Čo ta motivuje k životu?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

spike97 napísal:To ťa motivuje k životu???to skôr motivuje rýchlu smrť a nie život :?

Mňa motivuje rýchla jazda v Mitsubishi Lancer Evo IX 8)
otazocka, ty mas Mitsu evo IX?
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

SchYzo napísal:otazocka, ty mas Mitsu evo IX?
:lol: Bol by som rád...ale keby som mal bývať aj na ulici,tak si také auto kúpim.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

spike97 napísal::lol: Bol by som rád...ale keby som mal bývať aj na ulici,tak si také auto kúpim.
a to je vsetko co ta motivuje k zivotu? je to sice pekne ale ja tiez nezijem len koli tomu ze si chcem raz kupit mitsu 3000gt heh...ale neva hlavne ze ta to drzi pri zivote :D :)
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

uplink napísal:zivot samotny.
Si mi to zobral s ust :) Zivot samotny musi byt dostatocnou motivaciou, aby sme ho zili na plno a po svojom. Inak to nema cenu.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

slavo120 napísal:I tak väcsina z nas len existuje :D :( ..... jaaaaa osobne neivem co ma motivuje ved uz len to samotne ze zijem by ma malo posuvat stale v pred a mal by som si to cenit .................
So slovom existovat opatrne, zapodieva sa nim filozoficky smer existencializmus a je to celkom hlboka zalezitost [aj ked je to stale len kopa zvastov a drbov od roznych autorov]. Ked niekto existuje, je blizko skutocnemu Zivotu, myslel si skor ze vacsina z nas len preziva? Ak ano, mas pravdu. Ludia prezivaju, zo dna na den, ziju pre plytke blbosti a cliche veci. Vztahy, rodina, kariera, nieco dosiahnut, alebo tu nieco po sebe nechat nic svetoborne. Kto naozaj zije Zivot, tak ako to bolo mienene na pociatku, ten je vitaz, ale takych je malicko. Samotny Zivot ak je zity a nie len prezivany sa zapisuje do sveta, bez toho, aby clovek nieco dokazoval svojou existenciou. Clovek jednoducho musi dovolit Zivotu, aby sa dokazal na nom, skrze neho, to je vsetko. Ale zistit ako...no to je na dlhsie.
moj bracho napísal:Rastlina, clovek, zviera - kazdy sa prejavuje inak, kazdy vnima veci inak, ale v kazdom je rovnaky zivot. Na pociatku sme vsetci boli bytostami, prejavmi zivota a skrze nas zivot aj prudil, ale potom clovek zatuzil po poznani a vtedy sa stal clovekom a prestal byt bytostou. zacal zit pre seba, sebe a v sebe.
b inspired.

P.S.: Ja osobne zatial len prezivam...heh. Este stale neviem ako zit zivot.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

ja som zvedavy, co bude dalej. ako sa veci vyvinu. co sa zmeni. takze ma motivuje zvedavost :)
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

priatelka, ked priatelka nebude tak asi ani ja uz nebudem...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Mojou motivaciou su ludia s ktorymi sa citim dobre potom Break-Dance a láska hlavne :wink: ale najviac priatelia :)
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

SchYzo napísal:a to je vsetko co ta motivuje k zivotu? je to sice pekne ale ja tiez nezijem len koli tomu ze si chcem raz kupit mitsu 3000gt heh...ale neva hlavne ze ta to drzi pri zivote :D :)
No jasné,že nie len to,ale nebudem tu to isté písať ako každý iní,že samotný život,priatelia a tak...
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

myslim ze mna motivuje nadej presne ako mikiho690 kazdy den verim v to ze sa splni vsetko to co chcem a pre tie veci robim maximum vkuse rozmyslam nad tym ze co zo mna bude a verim ze nedopadnem zle verim v to ze v buducnosti sa budem zivit futbalom a robim pre to vsetko motivuje ma nadej a viera v to ze daco dokazem robim preto maximum fakt a ked to nevyjde tak si aspon mozem povedat ze som preto spravil vsetko a vtedy mi to vadit nebude myslim si ze nadej a viera je ta spravna motivacia a netreba sa vzdavat a robit pre to maximum
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

priatelka,buduce zamestnanie, akcie , zabavy po veceroch, krasy prirody niekedy :D .chaty,rodina samozrejme,elektronika,internet,hojko atd. :D ale troska zartu treba nee ? :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

spike97 napísal:To ťa motivuje k životu???to skôr motivuje rýchlu smrť a nie život :?
Nepochopil si to. Keby chcem vediet, aka je smrt, tak sa to da zistit hned a rychlo, nie? Myslel som to tak, ze na konci svojho zivota sa chcem pozriet za seba a povedat si, ze stalo to za to, ze to malo zmysel. Ze po mne ostalo nieco co stoji za to. Nieco, co pomohlo, resp. pomoze inym. A je jedno v akom zmysle. To je to, co ma motivuje.
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

kamarati, laska, zabava, praca mnoho veci... proste zivot a vsetko pozitivne
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

