Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

No tak tento album ma sklamal, urcite je to lepsie ako ostatne nove veci, co som pocul, ale zas sklzlo to ku kope vulgarizmov, ktore tam nepasuju. Som z toho uprimne smutny, co uz...Dobre rano ostava u mna #1
Napriklad track Kur*a hrdy ma celkom fajn text, ale preco musi byt v refrene slovo kurv*?
PS: ale su tam aj dobre veci, zatial mam iba kritiku, pocuvam to prvykrat, postupne sa asi chytim :)
dobry text ma aj "Toto je to co sme chceli" a celkovo tam ma miestami dobre myslienky :)
//andelicku muj straznicku opatruj moje pero.... wtf? ako mohol Vec toto dovolit?
rockonhustla
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa rockonhustla »

GothaR napísal:No tak tento album ma sklamal, urcite je to lepsie ako ostatne nove veci, co som pocul, ale zas sklzlo to ku kope vulgarizmov, ktore tam nepasuju. Som z toho uprimne smutny, co uz...Dobre rano ostava u mna #1
Napriklad track Kur*a hrdy ma celkom fajn text, ale preco musi byt v refrene slovo kurv*?
PS: ale su tam aj dobre veci, zatial mam iba kritiku, pocuvam to prvykrat, postupne sa asi chytim :)
dobry text ma aj "Toto je to co sme chceli" a celkovo tam ma miestami dobre myslienky :)
//andelicku muj straznicku opatruj moje pero.... wtf? ako mohol Vec toto dovolit?
Neznasam Supercroo a tie ich dementne texty, ti by mi na tom albume vobec nechybali, keby tam neboli.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

rockonhustla napísal:Neznasam Supercroo a tie ich dementne texty, ti by mi na tom albume vobec nechybali, keby tam neboli.
Ved to, cudujem sa, ze ich Vec prijal s tymi textami na svoj album.
rockonhustla
Light Star
Light Star

P41NK1LL3R napísal:Ehm; rap, najmä slovenský počúvam (počúval som) často, skôr ale staršie veci, pretože od "Reč naša" nič lepšie nevyšlo...
Snáď ešte projekty ako Modré hory...
Ale nový album Vec-a je príjemným, aspoň malým vybočením z (podľa mna) regresu na scéne...
No asi uz nevzniknu na Slovensku take albumy co budem tolko krat pocuvat, ako tie 2 od NS, tie su pre mna proste top slovenskej historie.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

rockonhustla napísal:No asi uz nevzniknu na Slovensku take albumy co budem tolko krat pocuvat, ako tie 2 od NS, tie su pre mna proste top slovenskej historie.
Tak, tak. + snáď ešte staré Zvuky ("technika" a pod. nie, ale stále sa texty počúvať dajú...)
v poslednom čase ma práve zaujali spomínané Modré hory...
a v česku Básnici před mikrofonem - BPM ...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

A co Trosky ? :)
rockonhustla
Light Star
Light Star

Indigo napísal:A co Trosky ? :)
Trosky boli este predtym, ako mali NS tie albumy.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Indigo napísal:A co Trosky ? :)
A samozrejme Trosky '97... stále sa tam dajú nájsť texty, ktorým sa už dnes nikto nepribližuje... + vtip a nadhľad ...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

rockonhustla napísal:Neznasam Supercroo a tie ich dementne texty, ti by mi na tom albume vobec nechybali, keby tam neboli.
kunda bez mozgu je jak playstion bez dualshocku.. nahodou ja sa nekedy na SC celkom haluzim..
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Bol by som zvedavy, ze v ktorom tracku je podla vas najlepsie opisane jak to v zivote chodi? Dajte dake navrhy co sa vam najviac lubi mozno pritrafim na nieco co som nepocul a bude to moj dalsi hit :D lebo mne sa pacia take tracky celkovo o zivote... Ale skuste davat iba slovenske al. ceske :D

