F.A. Premier league
Tiez si to myslim, ale urcite este dost napovie zapas medzi Manchestrom a Arsenalom, a hlavne Chelsea a ManchesterSajmon napísal:Osobne si myslim, aj ked som fanusik Arsenalu, ze titul uz neziskaju... Vsetko to zacalo zbytocnymi remizami :X
Vcerajsim zapasom asi len tolko ze na moje prekvapenie to boli pomerne kvalitne a atratkivne dueli hlavne ten Chelsea a Arsenal, lebo v takychto zapasoch to je viac menej o otukavani a opatrnosti.
V prvom zapase bol vitz zasluzeny, v druhom by to az tak iste neni ale Chelsea bola v zavere predsa o nieco lepsia, zapricinilo to aj pre mna nepochopitelne stiahnutie sa Arsenalu do obrany.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
No vypadá to tak, že najväčšiu šancu získať titul má ManU - klub, ktorému fandím od svojich cca. 8-9 rokov...
http://www.youtube.com/watch?v=D4T3g4gGqHQ
http://www.youtube.com/watch?v=D4T3g4gGqHQ
No to by som si tiez nebol taky isty, nie ze by som neveril v silu manchestru ale uz moc vela zapasov vyhravaju a niekde urcite zakopnu. A prave v tomot zapase uz Arsenal nebude mat co stratit, naopak Manchester ano, na hracov bude vystaveny vacsi tlak.heLLhole napísal:no tak mozno na tom stamford bridge nevyhraju, ale arsenal doma porazia
Momentalne je, ale Cheslea ma furt to neuveritlne stastie ktore im stale zostalo aj po odchode toho dementa Mourinha, a to moze rozhodnut. Ale myslim si ze este je predcasne o tom hovorit, pred tym zapasom uz kludne moze byt rozhodnute, podobne ako minuly rok.Drago napísal:Kdeze Smile Celza pride o svoju dlhociznu domacu neporazitelnost s Manchestrom, momentalne maju oba timy dobru formu, ale Manchester je predsa len lepsi
-
Deejay-LoLo
Amateur
aha tak taylor si doma kukol noviny zaskrtol si cigansku hlavu eduarda a isel mu zlomint nohu do zapasuDeejay-LoLo napísal:Pretoze Diaby nefauloval tak, aby superovi polamal nohu ty inteligent...
Teda, ak narazas na to,co povedal po tom hnusnom Taylorovom faule
pan francuzky slepec vam vsetky balamuti hlavy...
-
P41NK1LL3R
Light Professional
No, keďže som včera zápas (ManU - AVilla) pozeral až od cca. 75 min., aj to na internete (s biednou stabilitou...), tak som si dnes pozrel "záznam" na youtube a...
...bolo to opäť gala-predstavenie C. Ronalda... či už jeho pätička alebo 2 skvelé gólove prihrávky...
+ Rooney je opäť v streleckej forme.
Glory Glory Man United.
...bolo to opäť gala-predstavenie C. Ronalda... či už jeho pätička alebo 2 skvelé gólove prihrávky...
+ Rooney je opäť v streleckej forme.
Glory Glory Man United.