Láska zahrňuje vieru, bez ktorej sa stáva svojmocným činom, sama sa ruší a stáva sa sebaospravedlnením: Viera a láska sa vzájomne podmieňujú a vyžadujú.
Ak myslíme všeobecne lásku ako takú je to ten najkrajší pud v každom slova zmysle.
Jedine láskou uveríme a dokážeme veriť v niečo vyššie.
Ja každé ráno rozmýšľam nad tým ako zas nestihnem autobus a ako ma zas nepustí vrátnička do školy ako zas zbabrem písomku atd. Myslím že je to nesprávny postoj a už len ak sa zamyslíme buďme nesmierne radi a ďakujme tomu ktorému eríme za existenciu a ani na zlomok sekundy neuvažujme nad tým že život nemá zmysel.
Niesme tu len náhodou odkopnutý ale máme vopred daný zmysel len ho treba nájsť. Ako je napísane v múdrej knihe kto hľadá ten nájde. Snažme sa hladat...... 8)
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Túžba odhaliť všetky svoje možnosti a zároveň pocit, že sa to nedozviem...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Láska, všetky radosti, ktoré denno denne prežívam.. to, že zajtra bude predsa ešte o niečo lepší, ako včera..
A k tomu, že prečo sa zamýšlať nad tým, žijem...zopárkrát som to skúsil...a prichádzal som na zvláštne a príliš jednoduché veci...takže radšej sa nad tým vôbec nezamýšlam a teším sa z toho, čo mi ponúka život teraz...
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

fizz napísal:Preco nieco hladat, robit, na niecom pracovat ked koniec bude nepochybne rovnaky?
No ide o to aby si na tomto svete nieco zanechala ci nie? Ci iba zomriet a nikto si uz na teba nikdy nespomenie? Koniec bude rovnaky, to mas pravdu, ale po konci to bude ine (aj ked tebe to vlastne uz moze byt jedno). Nechces spravit nieco dobre pre tento svet, nieco pre seba, svojich blizkych, aby si si pri konci mohla povedat ze si si zila svoj zivot tak ako si chcela a spravila vsetko co chcela, o com si snivala, tak aby si ta ludia pamatali v dobrom? Neviem ako vy, ale ja nechcem aby po smrti po mne ostal iba tento nick na hojkovi :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

theBliZZard napísal:No ide o to aby si na tomto svete nieco zanechala ci nie? Ci iba zomriet a nikto si uz na teba nikdy nespomenie? Koniec bude rovnaky, to mas pravdu, ale po konci to bude ine (aj ked tebe to vlastne uz moze byt jedno). Nechces spravit nieco dobre pre tento svet, nieco pre seba, svojich blizkych, aby si si pri konci mohla povedat ze si si zila svoj zivot tak ako si chcela a spravila vsetko co chcela, o com si snivala, tak aby si ta ludia pamatali v dobrom? Neviem ako vy, ale ja nechcem aby po smrti po mne ostal iba tento nick na hojkovi :)
Aj ked budem zit neviem ako paradne, neviem ako velmi zmenim svet a budem proste suprovy, nikdy si nepoviem ze zil som super zivot pretoze

1. nebudem vediet kedy zomriem
2. rozpravat nieco take mi pride este drsnejsie, povedat "zil som fajn, budu na mna pamatat a teraz mozem skapat" je trocha protichodne nie?

...uvedomte sa sakra...

Ja nezijem preto aby na mna niekto spominal, ci cital v nejakej ucebnici alebo na internete. Cize si zijem jak ja chcem nie tak aby po mojej smrti o mne rozpravali, to mi je ukradnute. :wink:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Lebo chcem vediet ako dopadnem, ci sa mi zadari alebo nie :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

mozno to bude zniet pesimisticky alebo cliche, ale mna nemotivuje nic. neviem ci mozem spravne pomenovat moje fungovanie ako prezivanie, ale asi to tak bude.
prosto rano vstanem a idem do roboty. nie ze by ma to nejak naplnalo, ale ked chcem prezit tak musim robit. vystriedal som par flekov ale ziaden ma nejak dusevne nenaplnal.
tak isto vztahy alebo priatelia, mam skvelych kamaratov ci kamosky, ale som skor vlk samotar. nebranim sa vybehnut s nimi von, vzdy sa bavime, ale ze by som ich tahaval von ja, to nehrozi.
v podstate momentalne nemam absolutne ziadnu motivaciu, nic co by ma tlacilo dopredu, nesnazim sa byt riaditelom sveta, sefom vo firme, ci zamestnancom mesiaca... prosto ako kamarat hovori, "Som vyznavacom MFP kultury, som mamp*cista" :D
:?
Napísať odpoveď