Pre mna je najlepsi track uz dost dlho a az doteraz Nazov Stavby - Stattanuti :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Patyk napísal:Bol by som zvedavy, ze v ktorom tracku je podla vas najlepsie opisane jak to v zivote chodi? Dajte dake navrhy co sa vam najviac lubi mozno pritrafim na nieco co som nepocul a bude to moj dalsi hit :D lebo mne sa pacia take tracky celkovo o zivote... Ale skuste davat iba slovenske al. ceske :D

Pre mna je najlepsi track uz dost dlho a az doteraz Nazov Stavby - Stattanuti :)
Zlá strava - Na východ od raja ... až to samozrejme pochopiš :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

počuj Digital..nejsi ty náhodou člen Zlej Stravy? :D
či len ako správny nitrančan ich tu prezentuješ?..inač nič proti
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Opak napísal:počuj Digital..nejsi ty náhodou člen Zlej Stravy? :D
či len ako správny nitrančan ich tu prezentuješ?..inač nič proti
Niesom člen :D a prezentujem ich ako spravny slovák ... kedže sú dá sa povedať najlepší zo Slovenska
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

keby boli najlepsi tak by boli asi aj viac znami, nie? No dajme im cas, mozno sa ukazu.

Inak Veckov album je paradny, inteligentne texty, vidiet ze ten chlap je z gympla a nie je debil. Beaty skvele, featuringy s top spickou sceny (da sa tak povedat), a nerobil ani nijake extra promo, ale aj tak to bude naj album roka :twisted:

Som zvedavy na H16 (hadam to nebude sracka pre minihiphoperov a dievcatka) a eMeR.
Taktiez moze prekvapit Vendetta :roll:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

SlimEm napísal:keby boli najlepsi tak by boli asi aj viac znami, nie? No dajme im cas, mozno sa ukazu.
Viac známy ? :D keby neočuvaš sračky a zaujmaš sa o porádny rap tak ich poznáš. A sú tu už od roku 97-98
MurphY
Professional
Professional

SlimEm napísal:vidiet ze ten chlap je z gympla a nie je debil.
:)
lebo kazdy co chodi na priemyslenu skolu alebo nedaj bode ucnovku je dement,debil,neinteligent..
Zvacsa byva pravdou ze na gymple chodia taky trapkovia co cely ich zivot je o uceni a nechcu nic dokazat len chcu dokazat ze sa vedia "naucit" osemnast knih
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

MurphY napísal:lebo kazdy co chodi na priemyslenu skolu alebo nedaj bode ucnovku je dement,debil,neinteligent..
Zvacsa byva pravdou ze na gymple chodia taky trapkovia co cely ich zivot je o uceni a nechcu nic dokazat len chcu dokazat ze sa vedia "naucit" osemnast knih
Neviem, na akej úrovni sú gymnázia u vás, ale u nás to zväčša funguje tak, že tu chodia tí, čo chcú dobrý odrazový mostík pre vysokú školu :roll:
/väčšinou preto, že chcú s vysokoškolským titulom robiť prácu, ktorú si vyberú.../
sKoReC
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sKoReC »

MurphY napísal::)
lebo kazdy co chodi na priemyslenu skolu alebo nedaj bode ucnovku je dement,debil,neinteligent..
Never tomu, sú samozrejme aj taký týpci ale tých je v pomere s tými "normálnymi" asi tak dvaja na jednu triedu, aj to je možno veľa.
MurphY
Professional
Professional

no jasne ze nie kazdy je taky.. len sa mi zdalo ze ked SlimEm sa chcel pochvalit ze chodi na gympel.. a chcel sa zahrat na mudreho..
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

Digital napísal:Viac známy ? :D keby neočuvaš sračky a zaujmaš sa o porádny rap tak ich poznáš. A sú tu už od roku 97-98
a pre koho je prosimta Zla Strava znama? Vela ludi ich urcite nepozna.

a sorac, ale ja som nepovedal, ze na priemyselnych skolach su dementi. :roll: . Ani nevravim ze na gympli su len inteligenti, len vravim, ze Vec nie je debil.

A Murphy, mas dost zlu predstavu.
Napísať odpoveď