a kolko je takych parov? 1:50 ?ZitePunkom napísal:Hmm... a čo to teda je?..s priateľkou som od 15(teda nie presne ale keď sme začali, mal som ešte 15..)teraz mám 16 a o chvíľu to bude 17. ona mala vtedy 16 a teraz bude mať 18..teraz spolu budeme 13 mesiacov.. Neviem si bez nej predstaviť život.. milujem ju.. tak nechápem, čo konkrétne si myslel, na tom, že láska v 16 nemôže byť láskou..
Hiphoper + Emáčka
-
PACO8
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ZitePunkom: t0m4s3 asi myslel ze laska v 16tich sa neda ani zdaleka brat tak vazne ako napr. v 22ZitePunkom napísal:Hmm... a čo to teda je?..s priateľkou som od 15(teda nie presne ale keď sme začali, mal som ešte 15..)teraz mám 16 a o chvíľu to bude 17. ona mala vtedy 16 a teraz bude mať 18..teraz spolu budeme 13 mesiacov.. Neviem si bez nej predstaviť život.. milujem ju.. tak nechápem, čo konkrétne si myslel, na tom, že láska v 16 nemôže byť láskou..
//Sheep urcite ich bude ovela, ovela viac
jezis uz to nerieste ci je laska v takom veku alebo nie, stale dookola to iste omielate, ja suhlasim ze to nemusi byt v tomto veku este take (17), uvidim ked budem starsi a posudim, pretoze uz sa mi vela krat stalo ze v mladosti (:D) som tvrdil nieco o com tvrdim teraz uplny opak...podla mna zbytocne sa natahovat ci su vynimky ci nie, proste zi si s holkou, maj ju rad, ono sa to mozno vyvinie, ale neriesil by som to, ked si stastny bud aj keby si mal len 13 
-
t0m4s3
Admin
Co to je to pochopis az budete skutocne zit, nie "zit". Zatial by som to nazval zalubenostou, pritazlivostou a v neposlednom rade modou.ZitePunkom napísal:Hmm... a čo to teda je?..s priateľkou som od 15(teda nie presne ale keď sme začali, mal som ešte 15..)teraz mám 16 a o chvíľu to bude 17. ona mala vtedy 16 a teraz bude mať 18..teraz spolu budeme 13 mesiacov.. Neviem si bez nej predstaviť život.. milujem ju.. tak nechápem, čo konkrétne si myslel, na tom, že láska v 16 nemôže byť láskou..
Myslim si ze keby to brali fakt obaja z mierou tak by nemali problem a v klude by vyriesili svoje problemy aj bez rozchodu, ale ak niekto berie hudobny styl ako zivotny styl tak to tak aj dopadne.pinacolada napísal:keby dotycni neriesli blbosti typu "emo styl" a "hiphop styl" tak by sa im zilo ovela lepsie
-
Začiatok Konca
Professional
Samozrejme, že som zaľúbený...keby nie, tak by to predsa nemalo zmysel... okrem toho, samozrejme, že je príťažlivá.. (keby predsa nebola, tak by si si ju nevšimol) a módou?.. čo si tým myslel?..snáď, že by som bol s niekým len preto, aby som s ním bol?.. tak to si vyhoď z hlavy.. t0m4s3 nepoznáš ma, tak nesúď dobre?..t0m4s3 napísal:Co to je to pochopis az budete skutocne zit, nie "zit". Zatial by som to nazval zalubenostou, pritazlivostou a v neposlednom rade modou.
//čo za dementa..
-
Začiatok Konca
Professional
-
mikkimikki
Medium Professional
-
JohnFrusciante
Star
v prvom rade je to haluz že hiphoper a emačka v kope. a ona mu bude take kraviny že sa zabije vypisovať asi vždy. to su skratka emaci. od takych ľudi citovo ďalej. strašne rychlo sa naviažu a potom sa to ťažko konči. jedno viem isto... nezabije sa
a k tomu tvojmu problemu... porozpravaj sa s ňou či by bolo až take hrozne keby par krat v tyždni nešla ku kapele ale s nim
a k tomu tvojmu problemu... porozpravaj sa s ňou či by bolo až take hrozne keby par krat v tyždni nešla ku kapele ale s nim
-
forgottten
Medium Star
Niekoľko krát napísané, tak pre posilnenie názoru: Nájsť kompromis! A ešte by sa mohlo poriešiť to, že chalan si založí hip-hopovú kapelu (lol to je iný oxymoron ale ta čo už
)alebo niečo iné, čo bude bežať počas času, kedy má ona "voľno". Ona bude nútená si nájsť čas inokedy a buď si ho nájde (odrazu ho bude stráášne veľa
), alebo sa na neho vytoto...
Jasne že sa nezabije.. keby mi to povedala, začnem sa taaak rehotať sto päť smajlíkov a ona by povedala isto: Okey skáčem z okna, ďalšia dávka smajlíkov (potom by prišiel asi rozchod, ale sranda zaručená pred kompom)
No nie vážne: Kompromisy, alebo pritlačiť aj z chalanovej strany, aby baba nemala pocit, že kedy si zmyslí, vtedy s ním bude, chlapec má určite tiež svoje záujmy...
Jasne že sa nezabije.. keby mi to povedala, začnem sa taaak rehotať sto päť smajlíkov a ona by povedala isto: Okey skáčem z okna, ďalšia dávka smajlíkov (potom by prišiel asi rozchod, ale sranda zaručená pred kompom)
No nie vážne: Kompromisy, alebo pritlačiť aj z chalanovej strany, aby baba nemala pocit, že kedy si zmyslí, vtedy s ním bude, chlapec má určite tiež svoje záujmy...
chces dokopat holku? ty si uz uplne teply alebo co? ako kebyze emaka ta este pochopimnepitolk0 napísal:sorry som rasista a netolerantny hi-hop mi nevadi emacku by som dokopal
tod moja rada