ale je to zvucnejsie a podstatne viac textov
teraz som si este spomenul ked si napisal ze treba hladat dobry hip hop...GothaR napísal:Hiphop moze mat tiez nieco do seba, ale take albumy treba dokladne hladat
Hardstyle mam rad aj ja, je taky rytmicky, hardcore je len bum bum bum rychlo za sebou.
Tancovat sa netancuje, ale poriadna pogovacka to je ono... A da sa pri tom paradne odreagovat...GothaR napísal:Nemusim ziadny hardcore, neda sa na to tancovat, neda sa pri tom oddychovat, neda sa pri tom pracovat = nechapem zmysel
Myslim HC z punkumyslis hardcore z metalu, alebo hardcore z "techna"
Pri HC máš snáď na mysli mosh(ing), nie pogo.BullyBoy napísal:Tancovat sa netancuje, ale poriadna pogovacka to je ono... A da sa pri tom paradne odreagovat...